Питане за боядисване с латекс
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
За латекс за таван-само мат!
За основа - грунд с малко латекс и тогава се минава първа ръка (стената хем има основа, хем има и цвят (светъл/тъмен))
За основа - грунд с малко латекс и тогава се минава първа ръка (стената хем има основа, хем има и цвят (светъл/тъмен))

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
остави го и виж на другия ден дали ще е така
след боядисване то до 24 часа си е напълно нормално да стои на ивици щото не е напълно изсъхнало

след боядисване то до 24 часа си е напълно нормално да стои на ивици щото не е напълно изсъхнало
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
за грунд определено вече е късно
ивиците при втората и трета ръка сами ще си изчезнат, не се притеснявай. при тази температура и квадратура, която намазваш - след като плеснеш една ръка, изчакваш 2-3 часа и отново си ти. Ако имаш забележки бий трета и ще ти хареса. не е нужно да разреждаш, мечето трябва да е читаво, не просто ново и да не натискаш с назлобване, все едно искаш за педя да го изцедиш
Успех!
А! И като си приключил, пусни си "Баш майстора" да се разтовариш

ивиците при втората и трета ръка сами ще си изчезнат, не се притеснявай. при тази температура и квадратура, която намазваш - след като плеснеш една ръка, изчакваш 2-3 часа и отново си ти. Ако имаш забележки бий трета и ще ти хареса. не е нужно да разреждаш, мечето трябва да е читаво, не просто ново и да не натискаш с назлобване, все едно искаш за педя да го изцедиш

Успех!
А! И като си приключил, пусни си "Баш майстора" да се разтовариш

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
А и аз да се изкажа,за грунда който помага да се разнесе и поеме равномерно латекса по тавана наистина е вече късно.
Разреди малко латекса,задължително ползвай валяк който е с дунапрен и не натискай по стената като минаваш с латекса.
След максимум още две ръце няма да виждаш ивици по тавана
Разреди малко латекса,задължително ползвай валяк който е с дунапрен и не натискай по стената като минаваш с латекса.
След максимум още две ръце няма да виждаш ивици по тавана

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Значи , разредих латекса с вода с два валяка работихме и стана горе долу - утре ще видя реално как е ,но определено е по-добре.Само искам да ви предупредя да не ползвате Дисповит
Всички стени си ги боядисах с Боро и всичко беше супер и днес едно да оправя ,друго развалих
Като почнаха едни боклуци от латекса по тавана да разнасям лелееееее
Мечетата нови,перфектни обаче вътре все едно парчета гипс - утре пък трябва да ги чистя с шпакла и пак целия този огромен таван да се боядисва, писна ми вече
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- tdk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520 туринг 96
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Penchev написа: Като почнаха едни боклуци от латекса по тавана да разнасям лелееееее![]()
![]()
Мечетата нови,перфектни обаче вътре все едно парчета гипс - утре пък трябва да ги чистя с шпакла и пак целия този огромен таван да се боядисва, писна ми вече
![]()
Георги Пенчев
??????
Пич, таванът ти старият да не е бил винервайс? Че тука като те слушам, "парчета латекс", "гипсове" "много бързо дърпа"... Направо имаме пълно съвпадение...
Ако е винервайс, да знаеш, не е виновен латекса... Първо е трябвало да изстържеш стария слой или най - малкото кораво да го стегнеш с някакъв грунт.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Penchev
- Сватбаря
-
ДЗВЕР , жилището ми е чисто ново
На една година е ... няма винервайси,няма маймуни
Стените си ги боядисах със същите валяци ,но с БОРО и всичко стана от хубаво по-хубаво
Вчера като се качих на кофата с латекса и като отстраних няколко боклука от тавана ,като ги огледах се оказа,че са си от самия латекс
Кофата бе отворена 5 минути преди работа най-много ,разбърках я много хубаво с един мостов проводник 2 по 4 квадрата
В интерес на истината се оказахте прави за разреждането с вода - тавана стана горе-долу добре,мисля си че днес като ида горе и го видя сух напълно ще е добре ,но ще трябва сега с две шпаклички да почваме да стържеме ши**ните боклуци, край няма мама му стара
Не случайно споменах за спалнята ,че и таван и стени боядисахме и от раз стана страхотно, но продуктите на Лакпром явно са много лоши в момента като качество
Георги Пенчев

Стените си ги боядисах със същите валяци ,но с БОРО и всичко стана от хубаво по-хубаво

В интерес на истината се оказахте прави за разреждането с вода - тавана стана горе-долу добре,мисля си че днес като ида горе и го видя сух напълно ще е добре ,но ще трябва сега с две шпаклички да почваме да стържеме ши**ните боклуци, край няма мама му стара

Георги Пенчев
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
- Penchev
- Сватбаря
-
^ Я
Леле аз май вярно натискам неоснователно много ...
Ма така си боядисах другите стаи и нямаше боклуци бе
Колега мерси за инфото
Георги Пенчев

Ма така си боядисах другите стаи и нямаше боклуци бе

Колега мерси за инфото

Георги Пенчев
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Лелееее, Жоре, напълно те разбирам.....
Със жената, навремето, един латекс на варова уснова Faust, цяла седмица, всеки дсен след работа боядисвахме, по две ръце тавана, докато придобие що годе плътенцвят!
От там насетне Маршал, Сикенс, и Сократис съм ползвал, латекси и лакове за дърво!

Със жената, навремето, един латекс на варова уснова Faust, цяла седмица, всеки дсен след работа боядисвахме, по две ръце тавана, докато придобие що годе плътенцвят!

От там насетне Маршал, Сикенс, и Сократис съм ползвал, латекси и лакове за дърво!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
И аз искам да кажа нещо - Трябва да уцелиш с колко вода да разредиш боята . Между другото не подценявай разбъркването - намери се една летва по -добре и бъркай по -продължително. Мечето гледай да е със заоблени краища. Ползвай и ванички за боята за да се разнесе равномерно по мечето До колкото те познавам си бързак а боядисването става "лекинко" и с "пиниз" Факт е ,че с брат ми боядисвахме у тях ,но неговото качество е по-добро от моето -а той е много спокоен да не кажа бавен
Мнението ми е , че макар да изглежда лесно боядисването не е за всеки. За мен не е със сигурност 

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3