Газова уредба помогнете спешно е.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Газова уредба помогнете спешно е.
Днес се реших да мина на гас а във Враца сервизите не работят в събота
и не е само това проблема незнам какви са колекторните тръби на колата ми за това се обръщам към вас колата е БМВ 316i - средата на '93 година някои може ли да ми каже какви са тея тръби пластмасови или алуминиеви че от тях ми зависи цената на газовата уредба.
и не е само това проблема незнам какви са колекторните тръби на колата ми за това се обръщам към вас колата е БМВ 316i - средата на '93 година някои може ли да ми каже какви са тея тръби пластмасови или алуминиеви че от тях ми зависи цената на газовата уредба.
Не са пластмасови на старата 16-ка. За новите не знам. Т.е. нямаш проблем да сложиш обикновена газова, но имай предвид, че ще убиеш колицата с това малко моторче.
Ако си преживял това, давай смело. Въпреки всичко аз на твое място бих сложил газов инжекцион. Не знам как стоят нещата с тях, понеже другата ми кола е карбураторна и тя е с обикновена газова Landi, но съм чувал че BSM/Bardolini имат какво да предложат като газови инжекциони.
От тук нататък ти преценяш на какво ще се спреш. Лично аз не бих жертвал 700-800лв., ако знам че това тотално ще ми скопи колата.
Отново... личен избор. Дано попаднеш на кадърни монтажници и нямаш проблеми.
Ако си преживял това, давай смело. Въпреки всичко аз на твое място бих сложил газов инжекцион. Не знам как стоят нещата с тях, понеже другата ми кола е карбураторна и тя е с обикновена газова Landi, но съм чувал че BSM/Bardolini имат какво да предложат като газови инжекциони.
От тук нататък ти преценяш на какво ще се спреш. Лично аз не бих жертвал 700-800лв., ако знам че това тотално ще ми скопи колата.
Отново... личен избор. Дано попаднеш на кадърни монтажници и нямаш проблеми.
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Еми отвори капака и виж какви са ти тръбите
Предполагам че са алуминиеви Само си избери каква газ ще слагаш
АГУ 500ЛВ
ГИ 120ОЛВ

АГУ 500ЛВ
ГИ 120ОЛВ
Не всичко което лети се яде
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Газова уредба помогнете спешно е.
lipcho написа:Днес се реших да мина на гас а във Враца сервизите не работят в събота
НЕ ХОДИ ПРИ ГАНЧО! Да не съжаляваш после

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Метай обикновена граната и нямаш грижи, колицата ще си върви добре и на газ - лични впечетления и наблюдения.
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Кажи как е сега,или нямаш време да седнеш от обиколки по газаджии?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
12 мнения
• Страница 1 от 1