Въпрос за игри за компютър
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Въпрос за игри за компютър
И така, последните дни се задържам повече време вкъщи и ми се играе нещо на компютъра. Свалям уж някакви игри от арена но пусти да останат никоя от тях не мога да подкарам, много ми е сложно нещо
Та искам да помоля някой колега, ако има на дискове нещо от сорта на Colin Mcrae 2 или 3, или пък Soldier of Fortune 2, или нещо друго с коли или стрелби, да ми драсне да взема дисковете да си запиша и после ще ги върна
Пък ако има някой навит да ми обяснява на скайп как да ги подкарвам тези пусти игри дето ги свалям от арената още по-добре. Мерси предварително 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Illusion
- Бургаското явление
-
Има една Trackmania сравнително лесна. До колкото помня имаше вариант да се свалят и скинове на БМВ.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
t060 написа:Colin Mcrae Rally 4 интересува ли те?
Мога да ти пратя напълно работеща версия со всите екстри и е само 250МБ.
П.С. Архиватора е велик
Звучи супер, аз и нея я теглих но не могах да я подкарам. Кажи само как ще ми я пратиш

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- t060
- ентусиаст
-
- t060
- ентусиаст
-
t060 написа:http://store3.data.bg/stafera/Games/Colin%20McRae%20Rally%202/
Мисля, че това беше линка към архива. Сам се отваря, после пускаш setup.bat и се почва една![]()
За всеки случай, ще ти го пратя по icq-тo довечера.
ddt Малко е кофти работата с архиватора, в смисъл че има голяма вероятност да си омажеш непоправимо компа, докато правиш архив, пък и все още се опитвам да набарам читава версияАко го накарам да работи нормално ще го споделя.
За какво ти е няк'ъв умрел страничен архиватор, като можеш просто с помощта на WinRAR да го направиш на TAR и после полученият TAR-файл да го опаковаш още един път в TGZ? Така размера се намалява двойно с един обикновен архиватор.

- t060
- ентусиаст
-
Имах предвид, че не ти трябва архиватор, който да ти омазва компа. Ако чак толкова държиш да е 10 пъти разликата в размерите - ми правиш си папчицата на ISO, пъхаш в исо-то в един тар и един тгз и после тгз-то в още едно тгз и става раутата.
Е, не става баш 10 пъти по-малък, но и това ти върши работа, ако чак толкоз нямаш место на харда. 

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Имам няколко стари игрички, които няма да е проблем да подкараш и може по Skype да ти ги метна и ще ти кажа как да ги подкараш.
Става дума за Need For Speed 5 (Porsche-то), Colin McRae 2, Fifa 2002, Quake 2, Unreal Tournament.
Драсни едно ЛС, ако си заинтересован.
Става дума за Need For Speed 5 (Porsche-то), Colin McRae 2, Fifa 2002, Quake 2, Unreal Tournament.
Драсни едно ЛС, ако си заинтересован.

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Re: Въпрос за игри за компютър
LeX написа:И така, последните дни се задържам повече време вкъщи и ми се играе нещо на компютъра. Свалям уж някакви игри от арена но пусти да останат никоя от тях не мога да подкарам, много ми е сложно нещоТа искам да помоля някой колега, ако има на дискове нещо от сорта на Colin Mcrae 2 или 3, или пък Soldier of Fortune 2, или нещо друго с коли или стрелби, да ми драсне да взема дисковете да си запиша и после ще ги върна
Пък ако има някой навит да ми обяснява на скайп как да ги подкарвам тези пусти игри дето ги свалям от арената още по-добре. Мерси предварително
Смъкни си от маймундата Need For Speed High Stakes. Старичка игричка, но за нея има правени толкова много коли и писти, че като видиш бройката им в сайта www.nfscars.net лошо ще ти стане, а да не споменавам, че има още около 5-6 действащи сайта, в които също има къстъм коли и писти, правени от фенове.

Ето ти линк за играта:
http://www.zamunda.net/details.php?id=15898
Като я инсталираш прескачаш точки 2, 3 и 4 от инструкциите в торента и направо слагаш този крак (инсталира се като всяка друга програма и трябва да го сложиш в главната директория на играта, след което да стартираш екзето):
http://www.data.bg/f.php?fid=441911
А от тук можеш да си изтеглиш любимите ми коли и писти за играта:
http://store2.data.bg/oldmila/need_for_speed/nfs4/

13 мнения
• Страница 1 от 1