Не върви :S

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Юни 2008, 21:51

stambo_81dg написа:
K_Ilkov написа:
Bogat-Beden написа:с тия цени на бензина ,тази практика ще се масовизира комай ми се чини :roll:

прав си, че е много е***о положението с цените на горивата ама така по-малко няма да харчи за съжаление :(

за един ден петрола с 10 долара нагоре з а барел :mhihi: :mhihi: :mhihi: :shock:

то верно да се смееш ли да плачеш ли :dunno: ама аре стига, че му оспамихме на момчето темата :mhihi:

Sorry колега :uups:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Юни 2008, 22:11

Тук малко те взехме на мезе :mhihi: ама сам си си виновен- е как без бензин бе, приятелю? :shock: Те ако колите вървеха без гориво, то тогава щеше да е егати кефа. Ако колата не ти е правила подобни номера при толкова малко бензин, може и проблем да има. Иначе колегите са- прави сложи повечко гориво и иди на оня баир да я пробваш :winky:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 07 Юни 2008, 23:26

grnka написа:по-скоро помпата почва да се преебава пич а не е от горивото...7 литра са бая литри и все пак трябва да е потопена тая помпа

колегата е прав от помпата е май! случвало се е да карам моя пасат с по-малко от 5 литра към бензиностанцията (по голям баир) и не ми е хълцала че няма бенз.....погледни помпата 8)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 07 Юни 2008, 23:49

значи тая вечер като излязох я заредих,обикалях из бургас,после на гонки и нямаше проблем и си вървеше добре.Това прекъсване ми го правила 3 пъти.Преди 2 седмици отиване-връщане от Поморие,и неска 1 път като се пребирах от Поморие.Миналата събота ходих до Сл.бряг по същия път и нямаше проблеми,ама и бях турил 25 лв.Утре като ходя пак до Поморие ще вида как :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 07 Юни 2008, 23:59

зарежи гонките, така ще има повечко бензинец ;) от малкото количество е 100%
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 08 Юни 2008, 0:04

Nucl3arDru1D написа:зарежи гонките, така ще има повечко бензинец ;) от малкото количество е 100%

Ся са паднало да имам $ :mhihi: и реших тая вечер да идем да позяпаме :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 08 Юни 2008, 1:57

Колега и по-просто може да е -
1. На баира до помпата не достига равномерно гориво
2. Нали си в резерв - може някакви мърсотии да ти е засмукала помпата и в следствие на това - запушен горивен филтър - малко гориво до двигателя.
3. Некачествено гориво - смени бензиностанцията

Ясно ми е, че ти е трудно с зареждането на колата поради липсата на финанси, но ми се струва по удачен вариянт да я заредиш веднъж до горе и после само да доливаш колкото си изхарчил вместо както сега да си на дъното. Просто спестяваш малко и пълниш целия до горе... По лесно е - 10-15 литра на празен резервоар е по гадно от колкото 10-15 л допълване до пълен пък и може да ти се наложи да тръгнеш спешно на някъде и ще ти е лесно и без пари в джоба :)

Потребител
Аватар

Мнение от skyfish » 08 Юни 2008, 2:06

NEDQLKO написа:
rever написа:Еми слагай 30 литра бенз, отивай на някой баир и отговора сам ще дойде.

70лв за бенз :roll:

та що викаш не искаш да пишеш във форума на фауве?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 08 Юни 2008, 19:51

На отиване към Поморие,е такова предарпване я нямало ужас,повече от 2000 обороти нище,като подам газ хич нище,след няколко метра спря нацяло.Изгасих я и я запалих,тръгнах и има няма 100 метра пак,на връщане същата работа.Тоя път има бензин за 150 км.А като зацепи да работи нормално няма ядове,и не след дълго пак се почва.Утре почвам да търся помпа.И сутринта преди да тръгна за Поморие една бакшишка със Шкода (жена беше),гони светофара ама не успя да го догони,спирачки,занасянки и спря, в задната ми лява врата,тъкмо валеше и беше хлъзгаво,ама преди няколко часа я изчукахме,остава само кит,основа и боя. :D

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 08 Юни 2008, 20:48

Недалко, ще ти предложа нещо, ама няма да се сърдиш. Нямам нищо против фолксваген, ама що не си вземеш едно БМВ- енце и да си го караш с кеф. Виж как добре се разбираме тук, във форума- само колата ти липсва :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 08 Юни 2008, 21:26

Тоя VW не искам да го виждам,с яд го карам.Навит съм на 318Ис или 320 ама финансии трябват. :confused:,много е вдървен тоя Пасат,пък отвътре грозен че няма на къде повече,и 1 екстра няма.

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 08 Юни 2008, 21:37

Ще стане човек от тебе :winky: Малко оф топик сега- бързам да си проверя фиша от тотото, че може да имам вече пари за М- ка :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 08 Юни 2008, 21:38

ktv написа:че може да имам вече пари за М- ка :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tankishev » 08 Юни 2008, 22:38

NEDQLKO написа:70 литра резервоар е,мисля си ако бензина е отишъл в края на резервоара и бензиновата помпа да няма допир с бенза и после на равното бенза да отива към помпата i пак да си смуче :roll:

The Shadow написа:Колега и по-просто може да е -
1. На баира до помпата не достига равномерно гориво

:banghead: :banghead: :banghead:
всички коли са проектирани, така че помпата да засмуква равномерно когато колата изкачва наклон... нивомера може да показва по-ниско ниво на горивото в резервоара при изкачване, но това не трябва да ви бърка - засмукването става от задната страна ... идеята е когато караш на резерва да имаш достъп до гориво при изкачване, а по спускане ако трябва по инерция :mhihi:

The Shadow написа:2. Нали си в резерв - може някакви мърсотии да ти е засмукала помпата

:yes: това ти е проблема колега ... в резевоара се натрупват гадости и когато караш на резерва поемаш риск да ти се засмучат и да ти прецакат помпата ... не го прави ... по-добре 1 път зареди до горе и после си дозареждай за по 10лв отколкото да караш на резерва.
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

Изображение среден разход

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 08 Юни 2008, 22:50

tankishev написа: всички коли са проектирани, така че помпата да засмуква равномерно когато колата изкачва наклон... нивомера може

еми ако не беше ми казал къде се намира помпата,сега още нямаше да знам :D и защото не знаех за това си мислех че е от малкото бензин.Утре ще изкараме помпата да я видим и горивния филтър също.Резервоара наскоро е чистен,защото баща ми отива на бензионстанцията и вместо бензин му сложиха дизел и затова сваляха резервоара :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата