Една НЕстрахотна история:((((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Една НЕстрахотна история:((((
Такамм, искам да разкажа какво се случи преди два дена на колата и отчасти на мен.
Като кратко въведение искам да кажа, че откакто си имам тази кола до такава степен се привързах към колата, както хората към децата си, гледам си я като писано яйце..нищо да не й стане, да не я ударя и всичко останало...но ето, че дойде и моя печален ден.
Преди два дена т.е в Петък бях страшно изнервена, изморена просто не бях в кондиция за абсолютно нищо, едвам се докарах до нас и както обикновенно влизам в гаржа...картата...бариерата се вдига...стигам си до гаржа...отварям решетката...и тръгвам да паркирам колата...нещо, което на ден го правя по 1000 пъти, но точно в този ден исках колкото се може по-бързо да се прибера и да си легна, та в този ред на мисли...паркирам колата..т.е просто я хвърлям най-небрежно...излизам..заключвам...и пускам решетката да се спуска и тръгвам да си излизам от гаража...стига на средата преди изхода и в този момент се чува само едно.....ТРЯС...ТРЯС...ТРЯС и викам " Божее какво пък стана сега" и когато се обръщам и виждам как решетка се блъска в капака на колата....само в този миг...всички дяволи се събраха в мен....хвърлих всичко...как се върнах назад за уникално кратко време не знам....в същото време се опитвам с копчето на дистанционното да спра решетката, но не става....и само при шума на ТРЯС...ТРЯС имах чувството, че сърцето ми се къса...че някой по мен така удря...и напълно изключих...не ме интересуваше абсолютно нищо....едвам успях да хвана решетката, за да не се удря повече в капака...да не чувам този ужасен трясък...а ролетката си се върти и понеже не може да се извърти докрай и имах чувството, че ще ми премаже ръцето, но в името да не ми тряска по колата изтърпях всякаква болка....когато най-накрая тъпата решетка спря и се вдигна нагоре....и в този момент изтинах...пред очите ми предледня и не се сдържах просто седнах до колата на земята и се разплаках.
Този ужасен трясък да се удря в моята кола, която вече я чувствам като част от мен, това...просто не можах да го превъзмогна и с цената на всичко само и само да чувам трясъка.
Слава Богу, поражения по колата няма нищо....ламарините не знам от какво са правени, но по капака има само 3 драскоти...все едно коте те е надраскало....и отпред на муцунката му също има белези
Просто не знам как ще реагирам, ако някой ден, като имам дете и това се случва на него...сигурно аз ще се пожертвам изцяло в името на него.

Като кратко въведение искам да кажа, че откакто си имам тази кола до такава степен се привързах към колата, както хората към децата си, гледам си я като писано яйце..нищо да не й стане, да не я ударя и всичко останало...но ето, че дойде и моя печален ден.

Преди два дена т.е в Петък бях страшно изнервена, изморена просто не бях в кондиция за абсолютно нищо, едвам се докарах до нас и както обикновенно влизам в гаржа...картата...бариерата се вдига...стигам си до гаржа...отварям решетката...и тръгвам да паркирам колата...нещо, което на ден го правя по 1000 пъти, но точно в този ден исках колкото се може по-бързо да се прибера и да си легна, та в този ред на мисли...паркирам колата..т.е просто я хвърлям най-небрежно...излизам..заключвам...и пускам решетката да се спуска и тръгвам да си излизам от гаража...стига на средата преди изхода и в този момент се чува само едно.....ТРЯС...ТРЯС...ТРЯС и викам " Божее какво пък стана сега" и когато се обръщам и виждам как решетка се блъска в капака на колата....само в този миг...всички дяволи се събраха в мен....хвърлих всичко...как се върнах назад за уникално кратко време не знам....в същото време се опитвам с копчето на дистанционното да спра решетката, но не става....и само при шума на ТРЯС...ТРЯС имах чувството, че сърцето ми се къса...че някой по мен така удря...и напълно изключих...не ме интересуваше абсолютно нищо....едвам успях да хвана решетката, за да не се удря повече в капака...да не чувам този ужасен трясък...а ролетката си се върти и понеже не може да се извърти докрай и имах чувството, че ще ми премаже ръцето, но в името да не ми тряска по колата изтърпях всякаква болка....когато най-накрая тъпата решетка спря и се вдигна нагоре....и в този момент изтинах...пред очите ми предледня и не се сдържах просто седнах до колата на земята и се разплаках.
Този ужасен трясък да се удря в моята кола, която вече я чувствам като част от мен, това...просто не можах да го превъзмогна и с цената на всичко само и само да чувам трясъка.
Слава Богу, поражения по колата няма нищо....ламарините не знам от какво са правени, но по капака има само 3 драскоти...все едно коте те е надраскало....и отпред на муцунката му също има белези

