320-96-97
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
320-96-97
здравейте значи ми предлагат едно бмв 320 бензин в края на 96 година обаче има проблем с хидравличните повдигачи,дебитомера маслената помпа,някои знае ли тези части долу горе колко струват и колко може да ми вземат за труда?
благодаря предварително.
благодаря предварително.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
А тея проблеми казани ли са ти или са ти доказани?
Аз лично не бих се доверил много.
Не казвам ,че не е възможно, но за пръв път срещам повреда в маслената помпа и си мисля, че такава трудно се констатира. Свети му лампата за маслото ли? Моторът трака и не държи стабилни обороти, има и загуба на мощност???
Не рискувай според мен с тая кола. Мирише на сериозни проблеми с мотора и не съм убеден че диагнозата е вярна. Че то ако е отварян мотора, пустите повдигачи са по 20-тина лева, не си струва да се затваря и пак да се отваря....
Аз не съм специалист, да не вземат пак да ме опсуват, но така мисля.
По пътя на логиката, не на майсторлъка.
Поздрави и успех.
Аз лично не бих се доверил много.
Не казвам ,че не е възможно, но за пръв път срещам повреда в маслената помпа и си мисля, че такава трудно се констатира. Свети му лампата за маслото ли? Моторът трака и не държи стабилни обороти, има и загуба на мощност???
Не рискувай според мен с тая кола. Мирише на сериозни проблеми с мотора и не съм убеден че диагнозата е вярна. Че то ако е отварян мотора, пустите повдигачи са по 20-тина лева, не си струва да се затваря и пак да се отваря....
Аз не съм специалист, да не вземат пак да ме опсуват, но така мисля.
По пътя на логиката, не на майсторлъка.
Поздрави и успех.
Последна промяна D3BEP на 04 Юни 2008, 23:27, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Интересно кога са разбрали, че маслената помпа не баца. Ако е вървяла така колата, дори и малко, значи двигателя вече е на смъртно легло.
Но ти си решаваш.
Но ти си решаваш.
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
novak58 написа:несъм запознат въобще,за това питам....
Точно затова не се занимавай !!!!!!!!!!!!!!
Ако това,което са ти казали за колата е вярно, то със сигурност е само върха на айсберга .Ако си мислиш,че ще дадеш N...бр.лева и после ще караш читава кола си голям наивник.Обикновенно при тези случаи плащането няма край.
Абе свършиха ли се нормалните коли, че търсиш такава с проблеми ??
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
signala написа:те повдигачите са по 20 лв но са 24 на брой,само за тях ремонта излиза около 600лв,с труда
Е добре ве те и 24-те ли са за смяна приятел? Не може ли као се свалята глави, млави, да се открие износения повдигач?
Щото то тъй ак отръгнем да разсъждаваме то и вала нема да е лошо да сменим... Не знам.
За мен проблемът е, че не е само това проблема. Пак казавам: даже и да си прав и да се сменят задължително всички повдигачи в комплект, за да се констатира проблема се сваля главата, сума играчка и тя струва пари. И за да НЕ се направи, значи е преценено че НЕ СИ СТРУВА. 400 лв за повдигачи без отстъпка се намират.
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
signala написа:те повдигачите са по 20 лв но са 24 на брой,само за тях ремонта излиза около 600лв,с труда
Простете колеги,от скоро съм тука,но един повдигач за М50 Б20 е 27.5 лв. без отстъпка! Верига на Вануса е 80 лв. на колянов вал 40лв. успокоителите са 120 лв. двата !

moniglow написа:novak58 написа:несъм запознат въобще,за това питам....
Точно затова не се занимавай !!!!!!!!!!!!!!
Ако това,което са ти казали за колата е вярно, то със сигурност е само върха на айсберга .Ако си мислиш,че ще дадеш N...бр.лева и после ще караш читава кола си голям наивник.Обикновенно при тези случаи плащането няма край.
Абе свършиха ли се нормалните коли, че търсиш такава с проблеми ??
аз кола си имам тази е на комшията и изглежа че пак е закъсал и за това ми я предлага,аз не я искам за лично ползване а за покупко-продажба

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
ми хаиде колега звер намери маистор които да ти разбере кои повдигач ти е износен и смени само него,пак след 5х км пак отваряи главата.големи сте майстори всички,аз ти казвам от опит и давам съвет на момчето.
signala написа:ми хаиде колега звер намери маистор които да ти разбере кои повдигач ти е износен и смени само него,пак след 5х км пак отваряи главата.големи сте майстори всички,аз ти казвам от опит и давам съвет на момчето.
аз ако тръгна да ги сменям тия повдигачи 100% ще ги сменя всичките за тях дплу горе ми е ясно че са някаде между
20-60лв бройката а за другите работи,
и за труд

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2