София - Сандански.Републикански шапион 50 м. бруст момичета!
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
София - Сандански.Републикански шапион 50 м. бруст момичета!
Колеги, някой пътувал ли е скоро до там?
Как е пътят, дупки, натовареност, полицейски постове?
Трябва да пътувам в събота на там, че голямата ми щерка има републиканско по плуване "Златна рибка".
Благодаря за инфото колеги!
Дъщерята е републикански шампион в 50 м. бруст момичета на възраст 10 г.!
Как е пътят, дупки, натовареност, полицейски постове?
Трябва да пътувам в събота на там, че голямата ми щерка има републиканско по плуване "Златна рибка".
Благодаря за инфото колеги!
Дъщерята е републикански шампион в 50 м. бруст момичета на възраст 10 г.!
Последна промяна bobi_maxo на 08 Юни 2008, 19:23, променена общо 1 път
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
Пътят е перфектен.. полицай доста се срещат.. по населените места карай със скоростта, която е позволена
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
E-31 написа:Тръгнах към 11 сега в събота и беше скръб, още от високото почваше задръстването за драгичевския светофар!
Ако си от горубляне, младост, студентски или близки райони бих те посъветвал да караш през бистрица, железница и т.н. и да се включиш на пътя самоков-дупница; или през самоковския път пак така
От Люлим съм, май тоя вариант отпада?!
Аз мисля да тръгна между 11:00 и 12:00, как ти се струва?

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Боби, пътувам често до там и поне моят опит е следният:
Тръгвам винаги сутринта рано около 7.30-8.00. Целта е да съм на Драгичево най-късно в 8.30, преди да се е задръстило.
Полицаи има в селата, както и на края на отсечката с двете ленти за всяка посока (мисля че е военновременно летище).
Там внимавай много, понеже на тази права всички изпреварват и се засилват, а те чакат на края (виждат се ако внимаваш).
След Дупница (посока Кулата) има един стар ЖП мост, там има 60 и почти винаги има полиция.
Покрай Благоевград като минаваш съшо внимавай, почти винаги има полицаи - пътят е широк и се кара бързо, а те се крият зад завоя обикновено.
Точно след Благоевград започват едни завои и изпреварването е забранено - вдясно има отбивки и чакат там. Мантинелата обаче е висока и не се виждат - много кофти те хващат.
За дефилето вече ти казаха - там се събират доста камиони и е трудно да се изпреварва.
Надявам се да ти е от полза. Лек път!
Тръгвам винаги сутринта рано около 7.30-8.00. Целта е да съм на Драгичево най-късно в 8.30, преди да се е задръстило.
Полицаи има в селата, както и на края на отсечката с двете ленти за всяка посока (мисля че е военновременно летище).
Там внимавай много, понеже на тази права всички изпреварват и се засилват, а те чакат на края (виждат се ако внимаваш).
След Дупница (посока Кулата) има един стар ЖП мост, там има 60 и почти винаги има полиция.
Покрай Благоевград като минаваш съшо внимавай, почти винаги има полицаи - пътят е широк и се кара бързо, а те се крият зад завоя обикновено.
Точно след Благоевград започват едни завои и изпреварването е забранено - вдясно има отбивки и чакат там. Мантинелата обаче е висока и не се виждат - много кофти те хващат.
За дефилето вече ти казаха - там се събират доста камиони и е трудно да се изпреварва.
Надявам се да ти е от полза. Лек път!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз се прибрах вчера от там, полицаи имаше както винаги на разклона за Банско, след летището като се идва от София, на двулентовия път транзин през Благоевград, както каза колегата по горе, на Картинга след Благоевград, имаше в Струмяни, по принцип стоят след Сандански ама ти до там няма да стигаш..
Много винамай като тръгнеш от София, на разклона за Студена.. сега са го направили магисрала и всеки се сили .. а не знам дали не беше 80 км ограничението..
Винаги стоят там..

Много винамай като тръгнеш от София, на разклона за Студена.. сега са го направили магисрала и всеки се сили .. а не знам дали не беше 80 км ограничението..
Винаги стоят там..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
D3BEP написа:Бате, мани дупките, ами успех и без медал да не се връщате!
D3ВЕР-о, благодаря за пожеланието! Ще споделя в отделна тема как е минало, дори и да не спечелило детето.
Благодаря и на колегите за помощта, ще помоля админите да не я заключват до събота, ако има някакви изненади да споделят колегите.
Последна промяна bobi_maxo на 04 Юни 2008, 17:54, променена общо 1 път
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
D3BEP написа:Бате, мани дупките, ами успех и без медал да не се връщате!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3