полудях ве4е
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
полудях ве4е
Сриск да се изложа, решх да споделя това с вас.
от много време на сам неми варви с бмв то и това сие карък ли сам или просто аз не сам наред ,както пове4ето от вас знаят 4е беглото подобие на споилер ми беше с 4упен и седеше бал след ремонта ,е хаиде викам си аз защо пак да не го боядиша ,както много то вас на збирките ми казваха хаиде оправи го де 4е така е грозно ,се реших се наи накрая.Онзи ден щастлив отивам при бояджия та и и оставям колата,(макар и да ми беше трудно да се разделя снея) за да я оправи мом4ето на драго сарце пое ввниманието да мия приведе вав подобаващ вид и така аз наи щастливия 4овек сия взимам в4ера боядисана ве4е и с оправени лаисни които бяха сасхипани от удара преди време и така моита хубавица, беше с прерфекният си вид с агресивната си мутра.цял ден неописуема радост по този слу4аи ,бях наи щастливиа 4овек на света,нямах тарпение да си тръгна от ба4кане за да мога да и се порадвам ,цял ден 4ерпих в работата защото си купих и хубав лаптоп (за някои може и да е нищо но близките ми приятели знаят 4е за мен си беше ме4та) и стова радостами надминава ше наи големитеми о4аквания , нямаше по щастлив от мен на земята ,След работа бързо ти4ам да се ка4а в любимата кола и с любимия лаптоп и газ кам вкъщи да го инсталира един приятел ,то тук си4ко ок прибрах се инсталирах ме лаптоп4ето , и хаиде да взимам моита приятелка да и се похваля и на нея за добрата придобивка и за боядисана та брония ,оставям приятеля си пред тях които ми казва бате мини от тука да ме оставиш ,вътреш но неми се минаваше от там защото знам 4е има спящи полицаи но минавах с години от там и знаех 4е няма проблем за предната брония ,приближих се до първия полицаи леки4ко минах и все още супер щастлив доближих и втория пред него леко с локви от дъжда и си викам оооо тука леко 4е боята е нова още да не омърлям пеизажа,И ХА таямъна да се ка4а на полицая с гумата и 4ува поредния свук прассссссссссс ,направо ми се сви душата ,зак4их го отново и ве4е не по моята небрежност а проади това 4е пред полицая е имало малка дупка която така или ина4е ,се видя и доиде висока за споилера имено от тази страна която току що беше боядисана ,зверския рев които ме напира ше от вътре този пат не го здаржах и изревах като животно от вътре хорта от улицата 4ак ме 4уха ,сълзи ми излиза ха ве4е от о4ите които едвам здържах ,това небеше изтина неможех да повярвам 4е от ново е с4упен,думи нямам ,и сега като се сетя сарцето ми се свива още.
В си4ки познати ми викат батка не ти варви с тая кола запали една свещ,4е нещо нее както трябва зависници много (не4е сам си купил кои знае какво но хора всякакви ),на моя приятел а и ваш познаиник ВАСИЛЕН му свиха халогените ,4упиха му прозореца с тухли ,подпряго тир .труга тухла падна варху току що боядисана му врата ------ въобще нас двамати ние подгонила каращина голяма (да не говорим 4е преди сабора пак аз катастрофирах лошо което също неми от любимите преживявания )
И втоя ред на мисли и преживява ния са кажете ми аз карък ли сам или нещо наистина нее добре ,всеки ден пишем за масови покупки за какво ли не а на някои минавало ли му е през ума защо да не несе саберем и дружно да отидеме и да ни про4етат по една молитва и да ни осветят колите и да заплим по една свещт за здраве
4е ве4е това несе издаржа
от много време на сам неми варви с бмв то и това сие карък ли сам или просто аз не сам наред ,както пове4ето от вас знаят 4е беглото подобие на споилер ми беше с 4упен и седеше бал след ремонта ,е хаиде викам си аз защо пак да не го боядиша ,както много то вас на збирките ми казваха хаиде оправи го де 4е така е грозно ,се реших се наи накрая.Онзи ден щастлив отивам при бояджия та и и оставям колата,(макар и да ми беше трудно да се разделя снея) за да я оправи мом4ето на драго сарце пое ввниманието да мия приведе вав подобаващ вид и така аз наи щастливия 4овек сия взимам в4ера боядисана ве4е и с оправени лаисни които бяха сасхипани от удара преди време и така моита хубавица, беше с прерфекният си вид с агресивната си мутра.цял ден неописуема радост по този слу4аи ,бях наи щастливиа 4овек на света,нямах тарпение да си тръгна от ба4кане за да мога да и се порадвам ,цял ден 4ерпих в работата защото си купих и хубав лаптоп (за някои може и да е нищо но близките ми приятели знаят 4е за мен си беше ме4та) и стова радостами надминава ше наи големитеми о4аквания , нямаше по щастлив от мен на земята ,След работа бързо ти4ам да се ка4а в любимата кола и с любимия лаптоп и газ кам вкъщи да го инсталира един приятел ,то тук си4ко ок прибрах се инсталирах ме лаптоп4ето , и хаиде да взимам моита приятелка да и се похваля и на нея за добрата придобивка и за боядисана та брония ,оставям приятеля си пред тях които ми казва бате мини от тука да ме оставиш ,вътреш но неми се минаваше от там защото знам 4е има спящи полицаи но минавах с години от там и знаех 4е няма проблем за предната брония ,приближих се до първия полицаи леки4ко минах и все още супер щастлив доближих и втория пред него леко с локви от дъжда и си викам оооо тука леко 4е боята е нова още да не омърлям пеизажа,И ХА таямъна да се ка4а на полицая с гумата и 4ува поредния свук прассссссссссс ,направо ми се сви душата ,зак4их го отново и ве4е не по моята небрежност а проади това 4е пред полицая е имало малка дупка която така или ина4е ,се видя и доиде висока за споилера имено от тази страна която току що беше боядисана ,зверския рев които ме напира ше от вътре този пат не го здаржах и изревах като животно от вътре хорта от улицата 4ак ме 4уха ,сълзи ми излиза ха ве4е от о4ите които едвам здържах ,това небеше изтина неможех да повярвам 4е от ново е с4упен,думи нямам ,и сега като се сетя сарцето ми се свива още.
В си4ки познати ми викат батка не ти варви с тая кола запали една свещ,4е нещо нее както трябва зависници много (не4е сам си купил кои знае какво но хора всякакви ),на моя приятел а и ваш познаиник ВАСИЛЕН му свиха халогените ,4упиха му прозореца с тухли ,подпряго тир .труга тухла падна варху току що боядисана му врата ------ въобще нас двамати ние подгонила каращина голяма (да не говорим 4е преди сабора пак аз катастрофирах лошо което също неми от любимите преживявания )
И втоя ред на мисли и преживява ния са кажете ми аз карък ли сам или нещо наистина нее добре ,всеки ден пишем за масови покупки за какво ли не а на някои минавало ли му е през ума защо да не несе саберем и дружно да отидеме и да ни про4етат по една молитва и да ни осветят колите и да заплим по една свещт за здраве

- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
не си единствен колега
и на мене не ми върви с моита кошница купих я на 28 декември на 1 януари я ударих спрях в един после ми се развали бензиномера на 3 март вече беше за основен ремон на 23 маи съединител и стартер ми се разжалиха едновремено и реших да сменям колата че не се издаржа вече
Човече това е нормално в България заради дупките плащаме много.
А това за свеща е наистина хубаво иди запали свещички почини си ако се замислим много хора тук и кадето и да е в държавата ни ще се види,че секи ходи на църква по празници а иначе някой да е влизал просто така във всеки голям град има много църкви параклиси трябва да ги посещаваме повече,но уви
Ходи запали свещичка почерпи с нещо някакви хора където се мотаят около църквата за твое здраве и дано се оправи всичко 

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
брат, да се смея ли плача ли, от как си купих колата вече половин година всичко беше 6 от 6, няма чупено, каквото хвана да правя става перфектно .... до преди 2 седмици от как станах разни мизерий ... всяка вечер черна котка ми минава, ше я сгазя следващия път
, един спре у мен на светофара, за щастие само жулнато, отивам на паркинга някой паркирал .. пак жулено, музиката ми се прееба, и ... наливай наливай $$ ... вече не знам имам чувството че се качвам с мисълта какво ще се случи днес ... баси, толко бели по колата за 2 седмици колко не съм имал на старата за 2 години и на тази за половин година 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Според мен просто лош късмет имаш.. аз така за 3 седмици 3 пъти ме удариха и се приятели, от което едната кола излезе почти тотал, разделих се с приятелката си и още куп неща, но периода мина (ся тука тихо да не чуят рогатите) и сега положението стана розово или поне така изглежда на фона на това от преди..
Стискаш зъби и гледаш напред, от катастрофите поне разбрах, че "ламарини се правят" ..

Стискаш зъби и гледаш напред, от катастрофите поне разбрах, че "ламарини се правят" ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата

Песимистът казал: по- зле не може да бъде
Оптимистът отговорил: ааа, може, може

Когато всичко ти е наред, можеш да очакваш, и се случват в повечето случай мизерии, докато ако си "на дъното"- то е ясно, че тръгваш нагоре.
Само нема да се плашите- всичко се оправя

Последна промяна ktv на 08 Юни 2008, 13:27, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
И кой ти е казвал да запалиш една свещ? Тия купчини желязо ли са ти най-важното в живота, че за тях свещ ще палиш. Жив и здрав да си ти самият, за това се пали свещ, за това че все още като пешеходец ти се е разминало да те блъсне луд рацер, пиян шофьор и т.н.
Има разлика между каръщина и вече молитви да ти четат. Ми направи един курбан тогава, като толкова и трепериш на тая кола.
П.П.: Той на мен нали дядото отгоре ми дава напътствия, затова така говоря.
П.П.П: И си оправи малко правописа, измъчих се да ти чета писанията.
Има разлика между каръщина и вече молитви да ти четат. Ми направи един курбан тогава, като толкова и трепериш на тая кола.
П.П.: Той на мен нали дядото отгоре ми дава напътствия, затова така говоря.
П.П.П: И си оправи малко правописа, измъчих се да ти чета писанията.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Archangel написа:П.П.П: И си оправи малко правописа, измъчих се да ти чета писанията.
Млад си още в този форум

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Четири години карък и до края на живота- лъки бой
Е те това е то!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Интересно ,как никой не е написал преди четири години на дизелчето ,че не е сам и понякога като улови къръка ден след ден ти се изка да избиеш всички наркомани крадци ,тия дето отговарят за пътищата барабар с пияните шоферим - все причини заради които страдат всички авто фенове,за които колите са нещо повече от куп ламарина.

- Azrail
- UFO Pilot
-
Най-интересното е, че аз лично съм заключвал всички теми от тогава допреди 1-2 седмици, за да предотвратя точно това... 

MORE BEER!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2