Отборът на BMW влиза в решаващата серия от мачове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Юни 2008, 10:05

я пак некой да обясни къде до капитолия ,щото линка на колегата с картата-дава карта на българия!!!
малко обяснете....!има ли къде са дойде с кола,паркиране!?!?
п.с. за съжаление разбрах,че тениските нема да са готови за довечера и нема да може да сме в екипи на отбора,което е гадно...!!! друго си е да застанеме сички в агитка с еднакви тениски,ма и иначе пак си струва да се подкрепи отбора...!!
дайте и малко разяснение с кой е мача!?

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 05 Юни 2008, 10:06

зема стана и аз една мажоретка,барем влезна у вашта саблекалня :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 05 Юни 2008, 10:16

:) Ако идваш от синьото кафе и строителния техникум. Тръгваш нагоре посока телевизионната кула по Драган Цанков, Радиото ти се пада от дясно. Някъде след 500 м. има отбивка в ляво, тя е единствена и се намира точно преди оградата на Капитолия. Завиваш и караш направо посока стадион Българска армия навътре към парка. Има легнали гумени полицаи. Към края на уличката тя се разклонява на две - точно там поглеждаш на ляво и виждаш паркинга и игрищатата на Спортна София. Можеш да влезеш през бариерата и да паркираш вътре,(съмнявам се по това време да има места), ако няма търсиш място по тротоарите, или най-сигурно продължаваш по лявата отбивка на уличката и паркираш на паркинга пред стадион Българска Армия - там е по-спокойно, а и е единственото разрешено (според знаците) място за паркиране. След това се връщаш пеша до Спортна София - разстоянието е 2 минути.
Ако пък идваш от към Телевизионната кула и се спуснеш надолу по стръмното по Драган Цанков ще гледаш в дясно щом видиш оградата на Капитолия и завиваш веднага след това в дясно по въпросната уличка !!
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 05 Юни 2008, 11:43

SKISA написа:я пак некой да обясни къде до капитолия ,щото линка на колегата с картата-дава карта на българия!!!

оправих линка :) не знам защо се беше сбъгясал нещо :uups:
има къде да се спре ;) абе от картата сичко си проличава :D
вече се навих :) ще дойда ... :yes: в 15:00 съм там :mhihi:

линк
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 05 Юни 2008, 13:56

Айде бе 'ентусиасти' кво става :roll: :evil:
Покажете един път ентусиазма си извън интернет и извън гаража, няма да ви ухапем на мача спокойно ;)
Нямаме нужда от писания във форума а от истинска агитка на живо.
Предполагам на никой няма да му е проблем да отдели час и половина в събота следобяд за да подкрепи любимия отбор...или се лъжа :shock:

Само да напомня, че срещата е в 15:45 на Спортна, ако отидете по-рано ще гледате мач от лигата без наше участие ;)

п.с. колегата Veson е обяснил най-читаво как точно се стига до там
долен хранител
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 05 Юни 2008, 21:54

да дойда и аз освен а ?:)
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2008, 1:44

Взимайте се в ръце и идвайте,мачът ще е много добър и ожесточен.Решаващ мач ще е така че агитката да се събира ,нема мама не ми дава нема тате не ми дава нема дъжд нема мъгла нема слънце пек сички на Спортна София да ни подкрепят. Тъпани,свирки,лампички кой с квото иска да идва. Аре да не се излагаме ! ПОБЕДАТА Е НАША !!!!!

Денят е Събота,датата е 07.06.2008г.,часът е 16:00, градът е София,мястото е Спортна София (в борисовата градина) а ОТБОРЪТ Е БМВ БМВ БМВ !!!!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Юни 2008, 2:10

sieg написа:нема мама не ми дава нема тате не ми дава нема дъжд нема мъгла нема слънце пек сички на Спортна София да ни подкрепят. Тъпани,свирки,лампички кой с квото иска да идва.

