Юнак без рани ...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 9:02

Демек изобщо да не ходя? :confused: :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 06 Юни 2008, 9:53

По добре иди до кат и подай жалба или каквото е там за да го мамериш извършителя ако не е била спряна неправилно спред мен е редно той да носи отговорност а това че е офейкал и не е дал данни само му отежнява положението.
Гледам че си от карлово а той не е много голям град така че ще го разбереш бързо кой е и съвета ми е НЕ ГО БИЙ колкото и да ти се иска че ще те осъди.
Един познат така наби един олигофрен на едно крастовище дето го чукна отзад и не зема нищо за щетите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 06 Юни 2008, 9:59

таман оцелих да си купя така ме4таната Е34 тамно син металик ,ниамаше драскотинка по нея,парккирам я вав гараш4ето и си лягам :D на сотринта отварям гаража и кво да вида 5котки на капака се яздат направо ревнах :bcry: 6 ве4е сам ги обесил на крушата. неме е грях изобшто, пипналиа гатта веднага я обесвам без да ми мигне окото :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 10:56

KON4ETO написа:таман оцелих да си купя така ме4таната Е34 тамно син металик ,ниамаше драскотинка по нея,парккирам я вав гараш4ето и си лягам :D на сотринта отварям гаража и кво да вида 5котки на капака се яздат направо ревнах :bcry: 6 ве4е сам ги обесил на крушата. неме е грях изобшто, пипналиа гатта веднага я обесвам без да ми мигне окото :evil:

Човеко ти сериозно ли... :confused: :roll: :mhihi:

Така... след час и половина висене и разправии в полицията и при застрахователите ми, накрая получих един дебел *** :evil: В ДЗИ ми го посочиха също... захапвам дървото. "къде съм бил тръгнал с таратайка без каско даже..." :evil: За пореден път се възмущавам от простотията, неграмотността и безотговорността в страната ни...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 06 Юни 2008, 11:55

dj_ennsy_1 написа:Така... след час и половина висене и разправии в полицията и при застрахователите ми, накрая получих един дебел *** :evil: В ДЗИ ми го посочиха също... захапвам дървото. "къде съм бил тръгнал с таратайка без каско даже..." :evil: За пореден път се възмущавам от простотията, неграмотността и безотговорността в страната ни...

Ама ти верно ли ходи :lol: :lol: :lol:
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 12:52

Еми поне знам че съм опитал... а не после да си викам, ако бях отишъл, можеше...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prestige6969 » 06 Юни 2008, 13:42

Искрено ти съчувствам колега, защото и на мен скоро ми се случи гадна случка! Един оръфлек ми изкочи и ме удари отпред в мигача, не можах да го избегна, защото трябваше да направя челен удар с насрешната кола! Но после са гадни разправиите и бягането, за да се направи всичко както е било! И аз сега съм за боядисване! Ако с нещо мога да помогна съм насреща!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 14:35

Благодаря Ви момчета!
Утре ще ги разглобя отвътре да видя до какво положение ще ги докарам... ако не стават, ще се възполвам от предложението на stambo_81dg, на когото искам да благодаря още веднъж!

Изтича информация за жена със зелен VW която се подвизава тук в квартала където работя. Услушвам нещата и ако й излезе "късмета" няма да си познае менчето :evil: По принцип съм добър човек-гледам да се разбирам с всички и никога не се заяждам, но това вече е друго!
ПС:
Лелеее някои са и по-зле :confused:
http://www.vbox7.com/play:b77c90e9
Последна промяна Ненко Вранков на 06 Юни 2008, 14:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KON4ETO » 06 Юни 2008, 14:36

батенце несе ядосвай защото има страхотни тапанари. и като те е одарил да спре да те намери ако е мажкар :!: а тои е избягал . обаче света е много малак и ще разбереш кои е :!: :!: нищо не му казвай :!: счупи му главата и после кадето и да го засечеш го побиивай профилактично :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:
Последна промяна KON4ETO на 09 Юни 2008, 17:55, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 06 Юни 2008, 14:53

Дамм, скапана държава сме, а и скапаняци сме си и ние, така че на кой ли да се сърдим...
Напълно те разбирам, колега, дано да имаш възможност да си направиш качествено колата. Не, че ще те успокоя , но аз подобен филм го гледам вече за трети път, за последно преди 10 дена: купих си тинейджърската мечта-черна Е34 в невероятно състояние и на смешни километри. Не мислех да си купувам друга кола, но тази просто ме плени, стара любов ръжда не хваща и така отново стахан собственик на трибуквената марка. С голямо желание и кеф колата бе обслужена изцяло и само с оригинални консумативи от Дару кар, най-скъпата синтетика, сложих нови джанти и гуми 17' и какво ли не още. И накрая какво-дори не можах да и се порадвам и един мазен селянин с рено 19 я смаза отзад... Не ми се ревеше, направо ми се виеше от мъка, не съм вещоман, но тази кола си я обичам много. И сега отново разправии със застрахователи, сервизи и още какво ли не! А ремонта със сигурност ще излезе повече от това, което ще плати застрахователя, тъй като държа колата отново да стане перфектна.

Един съвет от мен-не си позволявайте да си карате колите без каско, вярно че на много от нас автомобилите са стари и при щета застрахователя плаща по експертна оценка и съответно с голям процент овехтяване, но все е нещо. А което е по важно-такива стари коли летят за части и то яко, наскоро един колега така изгоря с една 12 годишна Е-класа купе!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KON4ETO » 06 Юни 2008, 14:54

да ви кажа една слу4ка, купувам си немски винтили за джантите и утивам на работа,таман слизам от колата и гледам един пи4 4е ми гледа джантите :!: ништо не му казах :mhihi: :mhihi: :mhihi: ве4ерта отивам капа4ките ги нема :!: :!: полудех за секунда :evil: по4вам да оглеждам колите на паркинга и през три коли гледам моите капа4ки на некаква астра :!: отвивам си ги наи нагло и си ги взимам. оба4е след десет минути тоя иде ,без много обеснениа два шута гвардеиски вав муцуната и му казах утре пак да ги свали :box: :box: :box:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Юни 2008, 15:02

Кончето , човече направо съм ти фен :mhihi: :angel: :bowdown:
Ти си човека дето май ще вкараш кривите в релси :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KON4ETO » 09 Юни 2008, 17:26

господин ПЕНЧЕВ немога да разбера тия хора които преживяват от кражби,ако доиде да каже абе батко много ми харесват капачките ти,верваи те ми ще бракна вав жабката на колата и ще мо дам капачките комплект сас винтилите :!: :!: ама да ми ги свалиш от колата, направо откачам : :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Юни 2008, 17:31

Абсолютно :!:
Много си прав ,евала човек :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KON4ETO » 09 Юни 2008, 17:47

господин ПЕНЧЕВ,знаеш ли какво ме тормози че зависта и злобата вав хората е тварде много и всичките тия мизерии които правят по колите ги правят от злоба и завист :!: искам просто ако мога да разбера кой ми ги прави тия злодейства по колата ,вервай ми вав ада ще го вкарвам и изкарвам до де ум мо зайде :box: :box: :box: :box:
Изображение

Предишна

Назад към E34