Неодимни магнетизатори....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 07 Юни 2008, 8:33

ktv написа:Не е спешно :winky: Само не залагай много на него.

Е какаво да залагам аз не мога да се навра да го монтирам вчера пак се мъчих да се изцапам ама нито стигам маркучите нито като ги стигна имам място да действам как са го набичкали тоя двигател. Въобще не знам кво да правя, ще си пръсна мозъка :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Юни 2008, 8:55

Не знам за какъв модел ми говориш, за е 34 или е 36, ама на моето 525 горивопровода /маркуча с постъпващото гориво/ е отгоре, около плочката, отпред и откъм шофьорската страна. Ще се опитам да пусна малко инфо за моята кола- дано ти е от полза.
Виж сега как са нещата. С червената стрелка означавам мястото, където маркучът от горивопровода влиза в двигателя:

Горивото минава по тръба под пластмасовия всмукателен колектор, която излиза в зоната на зелената стрелка (жалко, че не се вижда на снимката точното място), т.е. дали сте разкачиш в зоната на зелената или на червената стрелка е все едно. След това влиза в горивната релса, на която са дюзите (под черния капак синя стрелка) и излиза в зоната на жълтата стрелка. Пак с тръба отива до червената стрелка, където са двата маркуча (вход и изход) един над друг. Горният е изход (отива кам резервоара), а долният е вход (идва от резервоара).

Важно! Маркучът не е този който се вижда отгоре, а е под него. Горният е за обратното гориво към резервоара.

Малко по-близък, но неясен план: маркучът за вход е отдолу, за изход на горивото отгоре!

Пръчката за маслото е тук, защото моделът е 525 ix.
п.п. снимките не се виждат :( но мога да ти пратя писанието, ако ти върши работа, на мейл
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 07 Юни 2008, 12:39

Ето линк, от който да видите как се монтират моите бивши джаджи:
http://www.maneno.com/magnofuel/engl.html
Вече, надявам се, всеки може да си намери маркуча на входящото гориво, където да ги монтира.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 08 Юни 2008, 12:01

Аз нещо не виждам снимки а мотора е м50b20 с гадните пластмасови колектори. И ни мога да бръкна и от долу лягах и не мога и немога баси! Верно ми идва да си пръсна мозъка! :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 08 Юни 2008, 13:24

Не си пръскай мозъка :mhihi: , а ми дай и-мейл да ти пратя файла със снимките и обяснението. Тук не мога да ги кача /снимките/ щото форматът е уордски :(

Предишна

Назад към Извън Темата