Е тва си беше приказка. Такава агитка да има, ще бъде по-голямата награда, според мен!
Въпреки, че установих (по-скоро бях забравила), че имам наистина важен ангажимент в събота, ще опитам да дойда.
Не за друго, ами защото момчетата заслужават наистина 1 път да се съберем като хората.
За 2 години и нещо, аз лично не съм видяла 1 път броят на подкрепящите отбора да се състои в повече хора отколкото тези в агитката на отбора на Каспичан (разбирайте пряко сили от 8 до 10 човека).
Наиситна е грозно, отбор като този, представляващ един такъв голям клуб да няма хора зад гърба си. На мачовете скамейките около терена да са пусти, а де що има народ и няма значение кой от къде е и по какъв повод, да вика за другия отбор, просто защото момчетата са силни и очевидно най-достойните за N1 !!!

16:00 на Спортна София, без изключения :!:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Юни 2008, 14:01

При евентуална победа БМВ Отбора е 99% сигурен шампион :!: ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 06 Юни 2008, 14:40

M2PR написа:
sieg написа:нема мама не ми дава нема тате не ми дава нема дъжд нема мъгла нема слънце пек сички на Спортна София да ни подкрепят. Тъпани,свирки,лампички кой с квото иска да идва.

Е тва си беше приказка. Такава агитка да има, ще бъде по-голямата награда, според мен!
Въпреки, че установих (по-скоро бях забравила), че имам наистина важен ангажимент в събота, ще опитам да дойда.
Не за друго, ами защото момчетата заслужават наистина 1 път да се съберем като хората.
За 2 години и нещо, аз лично не съм видяла 1 път броят на подкрепящите отбора да се състои в повече хора отколкото тези в агитката на отбора на Каспичан (разбирайте пряко сили от 8 до 10 човека).
Наиситна е грозно, отбор като този, представляващ един такъв голям клуб да няма хора зад гърба си. На мачовете скамейките около терена да са пусти, а де що има народ и няма значение кой от къде е и по какъв повод, да вика за другия отбор, просто защото момчетата са силни и очевидно най-достойните за N1 !!!

Там сме
Niki Lauda

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mk4 » 06 Юни 2008, 16:22

M2PR написа:

Те така!!!!

Айде до утре на всички и ние да покажем че имаме агитка!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 08 Юни 2008, 12:27

Първо искам да се извиня на всички - на целия отбор и многобройната агитка за автогола :help:

Благодаря на всички Вас които дойдохте да ни подкрепите в най-важния мач през този сезон въпреки лошото време :bowdown: и съжалявам че не можахме да Ви зарадваме с победа :evil:

Точно в такива трудни мачове се изгражда отбора - през този сезон показахме че вървим във възходяща градация и не спираме да се развиваме. Сезона разбира се не е свършил и до края ще е много интересно и напрегнато, като ние сме в по-изгодна позиция в момента защото вече нямаме какво да губим и напрежението ще е много по-голямо при другите отбори. Играем на 100% до края и те така. Звездите ми го говорят че съдбата на титлата ще се решава в последния кръг когато играем с Арсенал :idea:

Евала на Мето за организацията с медиите, спонсора и невероятните момичета на Jim Beam - момичета, ако четете форума аз съм високото момче 0888897584 - по всяко време ;) :winky:
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Юни 2008, 12:29

THE DUNK MACHINE написа:Първо искам да се извиня на всички - на целия отбор и многобройната агитка за автогола :help:

"пиян , за кой ли пък убииствено пиян ..." :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 08 Юни 2008, 12:50

Разбира се, че четем, не се притеснявай..съжалявам че трябваше да ви изоставим, но дъжда беше прекалено силен...поне се снимахме...:)))сладури...:)))С вас сме до краяяя

"1 2......... купата е в БеЕмВеее"

"Джим Бийм пийни и победата грабни"

YEEEEEAAAAAHHH :clap: :clap: :clap:
ИзображениеИзображениеИзображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 09 Юни 2008, 1:41

Хвала на всички които драха гърла в този дъждовен ден за нас :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Удоволствие е да се играе пред такава публика :bgflag:
Обещаваме в оставащите три мача да ви зарадваме с победи :winky:
долен хранител
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата