Питане за кандидатура ?
Модератор: I.Voykov
6 мнения
• Страница 1 от 1
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Питане за кандидатура ?
На 28.05.2008-а подадох запитване за членство във потребителска група "фотолюбители" !!! Все още не съм одобрен !!! Пише: "чакакаща кандидатура" или нещо подобно! Някой може ли да каже колко горе-долу се чака за това ? Поне да не влизам по няколко пъти на ден да проверявам ! Мерси. 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Аха . Мерси . За мненията няма страшно , тепърва ще трупам такива ама от скоро имам БМВ
Аз щото изках да си слагам сними и аватар и ми казаха че трябва да съм член на "фотолюбители" иначе нямало да стане ! 

pantzer3 написа:Аха . Мерси . За мненията няма страшно , тепърва ще трупам такива ама от скоро имам БМВАз щото изках да си слагам сними и аватар и ми казаха че трябва да съм член на "фотолюбители" иначе нямало да стане !
надявам се няма да са безсмислени и спамаджийски мнения...само и само да натрупаш повече постове
( като този ..имам предвид моя )

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
pantzer3 написа:Аха . Мерси . За мненията няма страшно , тепърва ще трупам такива ама от скоро имам БМВАз щото изках да си слагам сними и аватар и ми казаха че трябва да съм член на "фотолюбители" иначе нямало да стане !
Снимки и аватар могат да се качват и без да си член на групата. Под бутона за публикуване на нова тема има секторче за прикачване на по 2 снимки наведнъж даже.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
genezis
надявам се няма да са безсмислени и спамаджийски мнения...само и само да натрупаш повече постове
е аиде и аз малко да натрупам

е аиде и аз малко да натрупам

6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума