Прегазен пешеходец на бул.В.Левси и Дондуков.
Модератор: Общи модератори
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
Много сте ербап да газите и да мрат.... ама като блъснете човек което не го пожелавам на никой, ще разберете за какво става дума... и ще си дадете бая сметка... още веднъж не го пожелавам на никой но това е суровия опит който учи....
Караш кола - имаш спирачка.... караш в град и гледаш навсякъде...
в града както и да караш каквото и да правиш - да поемаш свръх рисковете предела е да пристигнеш 10 .... десет минути по бързо.... не си струват рисковете които поемаш ..... замислете се.... ако искате разбира се
в града както и да караш каквото и да правиш - да поемаш свръх рисковете предела е да пристигнеш 10 .... десет минути по бързо.... не си струват рисковете които поемаш ..... замислете се.... ако искате разбира се

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
kowalski написа:..Караш кола - имаш спирачка.... караш в град и гледаш навсякъде...
Държиш ли на това твърдение? Когато на Цариградско шосе някой е вървял поне 50м за да пресече през шосето, като през 100-200 има подлези, дали гледаш за такива?Ти спирачки имаш от 100 до 0 дали се спира за 2-5 секунди, които всъщност са му времето да прескочи и да тръгне?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Rebel написа:Мир на праха й.
В последствие разбрах, че момичето е стажантка в кантора при мой приятел. Много жалко, но такива неща се случват. Не сме ние хората, които ще съдим кой е виновен и кой - не. Нека оставим това на криминалистите, които ОЧЕВИДНО не могат да си свършат работата, тъй като дори не могат да разберат дали преди това не е ударена от друг автомобил![]()
Ами ако няма свидетел и няма следи... Трябва да ти кажа, че автобусът може да докара твърде много травми. Ходи и разбери коя травма е от автобус, коя от камион, коят от зазка, коя от джип...
Ама на мен ми се струва, че тва с другата кола е оправдание на шофьора на автобуса... Не могат да разберат...
kowalski,
На запад... Там, чувал съм, и мъжете раждат... Сега, като приемем еврото, и в България ще стане възможно.
Аз ще чакам, щото сме се уговорили с жената бате. Тя ше го носи, аз ше го раждам...
Я кажи ти на запад колко са неурегулираните кръстовища, на колко места през първокласните им пътища минава влак, има ли такива неща. Има ли мантнели на междуградските пътища...
И глобяват ли пешеходците за неправилно пресичане?
Кажи ги тез прости неща и тогава да си говорим.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
D3BEP написа:На запад... Там, чувал съм, и мъжете раждат... Сега, като приемем еврото, и в България ще стане възможно.
а като сега сме на левчета и то малко само глупости ще ни раждат главите май

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Не знам вече, като се има впредвид, че сигурно днес само в София са станали 23947384 катастрофи направо настръхвам
Страх ме от "летящи" хора / като тръгнат да скачат от мостовете, щот Иванчо или Драганчо ги изоставил
/, изкачащи от храстите по тъмно...наместо фарове, трябва да имам проектори
Няма да стане, тоя народ...и шофьори, и пешеходци не се научиха на ред....едните си пресичат, където им скимне...другите пък минават я на червено, я в насрещното...анархията е пълна....то да не си нито шофьор, нито пешеходец, защото и в двата случаи може да не се прибереш жив.
Жалко за момичето, че по такъв налеп начин си е отишло от този свят, както и за всички хора, които дневно умират в пътни катастрофи.

Страх ме от "летящи" хора / като тръгнат да скачат от мостовете, щот Иванчо или Драганчо ги изоставил

