Коя нафта е по-добра?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
баща ми зарежда от ОМВ и е много доволен
пс.и сабрах топки за един отбор покрай него

пс.и сабрах топки за един отбор покрай него

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
bobi_maxo написа:Ако искаш добави и Лукойл, че аз например сипвам само от там.
Сигурно има и други колеги, доволен съм от нафтата там.
За ОМВ и Шел мога да кажа, че не ме "кефи"!
И аз сипвам на "Лукойл" , ама в последно имам оплаквания от качеството , а и там няма втори вариант /по-различна нафта/ , за която питам в анкетата , за да я добавя. На "ЕКО" мисля , че също е само един вариант нафтата , затова и не съм я добавил.
По-принцип питам само между тези двете кое е по-добро.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Слагам предимно V-power но около промоцията с топките, зареждах и от Premium дизела на OMV! Мога да кажа, че и в двата случая колата върви по-добре от Лукойл-ската и имам чувството че с V-powera двигателя работи една идея по -"мазно" и за това предпочитам Шел!
ПС ТДС-ката ми трудно палеше с нафтата от Лукойл, повече от две години не съм зареждал при тях!
ПС ТДС-ката ми трудно палеше с нафтата от Лукойл, повече от две години не съм зареждал при тях!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Гост
-
Re: ..
bavareca_86 написа:баща ми зарежда от ОМВ и е много доволен
пс.и сабрах топки за един отбор покрай него![]()
дай да взема една, че скоро ще ми трябва...

иначе повечето ми познати с печки зареждат Шел-ската нафта...
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Аз защо ли си мисля, че там където предлагат няколко чешите нафта, се мъчат да ни пързалят. Нафтата би трябвало да е само един вид, както в по-белите държави? И нямаше ли стандартни изисквания за тези горива? Едни такива, дето не важат за България?
Аз също зареждам в Лукойл.
За Ромпетрол също чувам добри отзиви, но съм зареждал само веднъж и не мога да твърдя със сигурност за надежността на качеството.
И не мога да се съглася, че трябва да ни цакат със скъпи и друг вид още по-скъпи нафти! Ако искам да си сипвам добавки в горивото ще си е моя работа и мой избор. Обаче да ми пробутват БОКЛУЦИ за да ме стимулират да им пъля бездънните ненаситни лакоми гуши - няма да стане!

Аз също зареждам в Лукойл.
За Ромпетрол също чувам добри отзиви, но съм зареждал само веднъж и не мога да твърдя със сигурност за надежността на качеството.
И не мога да се съглася, че трябва да ни цакат със скъпи и друг вид още по-скъпи нафти! Ако искам да си сипвам добавки в горивото ще си е моя работа и мой избор. Обаче да ми пробутват БОКЛУЦИ за да ме стимулират да им пъля бездънните ненаситни лакоми гуши - няма да стане!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2