мнения за един HERTZ
Модератор: Icco
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
мнения за един HERTZ
Колеги харесал съм си една туба херц http://www.sextonsdirect.co.uk/EBX250R_ ... 4-ohm.html и искам да попитам,дали ще стане на моя усилвател http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017922 ??? 

- TERMINATOR
- Потребител
-
- Кара: E30-ската да се мръщи
- Мечтае да кара: E30 М3
Re: мнения за един HERTZ
Ще стане за твоя усилвател, но трябва първо да провериш кои канали са ти за БАС и после (+) свързваш към единия канал, а (-) към другия.
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега!!!В момента има свързана туба към усливателя.Предполагам,че така,както е свързана в момента трябва да свържа и херца?? 

- TERMINATOR
- Потребител
-
Ако свири добре си абсолютно прав.
И нали знаеш-не трябва да спира "блъсканицата" в багажника.

BMW FOREVER
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Ivo318is написа:Колеги харесал съм си една туба херц http://www.sextonsdirect.co.uk/EBX250R_ ... 4-ohm.html и искам да попитам,дали ще стане на моя усилвател http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017922 ???
На кви пари ще ти стъпе това?Аз ги сметнах около 600 кинта а за тия пари има къде къде по-добри варянти.Я кажи какво точно търсиш от музиката-сила или качество и кажи каква ти е колата

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
TERMINATOR написа:Ще стане за твоя усилвател, но трябва първо да провериш кои канали са ти за БАС и после (+) свързваш към единия канал, а (-) към другия.
а кои канали са за бас и за какво са другите и как да ги различа?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
Аз ще си продавам тубата тея дни и ми се искаше да сложа нещо по-качествено на тоя усилвател,ама явно няма да стане
Ще го засилвам и него на някъде и само на елипсите ше си карам 

- RSxRacer
- вълкодав
-
Mario Pankov написа:RSxRacer написа:TERMINATOR написа:Ще стане за твоя усилвател, но трябва първо да провериш кои канали са ти за БАС и после (+) свързваш към единия канал, а (-) към другия.
а кои канали са за бас и за какво са другите и как да ги различа?
...................[/url]
тва ми е ясно просто ми беше интересно да ми го обясни колегата ама нищо

Mario Pankov написа:Да допълня мнението си, "Готово и качествено" се съмнявам, че ще намериш. Тези кути ги изработват от тънко ПДЧ, което е неподходящо за аудио боксове. Най-добре да си купиш говорителя отделно и сам да си изработиш бокс-а, не е толкова трудно колкото си мислиш.
100% съм съгласен с разликата,че може да вземе и друг говорител а като иска да не се занимава да си поръча кутия примерно оттук http://www.ljclub.net/ и говорител от рода на ДЛС ОА12 и си готов.По спомен длс-а беше около 280кинта + от 45 до 55 кинта за кутията според обема и си готов за малко над 330 кинта,но си цар

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- TERMINATOR
- Потребител
-
Ivo318is написа:Аз ще си продавам тубата тея дни и ми се искаше да сложа нещо по-качествено на тоя усилвател,ама явно няма да станеЩе го засилвам и него на някъде и само на елипсите ше си карам
Ако мен питаш най-добре си го тествай самия себе си.Ако не ти хареса САУНДА ела в Лом и бегай при Цеко.Той ми е приятел, а и техниката каде продава си я бива много. За кондензаторите не съм съгласен.Проблеми с акумулатора ще имаш.Иначе горе-долу увеличават силата на тупаните.

- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам кондензатор в момента.А иначе ясно ми е,че от тоя хертз не трябва да очаквам чудеса.А пък варианта аз да си правя кутия просто няма да се случи.Само ще изхабя дървото 

- TERMINATOR
- Потребител
-
Ivo318is написа:Аз имам кондензатор в момента.А иначе ясно ми е,че от тоя хертз не трябва да очаквам чудеса.А пък варианта аз да си правя кутия просто няма да се случи.Само ще изхабя дървото
Предполагам тази туба няма да я ползваш за професионални цели. Затова си вземи ПДЧ най-използвания материал. Ако искаш нещо сериозно земи си направи кутията от мрамор

- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
искам нещо да буууум ка отзад.Ше го чуя хертз-а и ако не ми допадне ше мисля нещо за мнооого по-натам 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2