Лесните матури ??
Модератор: Общи модератори
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Математиката нямаше нищо общо с това което съм решавал като "Тестове за ДЗИ по математика".Имаш толкова прецакани задачи че не е истина направо.
Но все пак имаше и нормални задачи,но си беше като цяло наредба.

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
suki написа:ми...аз пък съм много доволна от биологията(беше си точно като примерните)...не беше трудно..ама..да видим сега как ще стоят нещата с оценяването..успех на всички
Да и аз съм доволен.Въпросите бяха добри.Ясно е,че голяма част са минали матурите успешно-остава да видим резултатите в точки и оценки какво представляват

8.32
- BilLaBONG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2
http://news.ibox.bg/news/id_1308333861 no comment ..
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
http://news.ibox.bg/news/id_1308333861 no comment ..
То те за съжаление както се вижда голямата част от възрастните не са приучени и не могат да разсъждават самостоятелно, та какво ли остава за децата... Ако някой почне да разсъждава самостоятелно в нашата държава принципно или не е добре, или го имат за малко луд

Ае простотия.
И тоя чукундур, дето излъга учителите че ше им вдигне заплатите кога най -сетне ще спре да се яде с частните уроци... Частните уроци му бъркат работата.
Мизерията и провалът е и негов. А не "министерството мноо убуу напрай работата, матурите бяха организирани добре, ама на, учителите са осрали децата".
Честно, учудвам се че даже при лесните и проверявани на местно ниво матури е такава трагедия... Много е куц коня тогава.
Пълна подигравка... 60 точки за четворка? Ужас. Навсякъде на всички нормални изпити, при само 50% правилни отговори оценката е 2. И оттам ексалира...
Сутринта много добра моя приятелка ми разказа за изпита на братовчедка й, която живее и учи в провинцията , в малко село. Матурата се е провела по следния начин, отварят тестовете, уважаемата директорка викнала учителката по литература. Връчила й теста , жената го решила, направила им план за 41-ва задача на горките дечица и те послушно всичко преписали.
Сутринта много добра моя приятелка ми разказа за изпита на братовчедка й, която живее и учи в провинцията , в малко село. Матурата се е провела по следния начин, отварят тестовете, уважаемата директорка викнала учителката по литература. Връчила й теста , жената го решила, направила им план за 41-ва задача на горките дечица и те послушно всичко преписали.
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
- Azrail
- UFO Pilot
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Те после и гражданчета и селянчета цъфват. Досега колкото пъти съм бил на сериозна работа, никой не е проявил жив интерес към немалкото ми дипломи... Нека той да чака некой да подскаже или да помогне, пък.... Ше земе диплома и ше гони децата си с нея да ги плаши.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз не мога да разбера що ревете за тия матури? като не ви се учи след седми (или осми) клас не е задължително образованието 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
BilLaBONG написа:http://news.ibox.bg/news/id_1308333861 no comment ..
Ей такива дето искат да променят света много ме дразнят... тоз ся ако напрай по още една матура да държим ще го намеря и ще му напълня устата с ла*ната си.. ше го е*а в !@$&*#@%@$ да го е*а...

