проблем/централното/

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

проблем/централното/

Мнение от nikolayyyyyy » 07 Юни 2008, 14:53

в4ера колеги закл. колата,от дясно от страна на шофиора врата но шофиорската врата не е била затворена,затварям вратата и закл.пак от същата страна ,вси4ките врати закл. но без шофиорската не6то централното заби какво може да се направи за отстраняването на проблема 4е ве4е два дни съм с този проблем....благодаря

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от skylord » 07 Юни 2008, 16:14

отключи колата свали си машинката от към шофьора и издърпай крачето нагоре (все едно е отворена) след което може да и пръснеш нещо да се движи по-лесно...
или е сдала машинката или е лоша синхронизация или е фанала яко прах и не иска да се движи... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: проблем/централното/

Мнение от палара » 07 Юни 2008, 17:18

nikolayyyyyy написа:в4ера колеги закл. колата,от дясно от страна на шофиора врата но шофиорската врата не е била затворена,затварям вратата и закл.пак от същата страна ,вси4ките врати закл. но без шофиорската не6то централното заби какво може да се направи за отстраняването на проблема 4е ве4е два дни съм с този проблем....благодаря
колега разглоби кората и погледни може да се е рахлабила машинкаи да се е преместила малко на горе или на доло при това положение не може да издърпа достатачно лоста и не може да заключи при мен беше станала така и го оправих като си наместих машинката и я стегнах можеш и да е смажиш малко така така ще я отваряш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 07 Юни 2008, 19:57

А въпрос ??? машинките от ляво и дясно еднакви ли са или са лява и дясна, че ще сменям от морга и оня иска да ми дава лява пък при мене дясната е проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Юни 2008, 20:39

да еднакви са

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolayyyyyy » 08 Юни 2008, 15:45

благодаря на вси4ки,..как се сваля кората на вратата със коп4ета лие или болтове

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 09 Юни 2008, 10:54

Колега - кората е на щипки ! Ама преди това развиваш няколко болчета :D Имаш едно болче дето държи дръжката за отваряне на вратата , едно дето държи дръжката за отваряне на стъклото(ако не си с ел.стъкла) и последното е като махнеш капачето дето е на мястото за копче за ел.огледала ! Не забравяй да развиеш бутона на централното (крачето) ! И накрая сваляш кората (има щипки отдолу, отляво и отдясно , а от горе е на едни метални планки) ! Като ги отщракнеш(отдолу, отляво и отдясно) , издърпваш леко долната част на кората напред и леко на долу и я махаш (откачаш от металните планки) ! По средата на вратата има една бяла пластмасова щипка (или нещо такова) която може да падне при отварянрто или да остане на вратата ! При сглобяването я сложи да стои на кората и тогава затваряй ! Аз лично го правих това упражнение преди 2-3 дена , понеже не ми работеше добре стъклото та го ремонтирвах :mhihi: Успех ти пожелавам ! :bgflag:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Юни 2008, 13:16

Болта под бутона за страничните огледала много ме дразни :mhihi: пък и еврейска звезда :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolayyyyyy » 09 Юни 2008, 18:15

благодаря на вси4ки от форума

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 09 Юни 2008, 20:21

Балгодаря и аз отдавна си търсех такъв пост за сваляне на кора без да се счупи нещо но ме беше срам цяла тема да пускам :uups: .
Иначе ако се потроши някоя щипка има ли заместители или резервни да си зема няколко броя за секи случай ;) .

при мене проблема е ел. стъклото че не се дига на един път до горе, :confused: ами на интервали сякаш стига до края и само спира по средата . :( Ако някой го знае тоз проблем как се оправя да каже.

Назад към E34