от къде читаво компресорче...!?!?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
от къде читаво компресорче...!?!?
дайте акъл от къде и за колко да си взема читаво компресорче за в колата,че купих едно и изпръцка половин гума да напомпа и сдаде багажа!!!
нямам резервна и си търся тънка джанта да влезе под кората ,ма в дару е адски скъпо ,а съм си сложил един кит за лепене,крик,ключ и искам едно компресорче да метна да се оправам по път....!!
нямам резервна и си търся тънка джанта да влезе под кората ,ма в дару е адски скъпо ,а съм си сложил един кит за лепене,крик,ключ и искам едно компресорче да метна да се оправам по път....!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
в Радиала на пушкин и околомръсното гледах доста от тия банфайните гуми 2ра ръка .. ама не погледнах колко пари са и за кви коли
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз си взех от Шел, некво-си, за около 70-80 лв ли беше... Доволен съм за сега, въпреки че доста бавно става...
MORE BEER!
Виж при БМВ дилърите за BMW Mobility Kit (има и по скъпа, М версия, стандартно оборудване в М-ките, около $170), в нета го гледам за около $120, а при едни пичове, който продават оригинални БМВ части е $89 без доставка. Върви с компресорче и лепило някакво...
Аз лично ще поръчам едно такова в близките дни, щото мамата си трака с тия тънките гумички.
M Mobility Kit
Mobility Kit
Само не ме питай каква е разликата
Аз лично ще поръчам едно такова в близките дни, щото мамата си трака с тия тънките гумички.
M Mobility Kit

Mobility Kit

Само не ме питай каква е разликата

Последна промяна absix на 05 Юни 2008, 14:10, променена общо 2 пъти
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Последно като ходих в Метро, гледах, че има някакви с метален корпус (преди това дълго време гледах, че продаваха някакви пластмасови) и изглеждаше здраво. Струваше май някъде към 60-70 лв.
- SKISA
-
-
someone написа:Последно като ходих в Метро, гледах, че има някакви с метален корпус (преди това дълго време гледах, че продаваха някакви пластмасови) и изглеждаше здраво. Струваше май някъде към 60-70 лв.
е такова подобно взех-уж железно,уж добро-една гума напомпа и се разкапа....
- SKISA
-
-
ше ида първо до радиала,дето шаро каза да вида за гума ако има,че си е по-добре ,па ако нема ше се чуем да видим за компресори...!!!
- SKISA
-
-
sonny написа:абре аз имам тъмка гума 15ка от е36, ама за да стане при теб ще трябва фланец поне 10-15мм, ако изобщо се събере 15ка при теб
15ка не влиза на апаратите...!!не става под 16ка...!!! а и фланци-къде ше ги тура и тех у багажника...!
SKISA написа:sonny написа:абре аз имам тъмка гума 15ка от е36, ама за да стане при теб ще трябва фланец поне 10-15мм, ако изобщо се събере 15ка при теб
15ка не влиза на апаратите...!!не става под 16ка...!!! а и фланци-къде ше ги тура и тех у багажника...!
Ако кажеш на Е61, че му е малък багажника ще се смея до събота поне

- SKISA
-
-
absix написа:SKISA написа:sonny написа:абре аз имам тъмка гума 15ка от е36, ама за да стане при теб ще трябва фланец поне 10-15мм, ако изобщо се събере 15ка при теб
Ако кажеш на Е61, че му е малък багажника ще се смея до събота поне
а бе не в багажника ,бе...!!!! в дупката под кората в багажника!!!!!
аз тоя багажник -голем съм го взел да го пълна с багаж-не гума резервна да карам у него....
п.с. понеже наистина не ми стига за по-дългите почивки слагам едно тюле750 отгоре на рейките и го пълна и него....

- SKISA
-
-
absix написа::mhihi:
смей се ти...!!! и за съм имал двуврата гад летяща ниско над асфалта!!
кат се ожениш и се нароиш ше те питам с тоя покривогубещ се хавтомобил как ше качиш бебешка количка,бабата,кучето и два легена ....

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:someone написа:Последно като ходих в Метро, гледах, че има някакви с метален корпус (преди това дълго време гледах, че продаваха някакви пластмасови) и изглеждаше здраво. Струваше май някъде към 60-70 лв.
е такова подобно взех-уж железно,уж добро-една гума напомпа и се разкапа....
Дубре уе златна карто. И аз ги гледах тея, с манометъря и компресоря в Метро.
И, доколкото гледах, май имаха една година гаранция.
Плюс туй ги пазариш ан фирма, демек с фРактура.
А въобще такъв уред има ли фРактура, като се скапе отведнъж, подлежи на рекламация.
Но не е нормално, аз съм виждал подобни компресорчета даже по сервизите, един вид "за всек ислучай" и си работят. Попаднал си на нечитаво според мен.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2