Някой да ми каже

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Някой да ми каже

Мнение от Alex Т » 26 Авг 2004, 19:05

ако имате представа какво означава KENNZEILCHENL. пише го на индикатора на борд комп., който е над огледалото и също така какво показва.

Благодаря предварително :D
The Ultimate Driving Machine

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 26 Авг 2004, 20:00

доколкото мога да преценя - мисля че думата означава брояч...
ма какво се има предвид???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 27 Авг 2004, 9:34

aко ми кажеш коя лампи4ка е - ще ти отговоря....

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: Някой да ми каже

Мнение от Vasilen » 27 Авг 2004, 9:47

Alex Т написа:ако имате представа какво означава KENNZEILCHENL. пише го на индикатора на борд комп., който е над огледалото и също така какво показва.
Благодаря предварително :D

Ако е Kennzeichen e опознавателен знак в превод от немски :!:
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

!!!!!

Мнение от RS » 27 Авг 2004, 12:14

Имаш изгоряла крушка на осветлението на регистрационния номер!!!

Потребител
Аватар

Мнение от msport » 27 Авг 2004, 16:49

osvetlenie na zadnija nomer

Потребител
Аватар

Мнение от Alex Т » 28 Авг 2004, 17:09

мерси :D
точно това беше
The Ultimate Driving Machine

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 28 Авг 2004, 20:32

ей умни са ни bmw-тата аз колко му се чудих кво означава "bremselichten" или нещо такова и защо пък след известно време спира да свети докато разбрах че е за стоповете и като натиснеш спирачката то си прави теста и изгасва ако работят :D
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 28 Авг 2004, 22:55

b2 написа:ей умни са ни bmw-тата аз колко му се чудих кво означава "bremselichten" или нещо такова и защо пък след известно време спира да свети докато разбрах че е за стоповете и като натиснеш спирачката то си прави теста и изгасва ако работят :D

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Madmax » 29 Авг 2004, 22:31

Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Madmax » 29 Авг 2004, 22:31

Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Авг 2004, 8:12

Madmax написа:Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.

На Е30 такива неща няма :cry: При тебе е дисплей и на него се изписват докато при нас на Е30 само светва по един светлодиод отговарящ за надписа под него и така разбираш какво е :wink: ако искам да сменя езика трябва да сменя пластмасата :idea:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Авг 2004, 8:17

Madmax написа:Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.

На Е30 такива неща няма :cry: При тебе е дисплей и на него се изписват докато при нас на Е30 само светва по един светлодиод отговарящ за надписа под него и така разбираш какво е :wink: ако искам да сменя езика трябва да сменя пластмасата :idea:
Изображение

Назад към E30