как да позная пружините?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
как да позная пружините?
как мога да разпозная прожините дали са от 4 или 6 цилиндров мотор като ги видя че има тука едни се продават а момчето незнае от какъв мотор са свалени ? Или както си мисля аз че тай няма начин да се разпознаят като са свалени от колата? мерси предварително и се извинявам за темата .

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
На 6-таците са с 5 намотки без тия крайните, а на 4 цилиндровите са с 4, но трябва да погледна пружините в гаража и ще ти кажа по късно.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
абе според мен намотките не са белег по който да се познаят пружините от 4 или от 6цилиндрово са
все пак спортните пружини на някои фирми най вероятно имат различен брой намотки от оригиналните сток пружини.
може и да бъркам някой да ме поправи ако е така
но пак ти казвам на компакта задните са различни

все пак спортните пружини на някои фирми най вероятно имат различен брой намотки от оригиналните сток пружини.
може и да бъркам някой да ме поправи ако е така

но пак ти казвам на компакта задните са различни

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
ами на мен защо ми казаха че на компота се едни и същи с тези на другите е36-ци а ако сложа само предни спортни , а отзад нормални че ми се намират едни предни какво ще стане 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Със синьото петно би трябвало да е от 4-цилиндрово бмв ,а с бялото петно 6 цилиндрово

koleto_78 написа:нямат видима разлика.на шестаците са по-корави.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
cucko написа:Със синьото петно би трябвало да е от 4-цилиндрово бмв ,а с бялото петно 6 цилиндровоkoleto_78 написа:нямат видима разлика.на шестаците са по-корави.
Мойта е 6-так и намотките на пружините (stock) са с 1 повече от тези на 4 цилиндровите.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
10 мнения
• Страница 1 от 1