Поредната селяния...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от roki77 » 03 Юни 2008, 21:05

Сложете си по един пейджър на алармата, за да се запознаете с тия капути.
Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 03 Юни 2008, 21:33

EnimEn написа:ехее ..... бахти клетвите, що пъ и детето трябва да му страда........наввява на мисли, че може би крадеца е сред нас ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Колко се смях на тия клетви,то верно че на колегата му се плаче,ама :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да пукне деева и манафа къде е пипнал машината :evil:

А иначе,че е сред нас,сред нас е,то е ясно,не трябва много акъл да се сети човек!
Иначе,майката му е гараж,каско,аларма с пейджър както каза колегата роки....така поне може да си опазиш подлакътника :mhihi:
Дееа и педеруги,бел ден да не видат,камък да муъ пази сянка,дърво да вижда за стена на къде се обърне,лекарства за рака да нема с кв ода си купи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от roki77 » 03 Юни 2008, 21:49

Преди време ми разправяха един случай за един пич от Люлин, на който му писнало да му отварят колата. И пича сложил под калъфката на седалката рибарски кукички. Една сутрин отива при колата и какво да види, една рибка със насълзени от болка очички гледа жално жално. После за малко да го съдят за нанасяне на телесна повреда! :mhihi: Брат ми и негови комший пак в Люлин спипали някакъв гепач пред блока да пипа по колите и в мазето Бой, Бой и пак Боййй. Скоро след това на някои от тях счупени стъкла и разни други работи по колите. :winky:
Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 03 Юни 2008, 22:27

дано да съм помогнал:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=95023
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 03 Юни 2008, 23:54

ka4i написа:дано да съм помогнал:

Здравейте,
погледни дата на кражбата и дата на обявата и сам ще разбереш да ли си помогнал ;)
п.п Освен ако нямаш предвит колегата да си купи това от обявата!
Поздрави

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 04 Юни 2008, 1:39

swh_bmw написа:
ka4i написа:дано да съм помогнал:

Здравейте,
погледни дата на кражбата и дата на обявата и сам ще разбереш да ли си помогнал ;)
п.п Освен ако нямаш предвит колегата да си купи това от обявата!
Поздрави

1.Видях датите и разстоянието м/у тях е около 10 дни.Което не значи, 4е колегата от "ПРОДАВА" е продал стоката си.
2.Нищо нямам впредвид,просто единият продава нещо, което трябва на другия.Та си рекох да ги съберем младите.Могат и да се вземат :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaTsArA-BMW » 04 Юни 2008, 1:51

Колеги става ли да се сложи от климатроника с вратките този дигиталния и ако да кажете от къде мога да си купя и някаква орентировачна цена !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 04 Юни 2008, 4:17

аве сичките пари,каде ги изкара за свещи да ги дадеве,аз дай Боже да го хвана некой път,ще го влача из цяла София отзад вързан за теглича,майка му деба в гроба деба.То да ти писне 3-пъти ми крадат CD-to :bang: :evil: :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 04 Юни 2008, 9:47

ka4i написа:1.Видях датите и разстоянието м/у тях е около 10 дни.Което не значи, 4е колегата от "ПРОДАВА" е продал стоката си.
2.Нищо нямам впредвид,просто единият продава нещо, което трябва на другия.Та си рекох да ги съберем младите.Могат и да се вземат :winky:

:yes:
Здравейте,
моя грешка колега. Не познавам и двамата колеги, но след като написа да ли си помогнал помислих че визираш колегата който продава че е откраднал стоката. Преди месеци като ми разбиха колата и откраднаха DVD'то и аз започнах да разглеждам форумите кой какво продава с мисълта да заловя крадеца и ми се привиждаше че всяко подобно DVD e мое :mhihi:. За това така реагирах, да не стане грешка ;) .
KaTsArA-BMW написа:Колеги става ли да се сложи от климатроника с вратките този дигиталния и ако да кажете от къде мога да си купя и някаква орентировачна цена !

Лачо от форума мисля че успешно е направил интервация от врътките към цифровия климатроник. Сигурно няма да му е проблем и обратното :dunno: .

BMWRACING написа:...То да ти писне 3-пъти ми крадат CD-to...

Колега вече 1 месец се чудя да ли да си слагам халогените на мястото им, или още да ги държа в мазето :confused:

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 04 Юни 2008, 10:34

roki77 написа:Преди време ми разправяха един случай за един пич от Люлин, на който му писнало да му отварят колата. И пича сложил под калъфката на седалката рибарски кукички. Една сутрин отива при колата и какво да види, една рибка със насълзени от болка очички гледа жално жално. После за малко да го съдят за нанасяне на телесна повреда! :mhihi: Брат ми и негови комший пак в Люлин спипали някакъв гепач пред блока да пипа по колите и в мазето Бой, Бой и пак Боййй. Скоро след това на някои от тях счупени стъкла и разни други работи по колите. :winky:

Те даже не са влезнали ами направо през прозореца... тя колата ми беше пред блока и ако е имало по силен удар щеше да пищи ама те с нещо са напукали май прозореца първо и после само са го бутнали... така само и изсвирила веднъж. Тва е моето мнение...
Що се отнася до тези аларми с пейджир всяка една ли може да се пригоди??? въпреки че едва ли вече ще я оставям пред блока...
Що се отнася до управлението двама колеги вече ми предложиха което е добре... но ще видя първо и ново колко струва
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaTsArA-BMW » 04 Юни 2008, 10:57

ka4i написа:
KaTsArA-BMW написа:Колеги става ли да се сложи от климатроника с вратките този дигиталния и ако да кажете от къде мога да си купя и някаква орентировачна цена !

Лачо от форума мисля че успешно е направил интервация от врътките към цифровия климатроник. Сигурно няма да му е проблем и обратното :dunno: .
Поздрави

да де и мен ме интересува от врътките към дигиталния ! от къде може да се вземе и горе доло цена а на колегата лъчо има ли къде да вида как го е направил няква тема а у :help:

Потребител
Аватар
Кара: M54B30

Мнение от Shmatko » 04 Юни 2008, 11:19

Брех мама им крадлива ... на един сасед му огънаха капака за да му вземат бъбреците ... и халогените му лепнаха ... всичко за една вечер ... Пак на мен ми се чудят как така сам имал каско и на платен паркинг сам я спирал, ми как няма една вечер я оставих пред блока и някои сасед си минал спокойно с багажа ... та си имам чисто нова 5см лайсничка :) ама жив и здрав да е !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 04 Юни 2008, 11:39

pen4ooo написа:
roki77 написа:Преди време ми разправяха един случай за един пич от Люлин, на който му писнало да му отварят колата. И пича сложил под калъфката на седалката рибарски кукички. Една сутрин отива при колата и какво да види, една рибка със насълзени от болка очички гледа жално жално. После за малко да го съдят за нанасяне на телесна повреда! :mhihi: Брат ми и негови комший пак в Люлин спипали някакъв гепач пред блока да пипа по колите и в мазето Бой, Бой и пак Боййй. Скоро след това на някои от тях счупени стъкла и разни други работи по колите. :winky:

Те даже не са влезнали ами направо през прозореца... тя колата ми беше пред блока и ако е имало по силен удар щеше да пищи ама те с нещо са напукали май прозореца първо и после само са го бутнали... така само и изсвирила веднъж. Тва е моето мнение...
Що се отнася до тези аларми с пейджир всяка една ли може да се пригоди??? въпреки че едва ли вече ще я оставям пред блока...
Що се отнася до управлението двама колеги вече ми предложиха което е добре... но ще видя първо и ново колко струва

Къде се развива действието, защото и на мен ми чупиха стъклото по същия начин преди месец, но вече нивото на сигурност съм го повишил възможно най много. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 05 Юни 2008, 0:32

swh_bmw написа:
ka4i написа:1.Видях датите и разстоянието м/у тях е около 10 дни.Което не значи, 4е колегата от "ПРОДАВА" е продал стоката си.

Простено да ти е.
Поздрави
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата