Искате по-евтино гориво и по-малко дупки? Подпишете ПЕТИЦИЯ!
Модератор: Общи модератори
Имам и друга идея ако успеем да се свържем с организаторите на протеста във Франция и получим тяхната подкрепа както и те нашата. Ще
бъде доста по внушително масови протести за намаляване на акцизите от по-високо ниво Европарламента или Европейската комисия. Все пак проблемът е доста глобален и касае не само 1-2 държави ами и целият Европейски съюз. Истинната е,че в България за да постигнем нещо,трябва от ЕК да ги притиснат.Все пак има доста пари за инфраструктурни проекти от ЕС а наще искания са малко или много свързани именно с тези пари.
бъде доста по внушително масови протести за намаляване на акцизите от по-високо ниво Европарламента или Европейската комисия. Все пак проблемът е доста глобален и касае не само 1-2 държави ами и целият Европейски съюз. Истинната е,че в България за да постигнем нещо,трябва от ЕК да ги притиснат.Все пак има доста пари за инфраструктурни проекти от ЕС а наще искания са малко или много свързани именно с тези пари.
http://edition.cnn.com/2000/WORLD/europe/09/07/france.fuel.03/index.html
Това е стара новина от 2000 година.Как се прави протест не като нас
Като начало ще е добре да намерим някой които разбира френски за да можем да издирим кои протестира в Франция и да се свържем с тях по някакъв начин аз се мъча с гугъл ама нещо не ми се отдава много.
http://www.expatica.com/fr/articles/news/French-truckers_-taxis-stage-fuel-protest-go_slow-in-Paris.html
OTRE < това трябва да е няква организация.
Но тяхният протест както и на рибарите явно е по близо до протестта на превозвачите. А мисля няма логика превозвачите да протестират и да има т различни искания от наще и си мисля,че трябва да се обединим първо с тях като ще се борим за едно и също нещо. Гледах,че рибарите ще ги освободят от акциз,ще успеем само ако сме единни а не 1000 отделни протеста.
ЕДИТ: http://www.swissinfo.ch/eng/news/international/Fishermen_and_police_clash_in_EU_fuel_protest.html?siteSect=143&sid=9172375&cKey=1212607426000&ty=ti
хмм не си поплюват и ще успеят! Французи и Италянци обединени.
Всички говорят за Гражданско Общество,че няма в БГ а кои освен Шонди прави нещо по въпроса?
Това е стара новина от 2000 година.Как се прави протест не като нас

Като начало ще е добре да намерим някой които разбира френски за да можем да издирим кои протестира в Франция и да се свържем с тях по някакъв начин аз се мъча с гугъл ама нещо не ми се отдава много.
http://www.expatica.com/fr/articles/news/French-truckers_-taxis-stage-fuel-protest-go_slow-in-Paris.html
OTRE < това трябва да е няква организация.
Но тяхният протест както и на рибарите явно е по близо до протестта на превозвачите. А мисля няма логика превозвачите да протестират и да има т различни искания от наще и си мисля,че трябва да се обединим първо с тях като ще се борим за едно и също нещо. Гледах,че рибарите ще ги освободят от акциз,ще успеем само ако сме единни а не 1000 отделни протеста.
ЕДИТ: http://www.swissinfo.ch/eng/news/international/Fishermen_and_police_clash_in_EU_fuel_protest.html?siteSect=143&sid=9172375&cKey=1212607426000&ty=ti
хмм не си поплюват и ще успеят! Французи и Италянци обединени.
Всички говорят за Гражданско Общество,че няма в БГ а кои освен Шонди прави нещо по въпроса?
Последна промяна AcOrP на 05 Юни 2008, 22:22, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
.
Аз неможах да доида миналия път бях на работа но сега ще доида със сигурност този път ще има повече хора сигурен съм.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Здравей ,
Благодарим Ви, че подкрепихте петицията "Протест срещу високите цени на горивото 15.06.08 (неделя)".
За да бъде включен подписът Ви е необходимо да го потвърдите на следния адрес:
Благодарим Ви, че подкрепихте петицията "Протест срещу високите цени на горивото 15.06.08 (неделя)".
За да бъде включен подписът Ви е необходимо да го потвърдите на следния адрес:
Ако някой иска да си залепи от листата с призива, утре сутринта ще разпечатам и ще може да ги взимате от магазинчето ми, адреса е Мусагеница, блок 89, вход А, точно срещу сградата на ЕвроИнс, в първия вход на блока, в мазето има магазинче, влизате и искате от мен или от баща ми.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
на 3-ти трябваше да се освободя от работа и го направих, отидох и не съжелявам. За 15-ти отново ще се освободя по всякакъв начин, просто трябва да сме упорити и единни
вярвам че може да променим нещо като се вдигнем, има много случаи в историята ни който могат да го потвърдят
"Съединението прави силата" колеги.
п.п.
искам само да поясня, че имах лек инциден на 12-ти и на 13-ти отидох без един мигач

"Съединението прави силата" колеги.
п.п.
искам само да поясня, че имах лек инциден на 12-ти и на 13-ти отидох без един мигач

- alnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525d Combi
Мисля, че ефекта ще се подсили ако протеста се организира в повечко градове едновременно.Най-малко по съвсем по друг начин ще изглежда репортаж от няколко града по ТВто
Затова предлагам да дадете малко повече инфо относно процедурата по организация на протест и дано се намерят кандидати да ги осъществят и извън София. При съдействие на колеги от Варна и аз бих се включил

Затова предлагам да дадете малко повече инфо относно процедурата по организация на протест и дано се намерят кандидати да ги осъществят и извън София. При съдействие на колеги от Варна и аз бих се включил

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318