е-46 автоматик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
zlati79 написа:аз също съм със Е46 150, стептроник и съм на 82к, не смея да сменям за сега!
Zlati79, а там при вас в Бургас нали си имате специализиран сервиз на БМВ, имаш ли си на идея дали стават за тази операция. Аз съм от Сливен и май близкия ми такъв специализиран сервиз е в Бургас. Моята е на 120к и си мисля да го смяна, ама още сондирам мнения.
Поздрави
търсете един стар пост на чегевара който беше за тия ужким лонглайф и ще разберете много неща..на един мой приятел Е39 така пишеше табелки ала бала и излезе чорба от вътре..после като се качихме да караме ако не поглеждахме към оборотомера не се разбираше кога сменя скорост каточели чисто нова кутия стана
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
vwfan написа:Е как ще препоръчват смяна на маслото, като една смяна на масло на кутията е 250 лева, а нова кутия е 2500 лева![]()
![]()
Сменяйте го на 60 000 км, да не пускате после тема от рода на "Някой знае ли, добър майстор за автоматици..." или "Купувам нова кутия"
Айде малко да те поправя с ценовата листа:
Справка за част
Номенклатурен номер : 24007506744
Описание : RMFD.TRANS.
Ед.цена (с ДДС) : 8111.04 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Ако беше 2500лв вярвай ми, хич нямаше да ми пука за нея

А относно това, че смяната струва 250лв., честно казано малко са хората които се наемат да сменят масло в автоматици и за това е цялата тази тема.
Това е за сега.
Аз си смених маслото на стептроника на моята 330д. много съм доволен имам чувството, че колата си отдъхна. Майсторите дето я правиха самного добри. Сервиза е много затънтен и там се ремонтира само ужасно скъпи коли мен ме пратиха едни приятели и затова явно ме взеха. Та само ще ви кажа че докато ми сменях маслото идваха Кайени. аудите С8, мицубиши ево9. и всеки си питаше за проблемите, а този шефа нямаше нещо да не знае направо ми спря тока аз си мислех че разбирам от коли..... Та се оказа че това е сервиза дет мутраците си правели мерцедесите
намира се в малинова долина стига се до един черен тесен път. Ако хякой се интересува да пише на лс ще му пратя телефона на собственика дано си уреди час!

намира се в малинова долина стига се до един черен тесен път. Ако хякой се интересува да пише на лс ще му пратя телефона на собственика дано си уреди час!
Re: е-46 автоматик
Сменяйте го на 60 000 км,
Точно това щях да кажа и аз

По-добре най-бавното BMW,отколкото най-бързият Golf
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Един доста добър сервиз само за автоматици е "Джемини". Намира се по пътя за Калотина от ляво веднага след разклона за гр.Банкя.
Хубаво е както по-горе пишат на 60-70 000 км смяна на маслото.
Хубаво е както по-горе пишат на 60-70 000 км смяна на маслото.
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колегиииии има писано доста по тая тема с long life. lifetime i no oil chnge
маслото подлежи на смяна и толкова но задължително се сменя е ако някои от колегите има илишни кинти за кутия е друг въпрос вече
маслото подлежи на смяна и толкова но задължително се сменя е ако някои от колегите има илишни кинти за кутия е друг въпрос вече

Най-добрия е Коко от Малинова долина наистина разбира какво прави и цените са доста по-ниски от Джемини 

Сменяй.Две години след смяната нямам проблеми и сега пак ще го сменям, че му идва времето 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2