как да си направа ел джамове?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
как да си направа ел джамове?
понеже нямам,искам да си направа ел стъклата,че ми писна да върта като откачен,ако някой колега го е правил да ми помогне с малко инфо 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Правил съм го
Тегаво е с врътките а
Значи намираш си машинките те се сътоят от механизъм за повдигане на стъклото + моторче,ако има вариант да вземеш и инсталацията за тях ще е супер,ако не е по кофти,да не забравяме и копчетата заедно с панелчето на което седят около скоростния лост,има и едно голямо синьо реле под волана и то ти трябва.
След това монтаж
Тук трябва да спомена,че механичната част не е трудна,но е сръдкава работа,за инсталацията,на мен ми я направи Лъчо от форума.
Има два вида машинки едните са със двойно действаща функция само на шовьора,а да вругия вариант е с двойно действаща и на пасажера.
Не знам точно от коя година са по новия вариант но предполагам,че е от 94+ .
Успех

Тегаво е с врътките а

Значи намираш си машинките те се сътоят от механизъм за повдигане на стъклото + моторче,ако има вариант да вземеш и инсталацията за тях ще е супер,ако не е по кофти,да не забравяме и копчетата заедно с панелчето на което седят около скоростния лост,има и едно голямо синьо реле под волана и то ти трябва.
След това монтаж

Тук трябва да спомена,че механичната част не е трудна,но е сръдкава работа,за инсталацията,на мен ми я направи Лъчо от форума.
Има два вида машинки едните са със двойно действаща функция само на шовьора,а да вругия вариант е с двойно действаща и на пасажера.
Не знам точно от коя година са по новия вариант но предполагам,че е от 94+ .
Успех

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
vladuicho аз сега това го правя, купих 2 машинки + бутони за 90лв. Много на оферта + конзолата около скоростният лост 15лв. и не на последно място ти трябва комфорт модула, само това не съм го зел. И не забравяй като си ги купуваш всичко да ти е с букси, че после ще търсиш.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vladuicho написа:а колко ти излезна на врата?
Всичко зависи от това на каква цена ще си намериш чарколяците.
Аз всех всичко за двете врати + инсталацията за 100лв.
Монтирах си ги сам ,а за връзването на инсталацията 50лв.
0бщо 150 за предните две врати.

ditko1 написа:vladuicho аз сега това го правя, купих 2 машинки + бутони за 90лв. Много на оферта + конзолата около скоростният лост 15лв. и не на последно място ти трябва комфорт модула, само това не съм го зел. И не забравяй като си ги купуваш всичко да ти е с букси, че после ще търсиш.
брат за втора употреба ли говориш или нови

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
по моргите ми обявиха цена за 120лв бр. машинка, а от форума за 90 двете. Пусни си в купува и чакай добро предложение.
8 мнения
• Страница 1 от 1