не ще и не ще да тръгне настрана...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
_65536_kb_sec_ написа:ми изкарай си една електроника с копче на таблото която да е последователно на бущона
тц...вземи си едни галоши и пробвай с тях...ако става - ударил си супер гумета...ако не става...просто не става

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
_65536_kb_sec_ написа:ми изкарай си една електроника с копче на таблото която да е последователно на бущона
тва си виках и аз...!!да турим едно ЦК-ключе на волана точно до десното перо за скоростите...!!!

както казва другият колега -май гуметата са в основата на нещата!за съжаление Любо Мегов ми отнесе старите и са нема с кво да пробвам! и тва се оказа голем дерт-да си намериш галоши за колата...!!!

Последна промяна SKISA на 05 Юни 2008, 15:14, променена общо 1 път
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мойта като и подам сега на мокрото не може да влезе у пътя до 3та настрани
бартеросвам я за петак който не дрифти 

С ръчна пробвал ли си
? Не стана ясно и дали въртиш гуми ? Ако си спрял и натиснеш до ламарината не оставяш ли следи ?
Т'ва не им харесвам на новите БМВ-а . Ако имаше Е39 със шпер досега да съм взел такова, ама нещо не съм готов все още да се лиша от лъзгането. Може би като наизкочат дечурлига ще ми дойде акъла у главъта
.

Т'ва не им харесвам на новите БМВ-а . Ако имаше Е39 със шпер досега да съм взел такова, ама нещо не съм готов все още да се лиша от лъзгането. Може би като наизкочат дечурлига ще ми дойде акъла у главъта

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: не ще и не ще да тръгне настрана...
SKISA написа:е тоя добитък не ще!!! просто не мога да я извада от равновесие! минавам на ръчен режим на скоростите ,оборотомера отива до не знам си къде....!не ще бе!!дайте некви съвети,че почвам да се дразна...
Току що ми разреши дилемата за следващата ми кола...Ако можеш да кажеш същото и след зимата...е61 ще е...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Pavlinius написа:Т'ва не им харесвам на новите БМВ-а . Ако имаше Е39 със шпер досега да съм взел такова, ама нещо не съм готов все още да се лиша от лъзгането. Може би като наизкочат дечурлига ще ми дойде акъла у главъта.
Е39-ката и без шпер се лъзга, спокойно. Пробвано.

Между другото, има Е39 с LSD, М5 му викат.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
MakMakoB написа::mhihi:![]()
тва с ключето изкърти.... made in Bulgaria.
Моля, моля! Да си имаме уважението - Прасето има 3 ЦеКа ключета на таблото... Едно за пожарогасителя, едно за АБС - резет и едно за Главните токове...
Кола без ЦеКа ключе някъде, н'ми'я 'фали

Power is Nothing Without Insanity
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
марката на гумите е : Гудиър Ийгъл Ф1 асиметрик.... за мен наистина са адски добри гуми.
за зимата-същата работа е -карам я от есента! мноого малко се опита на снега на боровец тая зима,но с неизключено ДСЦ хич и не стана...! като влак по релси е!
не пали гуми!!пробвах и на ръчни...!!не ще! давам газ до дупка и потегля като с ритник и само напред и не пали гуметата!просто няма съединител и няма как да го приплъзна малко и да дигна на високи обороти и тогава да отпусна ...! кутията е СМДжи и може ръчно да се превключва,може и автомат ..!единствено не съм пробвал да натисна с левият крак леко спирачката и да дам газ от място да вида ко ше стане...!!
наистина тази кола не е за тия работи май-аз се се надявах поне малко да даде да я изръчкам но не става. вчера по магистралата от враца в дъжда нарочно на спускането от тунела я позасилих да видя като как ще да е и въпреки високата скорост и мокрот/направо наводнено / шосе се усеща една сегурност и гледам километража , а усещането е за много по-ниска скорост. пробвах и как се държат гумите и кога излита на аквапланинг покрай Ботевград и според мен резултатите са повече от добри. усещането за стабилност е някакси ...през седалката-на гъза!не мога да го опиша точно ,но като доближавам завоя,поглеждам стрелката на скоростта и си викам:бе с тая скорост нема да мога да го зема...!! обаче ако се оставя само на усещането в колата,на ръцете и на задника си -просто знам ,че колата го взима и няма да помръдне!!
явно за всяко каране си има кола! след пътуване до русе с Е30ката 323 се чуствах като изстискан ,но някакси нахилен до ушите,а с тая се чуствам спокоен и пак доволен.
п.с. я някой да ме светне мойта шпер има ли!??! в сми-слагат ли стандартно на Е60!?
за зимата-същата работа е -карам я от есента! мноого малко се опита на снега на боровец тая зима,но с неизключено ДСЦ хич и не стана...! като влак по релси е!
не пали гуми!!пробвах и на ръчни...!!не ще! давам газ до дупка и потегля като с ритник и само напред и не пали гуметата!просто няма съединител и няма как да го приплъзна малко и да дигна на високи обороти и тогава да отпусна ...! кутията е СМДжи и може ръчно да се превключва,може и автомат ..!единствено не съм пробвал да натисна с левият крак леко спирачката и да дам газ от място да вида ко ше стане...!!
наистина тази кола не е за тия работи май-аз се се надявах поне малко да даде да я изръчкам но не става. вчера по магистралата от враца в дъжда нарочно на спускането от тунела я позасилих да видя като как ще да е и въпреки високата скорост и мокрот/направо наводнено / шосе се усеща една сегурност и гледам километража , а усещането е за много по-ниска скорост. пробвах и как се държат гумите и кога излита на аквапланинг покрай Ботевград и според мен резултатите са повече от добри. усещането за стабилност е някакси ...през седалката-на гъза!не мога да го опиша точно ,но като доближавам завоя,поглеждам стрелката на скоростта и си викам:бе с тая скорост нема да мога да го зема...!! обаче ако се оставя само на усещането в колата,на ръцете и на задника си -просто знам ,че колата го взима и няма да помръдне!!
явно за всяко каране си има кола! след пътуване до русе с Е30ката 323 се чуствах като изстискан ,но някакси нахилен до ушите,а с тая се чуствам спокоен и пак доволен.
п.с. я някой да ме светне мойта шпер има ли!??! в сми-слагат ли стандартно на Е60!?
аку на дис бай скиса
накрая ще й ебеш майката на колата и като ти изпише едно съобщение "diff KAPUT,motor KAPUT,drivetrain KAPUT" от твойте опити и ще ти стане бая горчиво...каквото научихте на Е30 и Е34 вземете и го забравете...карате компютри на колела вече и това е...не е от гумите пич не я назорвай колата...от Е39 се започна като изключиш ДСЦ-то и т.н. и тръгнеш да ръчкаш ще усетиш че компа не е толкова изключен колкото си мислиш...и на Е60 същото...така че олд скуул рулз 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много правилно казваш
а иначе скиса,щом ти се пързаля значи не си остарял и тряя се замислиш

а иначе скиса,щом ти се пързаля значи не си остарял и тряя се замислиш

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3