проблем/централното/
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
проблем/централното/
в4ера колеги закл. колата,от дясно от страна на шофиора врата но шофиорската врата не е била затворена,затварям вратата и закл.пак от същата страна ,вси4ките врати закл. но без шофиорската не6то централното заби какво може да се направи за отстраняването на проблема 4е ве4е два дни съм с този проблем....благодаря
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
отключи колата свали си машинката от към шофьора и издърпай крачето нагоре (все едно е отворена) след което може да и пръснеш нещо да се движи по-лесно...
или е сдала машинката или е лоша синхронизация или е фанала яко прах и не иска да се движи...
или е сдала машинката или е лоша синхронизация или е фанала яко прах и не иска да се движи...
Re: проблем/централното/
колега разглоби кората и погледни може да се е рахлабила машинкаи да се е преместила малко на горе или на доло при това положение не може да издърпа достатачно лоста и не може да заключи при мен беше станала така и го оправих като си наместих машинката и я стегнах можеш и да е смажиш малко така така ще я отваряшnikolayyyyyy написа:в4ера колеги закл. колата,от дясно от страна на шофиора врата но шофиорската врата не е била затворена,затварям вратата и закл.пак от същата страна ,вси4ките врати закл. но без шофиорската не6то централното заби какво може да се направи за отстраняването на проблема 4е ве4е два дни съм с този проблем....благодаря
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Колега - кората е на щипки ! Ама преди това развиваш няколко болчета
Имаш едно болче дето държи дръжката за отваряне на вратата , едно дето държи дръжката за отваряне на стъклото(ако не си с ел.стъкла) и последното е като махнеш капачето дето е на мястото за копче за ел.огледала ! Не забравяй да развиеш бутона на централното (крачето) ! И накрая сваляш кората (има щипки отдолу, отляво и отдясно , а от горе е на едни метални планки) ! Като ги отщракнеш(отдолу, отляво и отдясно) , издърпваш леко долната част на кората напред и леко на долу и я махаш (откачаш от металните планки) ! По средата на вратата има една бяла пластмасова щипка (или нещо такова) която може да падне при отварянрто или да остане на вратата ! При сглобяването я сложи да стои на кората и тогава затваряй ! Аз лично го правих това упражнение преди 2-3 дена , понеже не ми работеше добре стъклото та го ремонтирвах
Успех ти пожелавам ! 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
Балгодаря и аз отдавна си търсех такъв пост за сваляне на кора без да се счупи нещо но ме беше срам цяла тема да пускам
.
Иначе ако се потроши някоя щипка има ли заместители или резервни да си зема няколко броя за секи случай
.
при мене проблема е ел. стъклото че не се дига на един път до горе,
ами на интервали сякаш стига до края и само спира по средата .
Ако някой го знае тоз проблем как се оправя да каже.
Иначе ако се потроши някоя щипка има ли заместители или резервни да си зема няколко броя за секи случай
при мене проблема е ел. стъклото че не се дига на един път до горе,
10 мнения
• Страница 1 от 1