Няма да стане, тоя народ...и шофьори, и пешеходци не се научиха на ред....едните си пресичат, където им скимне...другите пък минават я на червено, я в насрещното...анархията е пълна....то да не си нито шофьор, нито пешеходец, защото и в двата случаи може да не се прибереш жив.
Жалко за момичето, че по такъв налеп начин си е отишло от този свят, както и за всички хора, които дневно умират в пътни катастрофи.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Жалко за момичето! Пример: кръстовище, на което КАТ стоят след светофара; микорбус минава на червено, после край нашите хора и те му правят само някакви неясни знаци с ръце; микробусът отминава, без да бъде спрян. И много такива примери знам. Това е една от причините да няма ред и култура на движението. Всеки, не само полицаите, гледа да не си нарушава спокойствието при подобни ситуации и резултата е плачевен, дори трагичен. Заглавието на темата е достатъчно красноречив. От всички нас зависи!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:kowalski,
На запад... Там, чувал съм, и мъжете раждат... Сега, като приемем еврото, и в България ще стане възможно.
Аз ще чакам, щото сме се уговорили с жената бате. Тя ше го носи, аз ше го раждам...
Я кажи ти на запад колко са неурегулираните кръстовища, на колко места през първокласните им пътища минава влак, има ли такива неща. Има ли мантнели на междуградските пътища...
И глобяват ли пешеходците за неправилно пресичане?
Кажи ги тез прости неща и тогава да си говорим.
Хехехе... проблема не е в шофьорите нито в пешеходците а тва че сме извратена съдебна система респективно държавичка(пак почваме тая песен)..... тук няма от описаните по горе поради простата причина че тук се съдят за тия неща и то здравата!!!!!! и докато не почнем и ние така.... до никаде няма да се стигне е в конкретния случай виновни са: СКГТ(за наемане на неквалифициран шофьор), шофьора(за причиняване на ПТП(когато се качиш на бордюра е ПТП) ) и фирмата която поддържа автобуса... защото очевидно не е успял да спре овреме...
kowalski написа:Много сте ербап да газите и да мрат.... ама като блъснете човек което не го пожелавам на никой, ще разберете за какво става дума... и ще си дадете бая сметка... още веднъж не го пожелавам на никой но това е суровия опит който учи....
Удрял съм "човек" демек мангал, но не по моя вина, така, че знам за какво иде реч, не ми говори дали съм длъжен да ги пазя, когато седи на средата на пътя, к'во да го правя, да слезна и да врътнем Дунавско хоро ли? Треа да има награда за ударен пешеходец, пресичал не правилно, така ще се научат за кво иде реч, трябва и да има куки и то не подкупни, след пешеходна пътека и да режат яко като не спазваме правилата

Вече стана пълно клише, колкото и да го константираме... без закони, такова е и ще си остане същото.
Аз си признавам на доста места карам с 80-90, но като се замислих тия дни, ще гледам да се кротна, че наистина е доста опасно. По принцип го правя само на големи булеварди и то в средната лента, но си позволих и на руски, което е голяма грешка, и спирам преди да стане беля.
Шофьори, пешеходци, всички сме българи, но с тая наша ценностна системата не върви - дрешки, очилца, скъпи коли, но вонящи зъбки... прекалено много филми сле гледали.
Аз си признавам на доста места карам с 80-90, но като се замислих тия дни, ще гледам да се кротна, че наистина е доста опасно. По принцип го правя само на големи булеварди и то в средната лента, но си позволих и на руски, което е голяма грешка, и спирам преди да стане беля.
Шофьори, пешеходци, всички сме българи, но с тая наша ценностна системата не върви - дрешки, очилца, скъпи коли, но вонящи зъбки... прекалено много филми сле гледали.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Случката си е трагична както и всяка една такава взела жертви и невиждам смисъл да се чешат езиците в случая пръстите
Ако бях модератор в този сектор бих заключил темата на 3-то мнение !!
Протсо вземете си намерете някква работа вместо да чепкате в трагедията на хората !
Протсо вземете си намерете някква работа вместо да чепкате в трагедията на хората !
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Icco® написа:Случката си е трагична както и всяка една такава взела жертви и невиждам смисъл да се чешат езиците в случая пръстите
Прав си, ама в тоя случай аз ще ти кажа, че от това не бива да се прави новина.
Т.е. злото не е от нас, не ги вкарваме ние всичките тея трагедии в устите на хората.
После, като разгледаш малко по - подробно темата, ще видиш неакви шофьори ходят по бордюр, утрепат един - двама пешеходци, па пешеходците се емнат, качат се на колите па погнат шафьора... Екшън, бейби....
Самата тема не може да има сериозно развитие.
какво очакваш? Да изкажа искрено мъката си за някой, който не съм виждал даже на снимка или да организирам траурно шествие?
Тема на тая тема публиувана във форум винаги до това ще доведе. Никой не го познава това момиче, да аже нещо смислено и по случая, темата даже самата е публикувана на по случая, а по принцип.
Тва е бате. Форум. Погреение няма да направим, некролог няма да изпечатаме, шси побъбрим и толкова. Жало за момичето. Но съм съгласен, че има причина извън нея и шофьора да се стига постоянно дотук.
Аз все си мислех,че това е автофорум и подобни ПТП са точно на място за такъв форум. На мен целият този инцидент ми е много съмнителен доколкото разбрах от информацията по новините и интернет. Автобусът не е блъснал момичето а по скоро го е прегазил. А как момичето се е озовало под гумите на автобуса е по интересното,дано се стигне до истината. Имаше версии друга кола да я е блъснала преди това. А дали някой човек не я е бутнал. Или тя се е подхлъзнала или и е прилошало. Видях шофиорът по телевизията и определено беше в шок и ми се стори съвестен.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Icco® написа:Случката си е трагична както и всяка една такава взела жертви и невиждам смисъл да се чешат езиците в случая пръстите
По тази логика трябва да заключим целия форум, защото аз скоро 1 смислена тема не съм видял, ...
MORE BEER!