Юнак без рани ...
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
По добре иди до кат и подай жалба или каквото е там за да го мамериш извършителя ако не е била спряна неправилно спред мен е редно той да носи отговорност а това че е офейкал и не е дал данни само му отежнява положението.
Гледам че си от карлово а той не е много голям град така че ще го разбереш бързо кой е и съвета ми е НЕ ГО БИЙ колкото и да ти се иска че ще те осъди.
Един познат така наби един олигофрен на едно крастовище дето го чукна отзад и не зема нищо за щетите
Гледам че си от карлово а той не е много голям град така че ще го разбереш бързо кой е и съвета ми е НЕ ГО БИЙ колкото и да ти се иска че ще те осъди.
Един познат така наби един олигофрен на едно крастовище дето го чукна отзад и не зема нищо за щетите
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
таман оцелих да си купя така ме4таната Е34 тамно син металик ,ниамаше драскотинка по нея,парккирам я вав гараш4ето и си лягам
на сотринта отварям гаража и кво да вида 5котки на капака се яздат направо ревнах
6 ве4е сам ги обесил на крушата. неме е грях изобшто, пипналиа гатта веднага я обесвам без да ми мигне окото 
6 ве4е сам ги обесил на крушата. неме е грях изобшто, пипналиа гатта веднага я обесвам без да ми мигне окото - Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
KON4ETO написа:таман оцелих да си купя така ме4таната Е34 тамно син металик ,ниамаше драскотинка по нея,парккирам я вав гараш4ето и си лягамна сотринта отварям гаража и кво да вида 5котки на капака се яздат направо ревнах
6 ве4е сам ги обесил на крушата. неме е грях изобшто, пипналиа гатта веднага я обесвам без да ми мигне окото
Човеко ти сериозно ли...
Така... след час и половина висене и разправии в полицията и при застрахователите ми, накрая получих един дебел ***
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
dj_ennsy_1 написа:Така... след час и половина висене и разправии в полицията и при застрахователите ми, накрая получих един дебел ***В ДЗИ ми го посочиха също... захапвам дървото. "къде съм бил тръгнал с таратайка без каско даже..."
За пореден път се възмущавам от простотията, неграмотността и безотговорността в страната ни...
Ама ти верно ли ходи
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Искрено ти съчувствам колега, защото и на мен скоро ми се случи гадна случка! Един оръфлек ми изкочи и ме удари отпред в мигача, не можах да го избегна, защото трябваше да направя челен удар с насрешната кола! Но после са гадни разправиите и бягането, за да се направи всичко както е било! И аз сега съм за боядисване! Ако с нещо мога да помогна съм насреща!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Благодаря Ви момчета!
Утре ще ги разглобя отвътре да видя до какво положение ще ги докарам... ако не стават, ще се възполвам от предложението на stambo_81dg, на когото искам да благодаря още веднъж!
Изтича информация за жена със зелен VW която се подвизава тук в квартала където работя. Услушвам нещата и ако й излезе "късмета" няма да си познае менчето
По принцип съм добър човек-гледам да се разбирам с всички и никога не се заяждам, но това вече е друго!
ПС:
Лелеее някои са и по-зле
http://www.vbox7.com/play:b77c90e9
Утре ще ги разглобя отвътре да видя до какво положение ще ги докарам... ако не стават, ще се възполвам от предложението на stambo_81dg, на когото искам да благодаря още веднъж!
Изтича информация за жена със зелен VW която се подвизава тук в квартала където работя. Услушвам нещата и ако й излезе "късмета" няма да си познае менчето
ПС:
Лелеее някои са и по-зле
http://www.vbox7.com/play:b77c90e9
Последна промяна Ненко Вранков на 06 Юни 2008, 14:41, променена общо 1 път
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
батенце несе ядосвай защото има страхотни тапанари. и като те е одарил да спре да те намери ако е мажкар
а тои е избягал . обаче света е много малак и ще разбереш кои е
нищо не му казвай
счупи му главата и после кадето и да го засечеш го побиивай профилактично

Последна промяна KON4ETO на 09 Юни 2008, 17:55, променена общо 1 път
Дамм, скапана държава сме, а и скапаняци сме си и ние, така че на кой ли да се сърдим...
Напълно те разбирам, колега, дано да имаш възможност да си направиш качествено колата. Не, че ще те успокоя , но аз подобен филм го гледам вече за трети път, за последно преди 10 дена: купих си тинейджърската мечта-черна Е34 в невероятно състояние и на смешни километри. Не мислех да си купувам друга кола, но тази просто ме плени, стара любов ръжда не хваща и така отново стахан собственик на трибуквената марка. С голямо желание и кеф колата бе обслужена изцяло и само с оригинални консумативи от Дару кар, най-скъпата синтетика, сложих нови джанти и гуми 17' и какво ли не още. И накрая какво-дори не можах да и се порадвам и един мазен селянин с рено 19 я смаза отзад... Не ми се ревеше, направо ми се виеше от мъка, не съм вещоман, но тази кола си я обичам много. И сега отново разправии със застрахователи, сервизи и още какво ли не! А ремонта със сигурност ще излезе повече от това, което ще плати застрахователя, тъй като държа колата отново да стане перфектна.
Един съвет от мен-не си позволявайте да си карате колите без каско, вярно че на много от нас автомобилите са стари и при щета застрахователя плаща по експертна оценка и съответно с голям процент овехтяване, но все е нещо. А което е по важно-такива стари коли летят за части и то яко, наскоро един колега така изгоря с една 12 годишна Е-класа купе!
Напълно те разбирам, колега, дано да имаш възможност да си направиш качествено колата. Не, че ще те успокоя , но аз подобен филм го гледам вече за трети път, за последно преди 10 дена: купих си тинейджърската мечта-черна Е34 в невероятно състояние и на смешни километри. Не мислех да си купувам друга кола, но тази просто ме плени, стара любов ръжда не хваща и така отново стахан собственик на трибуквената марка. С голямо желание и кеф колата бе обслужена изцяло и само с оригинални консумативи от Дару кар, най-скъпата синтетика, сложих нови джанти и гуми 17' и какво ли не още. И накрая какво-дори не можах да и се порадвам и един мазен селянин с рено 19 я смаза отзад... Не ми се ревеше, направо ми се виеше от мъка, не съм вещоман, но тази кола си я обичам много. И сега отново разправии със застрахователи, сервизи и още какво ли не! А ремонта със сигурност ще излезе повече от това, което ще плати застрахователя, тъй като държа колата отново да стане перфектна.
Един съвет от мен-не си позволявайте да си карате колите без каско, вярно че на много от нас автомобилите са стари и при щета застрахователя плаща по експертна оценка и съответно с голям процент овехтяване, но все е нещо. А което е по важно-такива стари коли летят за части и то яко, наскоро един колега така изгоря с една 12 годишна Е-класа купе!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
да ви кажа една слу4ка, купувам си немски винтили за джантите и утивам на работа,таман слизам от колата и гледам един пи4 4е ми гледа джантите
ништо не му казах
ве4ерта отивам капа4ките ги нема
полудех за секунда
по4вам да оглеждам колите на паркинга и през три коли гледам моите капа4ки на некаква астра
отвивам си ги наи нагло и си ги взимам. оба4е след десет минути тоя иде ,без много обеснениа два шута гвардеиски вав муцуната и му казах утре пак да ги свали

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
господин ПЕНЧЕВ немога да разбера тия хора които преживяват от кражби,ако доиде да каже абе батко много ми харесват капачките ти,верваи те ми ще бракна вав жабката на колата и ще мо дам капачките комплект сас винтилите
ама да ми ги свалиш от колата, направо откачам :

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
господин ПЕНЧЕВ,знаеш ли какво ме тормози че зависта и злобата вав хората е тварде много и всичките тия мизерии които правят по колите ги правят от злоба и завист
искам просто ако мога да разбера кой ми ги прави тия злодейства по колата ,вервай ми вав ада ще го вкарвам и изкарвам до де ум мо зайде

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2