Съвети за тунинг-фирма в София
Модератор: bum_bum
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
не знам кви са тез Валспорт ама днеска скибах на морето до палм бийч-а един светлосин майненски голф 1..ебаси издувките ебаси тунинг...а какви баници имаше отзаде.и на колата на капака отзад пишеше там еди си нещо за тунинг by Valsport..евалла тоз голф ме изкефи много...и се бях нарадвал много на машинката и по едно време скибах едно червено Е36 със стикери и се зарадвах още повече...там ми останаха и очите
ама това е друга тема 

8.32
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Metallium написа:PIONEER "майненското голфче" е дна един приятел и той така го купи от Германия а Валспорт сложиха само една задна скара и веднага си лепнаха логото отзад...
ммм не знам явно си преписват чужд тунинг...ама просто беше велико нещо...хареса ми..а какви гуми имаше

Аз напоследък доста търсих из околията всякакви варианти, и просто няма евтино и толкоз. 2 хубави скари и прагове под 700 лева всичко няма и толкоз. А тези от 700-хмм..по добре аз да си направя всичко. Истината е може би че не е скъпо, а ние сме бедни или поне не сме свикнали да даваме 1000+ лева само за стъклопластови скари...
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
За тунинга...
Между другото пичове тва момче от DEVILTUNING,Оги се казва,е голям майстор-аз при него си правих някои неща по колицата и сьм МНОГО доволен!Цените са невероятно ниски,качеството на изработките е чудно-абе вьобще ставам му редовен клиент и тва е!Още повече,че май няма нещо,което да не може да направи относно автотунинг! 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
ludiagsm написа:абе престанете с тая оптика !!! помислете малко за мотора спирачките !!!!!!!!!!!!
Абсолютно те подкрепям, мойта кола не изглежда на външен вид лоша ама технически е SPECIAL EDITION

--