Просто не знам как ще реагирам, ако някой ден, като имам дете и това се случва на него...сигурно аз ще се пожертвам изцяло в името на него.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
май прекаляваш с кафетата
толкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
естествено че ше се пожертваш...!!за детето де!! кола се праи!то и дете се праи,ма се гледа по-трудно!!
няма страшно-всички имаме такива дни! и аз щех да ревна като си нацелих сам прага на вкарване в гаража ,па ми мина...!!
и днес не ми беше ден,ма са след тая победа съм вече в кондиция...!!
няма страшно-всички имаме такива дни! и аз щех да ревна като си нацелих сам прага на вкарване в гаража ,па ми мина...!!
и днес не ми беше ден,ма са след тая победа съм вече в кондиция...!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
съгласен..Alexi написа:май прекаляваш с кафетататолкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
съгласен.....Bogat-Beden написа:съгласен..Alexi написа:май прекаляваш с кафетататолкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Браво за ентусиазма! Бимата ти е супер, дано повече грешки да не стават и само да те радва 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
съгласен....titto написа:съгласен.....Bogat-Beden написа:съгласен..Alexi написа:май прекаляваш с кафетататолкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно

Bogat-Beden написа:съгласен..Alexi написа:май прекаляваш с кафетататолкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно
Не съм съгласен

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
cucko написа:съгласен....titto написа:съгласен.....Bogat-Beden написа:съгласен..Alexi написа:май прекаляваш с кафетататолкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно
Съгласна.
Да не дава Господ да случва с дете, защото на мен лично ми се струва, че всичко във въпросната случка е породено в една известна и голяма степен от твоята чиста немърливост... Не се отнасяй така с децата си НИКОГА..... при тях едва ли биха били само драскотини ...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Само на мен ли ми стана супер смешно и си казах "ами ЖЕНА" :>
То верно, че не сте много добри в преценяването на разстояния, ама да не прецениш, че се пада под ролетката на гаража....при положение, че я паркираш там хиляди пъти на ден
Е към края вече ме разчуства
п.с.
дано не съм прозвучал прекалено грубо, но са минали няколко дни и вече би трябвало и ти да можеш да погледнеш от смешната страна
То верно, че не сте много добри в преценяването на разстояния, ама да не прецениш, че се пада под ролетката на гаража....при положение, че я паркираш там хиляди пъти на ден

Е към края вече ме разчуства

п.с.
дано не съм прозвучал прекалено грубо, но са минали няколко дни и вече би трябвало и ти да можеш да погледнеш от смешната страна

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ай бе,то момичето ви казва,че е имало скапан ден и вие вече скачате,че не преценило за решетката правилно...ми нали в това се състои цялата работа,като си скапан от ядове и неща,които си ги правиш нормално по няколко пъти на ден,сега ги забравяш и бъркаш!
и се е мъчила да спре решетката с всички усилия,а не да гледа тъпо като темерут!
и се е мъчила да спре решетката с всички усилия,а не да гледа тъпо като темерут!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
pavlin_e30 написа:ай бе,то момичето ви казва,че е имало скапан ден и вие вече скачате,че не преценило за решетката правилно...ми нали в това се състои цялата работа,като си скапан от ядове и неща,които си ги правиш нормално по няколко пъти на ден,сега ги забравяш и бъркаш!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Де да знам...моята жена като ми свали задната броня с помощта на едно колче против паркиране не рева...а след време, като и казах, че мисля да продавам колата, рева...ама верно си е гадно, да гледаш как нещо ти се тряска в колата и нищо да не можеш да направиш
и да знаеш, че сам си си виновен...

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4