Майстор
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
asenr написа:Аз ходя тук, че ми е близо (Люлин 8):
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
На път съм да си оттегля препоръките. Колата ми трябваше да е готова до 4-5 юни, днес е 6-ти, сервизът е заключен, а телефонът на Ники е изключен. А утре имам важно пътуване...
Може да съм прасе, ама ми отива...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
А някой от колегите - закъсалите да каже дали са стигнали до майстор и какво е положението
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Вчера едно от момчетата ми каза че по моята имало още 10 мин работа, ама Ники трябвало да я свърши, а него все още го няма. А беше ми обещал за вчера че ще стане и аз си направих така плановете, че вече трябваше да съм навъртял няколкостотин километра. Абе разбира си от работата момчето, ама думичката срок му е малко чужда :)
Може да съм прасе, ама ми отива...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Проблемите между "майстор" и клиент ще са вечни , още не се е родил най добрия майстор за "наШите" курници. Няма го факира това е положението
свикваш си с един майстор и трябва да му имаш доверие и да знаеш че няма безплатен обяд. Другото е липсата на комуникация , какъв ще е тоя оли...рен да ми държи колата некви месеци за нещо дребно нали сме се мЪже /владетели на полуанонимният изказ
/ или по скоро става въпрос за некви ЛЕВОВЕ които се опитваме да спестим, малко по тънката лайсна да минем нищо че като се захвалим с тия БМВ-та направо си е брало лайката
да не почвам да цитирам някои ваши изказвания за цени на части гсм-и и услуги.
В заключение ще кажа че колкото и да плюете N-тия майстор той толкова по добър е за някой друг

В заключение ще кажа че колкото и да плюете N-тия майстор той толкова по добър е за някой друг

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Най-малко с майстора трябва да се кара човек особенно ако не е завършил колата.На моя съм му казал ако има нужда от нещо и посред нощ да звънне няма проблеми..... само колата да зглоби пак.
колкото до хвалбите на бмв-тата, мали, мали, секи път като чуя някой да ги хвали с нещо уверен в правотата си, по моята се чупи нещо.
И понеже мнения сякакви един кат ми каже мойта не се чупи и от една година нищо и няма и кат му кажа я ма повози малко..... то тракане чукане не работи добре .... и му викам как може да я караш така а той "какво и е нали върви"
Просто ако не се наливат пари в тес коли няма как. Пък как ми е писнало да плащам тая марка ..... но това си е друга тема.
колкото до хвалбите на бмв-тата, мали, мали, секи път като чуя някой да ги хвали с нещо уверен в правотата си, по моята се чупи нещо.
И понеже мнения сякакви един кат ми каже мойта не се чупи и от една година нищо и няма и кат му кажа я ма повози малко..... то тракане чукане не работи добре .... и му викам как може да я караш така а той "какво и е нали върви"
Просто ако не се наливат пари в тес коли няма как. Пък как ми е писнало да плащам тая марка ..... но това си е друга тема.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2