Поршетата скоби не ги ловят
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Stoyan7777 написа:има и още един вариянт ама никой не го спомена![]()
да си пуснеш смс както трябва и да си го платиш
Много скъпо бе братчееееее.........как не ги е срам!

бях си "сейфнал" в драфтс номера на колата на ГСМа и си пратих СМС като пич......връщам се и виждам скоба

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
"Държава" е абстрактно понятие. Не я виждаме, чуваме, усещаме. Идва някакъв неин представител и прави глупости, после държавата ни е виновна. Ми то такава няма. Има сбирщина чиновници, политици, крадци, които я олицетворяват посредством окрадването и. Така мисля аз сега.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Ozir1S написа:А я аз да ви питам знаете ли как правилно се плаща за синя зона с СМС на номер 1302 ? Знаете ли, че можете да напишете "П*тка си майчина" и ще ви върне СМС "Успешно заплатихте паркиране на п*тка си майчина до 14.00 часа" примерно ? Понеже не съм запознат и бързах сутринта да си намеря място спрях на синя зона и вместо да напиша в смс-а СА6459КР съм написал SA6459KR и съответно ми поставиха скоба. Според вас нормално ли е смс системата на паркинги и гаражи да казва, че сте си платили правилно, а всъщност не сте ? На стикерите за сините зони е даден пример за писане на номера, но на табелата не! Е аз трябва да имам стикерче за да знам как да го напиша ли ? Деба и глупаците смотани.
Та нали тъкмо за да се пишат само букви, които са еднакви на кирилица и латиница, бяха сменени буквите на номерата... Иначе как ще напишеш Шумен или Ямбол...

А отговорът е от автомат, който прави "копи-пейст"... и изглежда той си върши работата най-точно...

"... _ _ _ ..."
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3