M50 B20 Не върви..
Модератор: Технически модератори
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Pavlinius написа:///Mpower6967 написа:Pavlinius написа:Колега дай да се уговорим да направим една гонка с моята "бегачка"!
Със мойта ли?
Ами да . Да видим колко по-малко върви. И аз имам чувството, че някак си се вдигат оборотите по-бързо отколкото върви. Незнам дали е възможно да превърта съединителя във високите - примерно там където въртящия момент е най-висок, след като примерно съм тръгнал с въртене на гуми (тоест съединителя зацепва) .[/quote
Ами няма проблем тия дни драсни едно ЛС когато си по-свободен и ще се видим на бояна и аз викам на правата там.Моята обаче не е добре...

Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ама като ще си правите експерименти пробвайте да си размените колите и да изкажете мнение и от тази гледна точка 

Охо ще има незаконни улични гонки
Колеги да не попаднете на КАТ че са много алчни като фанат БМВ в нарушение
Щеше ми се да дойда да видя и аз колко вървят тез коли сравнени една с друга
П.С. Вчера се качвах на една дето един приятел искаше да я купува да ви кажа моята повече бягаше от нея.(е сега не помръдва щото е без глава и чакам ремонта да приключи благопулучно че да видим тогава щевърви ли или не)
Стискайте ми палци да се получат нещата и дано на вашите нищо да им няма или и да има да е нещо смешно дето се оправя с поглед.

Колеги да не попаднете на КАТ че са много алчни като фанат БМВ в нарушение

Щеше ми се да дойда да видя и аз колко вървят тез коли сравнени една с друга

П.С. Вчера се качвах на една дето един приятел искаше да я купува да ви кажа моята повече бягаше от нея.(е сега не помръдва щото е без глава и чакам ремонта да приключи благопулучно че да видим тогава щевърви ли или не)

Стискайте ми палци да се получат нещата и дано на вашите нищо да им няма или и да има да е нещо смешно дето се оправя с поглед.

Хаха ми то няма нужда и до Бояна да се ходи. И на Цариградско става. От 50 до 120-130 няма да има никъв проблем на цариградско. А под 50 е въпрос на хубави гуми
. Айде колеги да се съберем тоя уикенд на Бояна с Е34 -ките и да се гоним и да пилим гуми ? Само Е34-ки обаче . Може и да пуснем някоя 520-ка срещу някоя печка, така доста спорове ще се решат .

- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Pavlinius написа:................така доста спорове ще се решат .
аз мислех че са решени секвите там споровете с гига мега кванти вървящия и харчещ 3/100 дизел под кодовото име 525TDS

Последна промяна mikluho на 05 Юни 2008, 20:59, променена общо 1 път
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За 3,5 баровия регулатор
мисля си ,че няма да има разлика
Има някакъв проблем ,според мен вероятно недостиг на гориво ,защото варианта за боксуващ съединител си мисля ,че все ще го усетиш (я по-горе ще отделя съединителя, я по-рязко като дадеш газ да се форсира без да дръпва колата...)
По сервизите имат манометри за тази цел ,аз лично на Комбото съм мерил налягане - там хората от рюселсхайм (ръждясалия град
) са оставили един винтил с капачка на релсата и на него се навива манометъра ,става въпрос за мотор С14ХЕ.Никога не съм се заглеждал за такова нещо по тези нашите двигатели по горивопровода ,но съм убеден ,че го има
Не мога да се сетя кой колега от форума си беше мерил колата на дино стенд и първо му показа слаба мощност а след смяна на помпа му влезе колата в границите
Мисля си ,но не мога да се сетя ...
п.с.Аз на драго сърце бих дошъл на Бояна ,но комбито влиза в сервиза за задна броня,стоп и малко ожулено под и над стопа
Юнак без рана не може
Георги Пенчев

По сервизите имат манометри за тази цел ,аз лично на Комбото съм мерил налягане - там хората от рюселсхайм (ръждясалия град

Не мога да се сетя кой колега от форума си беше мерил колата на дино стенд и първо му показа слаба мощност а след смяна на помпа му влезе колата в границите

п.с.Аз на драго сърце бих дошъл на Бояна ,но комбито влиза в сервиза за задна броня,стоп и малко ожулено под и над стопа

Юнак без рана не може

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 05 Юни 2008, 21:33, променена общо 1 път
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Pavlinius написа:Хаха ми то няма нужда и до Бояна да се ходи. И на Цариградско става. От 50 до 120-130 няма да има никъв проблем на цариградско. А под 50 е въпрос на хубави гуми![]()
. Айде колеги да се съберем тоя уикенд на Бояна с Е34 -ките и да се гоним и да пилим гуми ? Само Е34-ки обаче . Може и да пуснем някоя 520-ка срещу някоя печка, така доста спорове ще се решат .
Айде!

- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Това вчера го снимах на една правя улица ако я знаете при Украйнското посолство улица "Боряна"
http://zazz.bg/play:a36dbe67 Не обръщайте внимание на песента но забравих да я спра и тя се чува а не двигатела..
http://zazz.bg/play:a36dbe67 Не обръщайте внимание на песента но забравих да я спра и тя се чува а не двигатела..