Поредния дъжд който задръсти София тотално !!!!!!
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Идва и към Сливен 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
а
във надежда само дъжд ама колата ми беше в орландовци а там е валяло градушка сега ще ходя да я гледам 

******Colin McRae 1968-2007******

http://www.vbox7.com/play:6781825e

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Хехех падна дъжда и София се срути. По Раковски беше спрял тока, няма светофари, един полицай само регулира движението, мазилки изпопадали, неква селянка си изхвърля водата от балкона насред тротоара, боклуците навсякъде....на 5те кьошета, ако могат да минат през тебе екстра...село, село къде дойде 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз бях в офиса в Сухата река ,като дойде бяса изведнъж
малеее луда работа стана ,прозорците се напръскаха и почти нищо не се виждаше през тях ,беше интересен въртоломея
Оставете другото ма точно тогава дойде агента на Спиди както всеки ден , за 15 метра докато влезе във входа беше вир вода, на излизане го съжалихме и му дадохме чувал от най-големите за боклук, нахлузихме го на момчето през половината тяло ,той сам си продупчи дупки за очите да вижда и понеже на скорост излезе във входа ,една жена с кучето насреща пък като се стресна и писна ,кучето скочи да го хапе ,от нашия офис се вдигна гюрултия та мани-мани дето е рекъл шопът
Георги Пенчев

малеее луда работа стана ,прозорците се напръскаха и почти нищо не се виждаше през тях ,беше интересен въртоломея

Оставете другото ма точно тогава дойде агента на Спиди както всеки ден , за 15 метра докато влезе във входа беше вир вода, на излизане го съжалихме и му дадохме чувал от най-големите за боклук, нахлузихме го на момчето през половината тяло ,той сам си продупчи дупки за очите да вижда и понеже на скорост излезе във входа ,една жена с кучето насреща пък като се стресна и писна ,кучето скочи да го хапе ,от нашия офис се вдигна гюрултия та мани-мани дето е рекъл шопът

Георги Пенчев
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Пичове Ъкъловръстното е изрудено, не тръгвйте по него
НИМ - Младост4 1:10 минути 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Penchev написа:Аз бях в офиса в Сухата река ,като дойде бяса изведнъж![]()
малеее луда работа стана ,прозорците се напръскаха и почти нищо не се виждаше през тях ,беше интересен въртоломея![]()
Оставете другото ма точно тогава дойде агента на Спиди както всеки ден , за 15 метра докато влезе във входа беше вир вода, на излизане го съжалихме и му дадохме чувал от най-големите за боклук, нахлузихме го на момчето през половината тяло ,той сам си продупчи дупки за очите да вижда и понеже на скорост излезе във входа ,една жена с кучето насреща пък като се стресна и писна ,кучето скочи да го хапе ,от нашия офис се вдигна гюрултия та мани-мани дето е рекъл шопът![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
///vlado написа:ееее тва е браткооо .... България ..... от трамвая с лодки ги изкарват
Ще си закача на колата един Зодиак отгоре, за всеки случай, утре пак го дават дъждовно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
*Баси вихрушката, като във филма "След утрешния ден"
И както всички знаем, завали ли в София, приключенията със задръстванията започват
На Хилтън имаше и паднали дървета! Най-зле е било в подлезите и при надлез Надежда, вадили са хората с надуваеми лодки от трамвайте, а 1 дядо даже се беше барнал с бански ... къде другаде можете да се похвалите с такива ми ти неща
п.п. Положението е колкото смешно толкова и трагично!!!!

И както всички знаем, завали ли в София, приключенията със задръстванията започват

На Хилтън имаше и паднали дървета! Най-зле е било в подлезите и при надлез Надежда, вадили са хората с надуваеми лодки от трамвайте, а 1 дядо даже се беше барнал с бански ... къде другаде можете да се похвалите с такива ми ти неща

п.п. Положението е колкото смешно толкова и трагично!!!!
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Аз пък какъв късмет извадих не е истина, тъкмо вече излизах викнах си асансьора и кво ми скимна да си пипна чантичката, телефона ми го няма, брех върнах се до нас(добрече се върнах) взех си го и само надникнах пак през прозореца и гледам порой
И викам ооо, днеска няма да излизам, на 200 метра ми е платения паркинг да ходя да взема колата, ако бях излезнал едвали щях да пиша сега 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Penchev написа:Аз бях в офиса в Сухата река ,като дойде бяса изведнъж![]()
малеее луда работа стана ,прозорците се напръскаха и почти нищо не се виждаше през тях ,беше интересен въртоломея![]()
Оставете другото ма точно тогава дойде агента на Спиди както всеки ден , за 15 метра докато влезе във входа беше вир вода, на излизане го съжалихме и му дадохме чувал от най-големите за боклук, нахлузихме го на момчето през половината тяло ,той сам си продупчи дупки за очите да вижда и понеже на скорост излезе във входа ,една жена с кучето насреща пък като се стресна и писна ,кучето скочи да го хапе ,от нашия офис се вдигна гюрултия та мани-мани дето е рекъл шопът![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4