Поршетата скоби не ги ловят
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
04 юни 2008 / News.dir.bg
След опит да постави скоба на една от задните или предни гуми на порше, служител на „Паркинги и гаражи” се отказа.
С риск да на одраска луксозния спортен автомобил работникът на общинската фирма подмина неправилно паркиралото порше в локалното платно на булевард „Руски”.
За разлика от скъпарската кола, стар автомобил БМВ имаше скоба малко по-надолу по улицата.
Служителите на "Паркинги и гаражи" нямат трудности с обикновени коли, затова те са със скоби и техните водачи плащат глоби за разлика от собствениците на луксозни и скъпи автомобили, коментира агенция Bulphoto.
http://dnes.dir.bg/2008/06/04/news3071679.html
дееба и държата проста

04 юни 2008 / News.dir.bg
След опит да постави скоба на една от задните или предни гуми на порше, служител на „Паркинги и гаражи” се отказа.
С риск да на одраска луксозния спортен автомобил работникът на общинската фирма подмина неправилно паркиралото порше в локалното платно на булевард „Руски”.
За разлика от скъпарската кола, стар автомобил БМВ имаше скоба малко по-надолу по улицата.
Служителите на "Паркинги и гаражи" нямат трудности с обикновени коли, затова те са със скоби и техните водачи плащат глоби за разлика от собствениците на луксозни и скъпи автомобили, коментира агенция Bulphoto.
http://dnes.dir.bg/2008/06/04/news3071679.html
дееба и държата проста

Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD

Последна промяна Giorceto на 04 Юни 2008, 16:39, променена общо 1 път
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми дайте да вземе някоя кола с 20" джанти и да видим дали ще ги ловят скоби
това със сигурност е с поне 18"
това със сигурност е с поне 18"

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Освен и ние да си накупуваме поршета с 20-ки и да нямаме ядове
, ако не се паркирам пред Народно Събрание, ела ме плюни
Е*ах ти клоуните 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
само се чудя дали с 20" джантета ще ни ловят паяците
по принцип съм се замислил само заради гаврата да взема за ден нещо дълго бронирано и с големи джанти
пък да ги видим колко са отворени тогава
по принцип съм се замислил само заради гаврата да взема за ден нещо дълго бронирано и с големи джанти
пък да ги видим колко са отворени тогава

А я аз да ви питам знаете ли как правилно се плаща за синя зона с СМС на номер 1302 ? Знаете ли, че можете да напишете "П*тка си майчина" и ще ви върне СМС "Успешно заплатихте паркиране на п*тка си майчина до 14.00 часа" примерно ? Понеже не съм запознат и бързах сутринта да си намеря място спрях на синя зона и вместо да напиша в смс-а СА6459КР съм написал SA6459KR и съответно ми поставиха скоба. Според вас нормално ли е смс системата на паркинги и гаражи да казва, че сте си платили правилно, а всъщност не сте ? На стикерите за сините зони е даден пример за писане на номера, но на табелата не! Е аз трябва да имам стикерче за да знам как да го напиша ли ? Деба и глупаците смотани.
Деба тия дърти кочини!
Ozir1S написа:А я аз да ви питам знаете ли как правилно се плаща за синя зона с СМС на номер 1302 ? Знаете ли, че можете да напишете "П*тка си майчина" и ще ви върне СМС "Успешно заплатихте паркиране на п*тка си майчина до 14.00 часа" примерно ? Понеже не съм запознат и бързах сутринта да си намеря място спрях на синя зона и вместо да напиша в смс-а СА6459КР съм написал SA6459KR и съответно ми поставиха скоба. Според вас нормално ли е смс системата на паркинги и гаражи да казва, че сте си платили правилно, а всъщност не сте ? На стикерите за сините зони е даден пример за писане на номера, но на табелата не! Е аз трябва да имам стикерче за да знам как да го напиша ли ? Деба и глупаците смотани.
Не те са смотани, колега

Не знам с какъв акъл си го пратил тоя СМС... Съвсем нормално е да изпратиш номера си така както го виждаш на колата, а едва ли той е SA ... KR.
Последна промяна absix на 04 Юни 2008, 17:18, променена общо 3 пъти
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Тов да пазиш смс и после да се разправяш няма файда....прежали ги тия 1-2 лв., защото иначе бая нерви ще отидат докато се разправяш с тия.
Една приятелка си написа номера по същия начин S...RS...ходи в полицията жалва се, ония пък не й признават жалбата...абе глупости...
Една приятелка си написа номера по същия начин S...RS...ходи в полицията жалва се, ония пък не й признават жалбата...абе глупости...
Ozir1S написа:А я аз да ви питам знаете ли как правилно се плаща за синя зона с СМС на номер 1302 ? Знаете ли, че можете да напишете "П*тка си майчина" и ще ви върне СМС "Успешно заплатихте паркиране на п*тка си майчина до 14.00 часа" примерно ? Понеже не съм запознат и бързах сутринта да си намеря място спрях на синя зона и вместо да напиша в смс-а СА6459КР съм написал SA6459KR и съответно ми поставиха скоба. Според вас нормално ли е смс системата на паркинги и гаражи да казва, че сте си платили правилно, а всъщност не сте ? На стикерите за сините зони е даден пример за писане на номера, но на табелата не! Е аз трябва да имам стикерче за да знам как да го напиша ли ? Деба и глупаците смотани.
Ама смс-а, който ти връща е: Успешно заплатихте паркиране на xxxxxxxx (номера който си пратил). Иначе системата няма как да чеква дали си написал правилно номера или не по простата причина, че няма точен шаблон по който са написани номерата (имам предвид, че и коли с чужди или транзитни номера също паркират в синя зона).
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
па не му е толкова голяма гумата на поршето...
да не се окаже, че 18- ки не може да ги хващат скобите
че аз минали ден закъснях с пращането на поредния СМС и си мислех, че ще ме заключат ама се разминах с неква бележка на стъклото да съм ходел някъде си да им занеса парите.. 
да не се окаже, че 18- ки не може да ги хващат скобите

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
_65536_kb_sec_ написа:ми дайте да вземе някоя кола с 20" джанти и да видим дали ще ги ловят скоби
Не се притеснявай, от скобите отърване няма

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: Поршетата скоби не ги ловят
Nicco написа:За разлика от скъпарската кола, стар автомобил БМВ имаше скоба малко по-надолу по улицата.
Сега освен, че могат да ни сложат скоба, ще се обижда ме и на възраст ли?

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3