от къде читаво компресорче...!?!?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
SKISA написа:е такова подобно взех-уж железно,уж добро-една гума напомпа и се разкапа....
Е значи хубаво, че не съм се подлъгал и аз

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Azrail написа:Аз си взех от Шел, некво-си, за около 70-80 лв ли беше... Доволен съм за сега, въпреки че доста бавно става...
че ти в колата нямаш ли оригинален компресор

или ти за друга кола
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
да де в м-ката там дето е резерванта гума нямаш ли го тоя кит ?!Azrail написа:Тва за Х-а... Но не знаех, че и БМВ предлагат
за Х-а мое вземеш същия
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Azrail
- UFO Pilot
-
Стига спами бееее...
Имам, ЗА ЖАЛОСТ! Вместо добрата стара резервна гума са ми сложили некъв пробит компресор и неква пяна за бръснене. Ае бегай... Нещастници... Ше се праим аз на алхимик, вместо да си сменя гумата?Ми ако се съдере на 3, кво прайм?! Да викаме НАДИН освен?! Мани, че и за тая пластамасрия няма кой знае колко да дадат...
Ае, че и аз се отплеснах...
Имам, ЗА ЖАЛОСТ! Вместо добрата стара резервна гума са ми сложили некъв пробит компресор и неква пяна за бръснене. Ае бегай... Нещастници... Ше се праим аз на алхимик, вместо да си сменя гумата?Ми ако се съдере на 3, кво прайм?! Да викаме НАДИН освен?! Мани, че и за тая пластамасрия няма кой знае колко да дадат...
MORE BEER!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Azrail написа:Стига спами бееее...
ами и да имаш резерва пак нестаа щото нали шпер-а траа се кара с 2 еднакви гуми ..

па и предни задни са различни ... се си е секс
- Azrail
- UFO Pilot
-
Начи... отклонихме се, ма може и до нещо да доведе...
За Х-а си имам резервна, нищо, че отпред са 235 (или нещо такова), отзад 285...
На 328-цата също имах резервна, като отпред бяха 225, отзад 235...
Доколкото знам, ние сме с електронно-регулируеми шперове - т.е. шпер е, когато си иска (по-точно, когато тъпия комп реши) - тествал съм го много пъти, така е! Все си мисля, че можеха да го направят и с една идея по-умен - като види, че едната полуоска върти повече, да изключва блокажа! Т.е. не виждам реална причина да не съм с резервна гума, а с пяна за бръснене и еротична помпичка...! Шъ мъ извиня'аш, ма точно на тва мяса!
За Х-а си имам резервна, нищо, че отпред са 235 (или нещо такова), отзад 285...
На 328-цата също имах резервна, като отпред бяха 225, отзад 235...
Доколкото знам, ние сме с електронно-регулируеми шперове - т.е. шпер е, когато си иска (по-точно, когато тъпия комп реши) - тествал съм го много пъти, така е! Все си мисля, че можеха да го направят и с една идея по-умен - като види, че едната полуоска върти повече, да изключва блокажа! Т.е. не виждам реална причина да не съм с резервна гума, а с пяна за бръснене и еротична помпичка...! Шъ мъ извиня'аш, ма точно на тва мяса!
MORE BEER!
SKISA написа:absix написа::mhihi:
смей се ти...!!! и за съм имал двуврата гад летяща ниско над асфалта!!
кат се ожениш и се нароиш ше те питам с тоя покривогубещ се хавтомобил как ше качиш бебешка количка,бабата,кучето и два легена ....
Офтопик:
В Е93 най-спокойно се събира бебешка седалка + бебешка количка отзад

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
MaXimal написа:SKISA написа:absix написа::mhihi:
смей се ти...!!! и за съм имал двуврата гад летяща ниско над асфалта!!
кат се ожениш и се нароиш ше те питам с тоя покривогубещ се хавтомобил как ше качиш бебешка количка,бабата,кучето и два легена ....
Офтопик:
В Е93 най-спокойно се събира бебешка седалка + бебешка количка отзад
офтопик- точно па в тая на абсикс ше се събере ,ама друг път!!! аз мерих-не стаа! влиза само инструмента ,дет се праи бебето! за самото бебе нема место.
днес си купих резервна гума-варианта с компресорчета,пяна за бръснене,дет вика азраилчо и разни лепила и треви отпада....!!!

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2