Чудя се дали някога отново ще почне да се гледа на образованието като на привилегия, а не като на задължение...
Последна промяна eraziel на 05 Юни 2008, 14:26, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
-Maxxx- написа:BilLaBONG написа:http://news.ibox.bg/news/id_1308333861 no comment ..
Ей такива дето искат да променят света много ме дразнят... тоз ся ако напрай по още една матура да държим ще го намеря и ще му напълня устата с ла*ната си.. ше го е*а в !@$&*#@%@$ да го е*а...
Батеее, то ако ше е така....
Ако искаш обади ми са. Имам един човек с печатница.
Дава много хубави дипломи. Като истински са.
Естествено е като ви дават знания и кетап, че ги имате, да ви ги проверяват. Както в университета иам държавен изпит, както преди университета има кандидатстудентски изпит, съвсем нормално и в средното да има матура.
По мое време въведоха матурите. Пратиха ме на матура по основен предмет за моето училище, поради недиостатъчно висока оценка - такива бяха правилата и тогава комисия от инспектората мисля че проверяваше матурите, щото не бяха кой знае колко.
На матурата - близо 5 и 50. Много ги псувах, писаха ми нещо като 5 и 47, оценка дет никъде я няма и дето само няма да е 5 и 50 за кандидатстуденския бал - стига само за да ми свали категорията. Даже две ревизии им прайх и вдигах скандали за идиотизма.
Но е факт. Ако искаш да имаш в главата, матурата може и да помогне приятелю.
А ако не искаш да имаш в главата, училището просто ти пречи. Що си загубил 12 години от живота си? Нема кой да ти ги върне сега, ти мани матурата...
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
D3BEP написа:-Maxxx- написа:BilLaBONG написа:http://news.ibox.bg/news/id_1308333861 no comment ..
Батеее, то ако ше е така....
Ако искаш обади ми са. Имам един човек с печатница.
Дава много хубави дипломи. Като истински са.
Естествено е като ви дават знания и кетап, че ги имате, да ви ги проверяват. Както в университета иам държавен изпит, както преди университета има кандидатстудентски изпит, съвсем нормално и в средното да има матура.
По мое време въведоха матурите. Пратиха ме на матура по основен предмет за моето училище, поради недиостатъчно висока оценка - такива бяха правилата и тогава комисия от инспектората мисля че проверяваше матурите, щото не бяха кой знае колко.
На матурата - близо 5 и 50. Много ги псувах, писаха ми нещо като 5 и 47, оценка дет никъде я няма и дето само няма да е 5 и 50 за кандидатстуденския бал - стига само за да ми свали категорията. Даже две ревизии им прайх и вдигах скандали за идиотизма.
Но е факт. Ако искаш да имаш в главата, матурата може и да помогне приятелю.
А ако не искаш да имаш в главата, училището просто ти пречи. Що си загубил 12 години от живота си? Нема кой да ти ги върне сега, ти мани матурата...
Съгласен съм... аз ходих 5 месеца на частни уроци 1 път седмично по 1 час и 30 минути и давах по 20 лева за да се подготвя за тези матури, и накрая пак се моля да съм минал щото матерял дето е трябвало да го уча 4 години за 5 месеца не се научава... после "на матури без уроци" ама друг път... ако трябваше да разчитам на знанията си от даскало само, щях да имам не повече от 20 точки само от обща култура, защото имам родители коитосе интересуват от развитието ми... да кажеш че не съм учил ако искате да ви сканирам всичките си бележници успех под 5,25 съм нямал никога и това беше само в 9-ти клас ина4е 5,40- 5,80 там някъде... е как в училище съм отличник а немога да реша всичко в тая матура? Просто в даскало се изисква много по-малко от колкото трябва... и хем знаят че нищо не се учи сега, хем изпити дават... тея които искаме да кандидатстваме седнахме учихме и накрая? а тези които не са учили никога мама им диктуваше темата по телефона на предния чин пред мен... аз написах 1 страница той 3...ко праим? ай кажи ми обективна ли е тази оценка?
Последна промяна -Maxxx- на 05 Юни 2008, 14:51, променена общо 1 път

В крайна сметка няма какво да гледаме и да обсъждаме другите. Отиваш даваш най-доброто от себе си и каквото си посял, това си жънеш. Матурата по БЕЛ, действително не беше трудна!
Ето два от въпросите да си припомните... Или за тези, които не са виждали...
12. В кой ред думите НЕ са синоними?
А) вербален – словесен
Б) негативен – отрицателен
В) неприятел – враг
Г) анализ – синтез
13. Кой от посочените фразеологизми е синоним на словосъчетанието създавам
допълнително напрежение?
А) пет пари не давам
Б) наливам масло в огъня
В) през девет села в десето
Г) от дъжд на вятър
Ако кажете , че това е трудно, какво остава за други изпити
Ето два от въпросите да си припомните... Или за тези, които не са виждали...
12. В кой ред думите НЕ са синоними?
А) вербален – словесен
Б) негативен – отрицателен
В) неприятел – враг
Г) анализ – синтез
13. Кой от посочените фразеологизми е синоним на словосъчетанието създавам
допълнително напрежение?
А) пет пари не давам
Б) наливам масло в огъня
В) през девет села в десето
Г) от дъжд на вятър
Ако кажете , че това е трудно, какво остава за други изпити