Съвет за Газов инжекцион
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за Газов инжекцион
Може да ви се стори смешно но един приятел иска да си сложи ГИ на Ауди А8 4.2 2000г!По принцип аз не виждам нищо лошо в икономията и за мене няма значение на каква кола се слага.Още повече днес видях МЛ500АМГ 2007 с газово!Въпросът ми е какъв ГИ ще препоръчате и мислите ли че колата ще върви безпроблемно и без загуба на мощност!И какъв евентуален разход може да очаква при каталожен около 18 на бенз?Мерси предварително от негово име!
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
ето колега тук коментираха наскоро : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=96184
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Има много писано по темата ама немога да ви разбера бе хора! За чии х.й ти е 4.2 V8 ако неможеш да сипваш бензин
????!!!! Купи си нещо по-малко, изхвърлил си се на голям мотор пък сега олелелееее много харчи........
Сори за офа пич, ама немога да ви разбера

Сори за офа пич, ама немога да ви разбера

Ей ама винаги ще се намери някой професор да ми обяснява това онова.Първо колата не е моя!!!Второ и да беше моя и аз щях да си я газифицирам ако е възможно, което и ви питам!Трето какъв е проблема на ограничения БГ народ че не може да надживее глупавите предрасъдъци за горенето и двигателите.Кой нормален човек не иска да има силна хубва кола която да му доставя удоволствие и в същото време да гори като нормален автомобил!?Доколкото прочетох насам натам, с ГИ това май вече е възможно.Та дали ще ми е зле с 300 коня под капака и 22-25 лв на 100 км в града, пък нека някой като тебе да се смее като спра да зареждам на газостанцията!Дали ще ме е*е за твоето мнение!

- 4efito8898
- Потребител
-
еми слагаите ГИ и пиши после как е протекло и колко пари излиза, все пак са 8 цилиндара, според мен 3000 - 3500 ще хване като цена, ами в някоя от газаджиниците питаите, много яко, и на мен това ми е мечта, А8 ка или 7 серия и на газ си джиткам - хаха баси кефа - голяма мазна кола и евтининчко
Аз лично знам за някои такива лимузини на газ, но не познавам лично собственик на такава, че затова пуснах темата да видим тоз моя авер каде да го пратим да я постави.Не виждам какво има да се подиграват хората на желанието на човека да кара хубава голяма и мощна кола за малко пари!?Доколкото видях по сайтовете на фирмите за газ около 2500 до 3000лв ще е манипулацията и всички дават гаранции, че пак ще е 300 коня и няма да е умряла на газ.Едно друго аверче има негов познат с С8 на газ и каза че колата спокойно си правела 280!!!
25лв/100 км градско с обикновенна газова при мен на 730-ка Е32 мисля да се вкарам в приключение с афтър маркет електроника МС и да си направя истински газов инжекцион но всичко с времето
А какво по хубаво от голям двигател които като разход е по евтин от малък двигател ?
Де да знам предпочитам да карам 3 литров мотор на газ отколкото 1,8 на бензин.

А какво по хубаво от голям двигател които като разход е по евтин от малък двигател ?
Де да знам предпочитам да карам 3 литров мотор на газ отколкото 1,8 на бензин.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Добре де,що не пуснахте темата в Ауди форума.Как очаквате тук някой да
ви каже колко ще харчи А8 на газ
ви каже колко ще харчи А8 на газ

14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