Лесните матури ??
Модератор: Общи модератори
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Вторник съм по история,матурата по БЕЛ не беше чак толкова трудна,при положение, че и двете квесторки ни помагаха на някои въпроси направо ни казваха отговорите
Преписах всичко с изключение на 2-3 въпроса и 41ви сам си го съчинявах малко преразказ малко разсъждения дано да изкарам що годе добра оценка 

абе...наистина не беше трудна матурата,аз си мислих,че даже може и да дадат нещо по-различно дори и от примерните тестове,които бяха обявили...и по-голямата част от литературните въпроси-си бяха точно от обща култура,че си имаше и някои по-гадни,спор няма...а аз много се изкефих на анализа за"Шибил",добре че се падна това произведение...аз имам на тестовата част и свободните отговори 63т.от максимум 70,ще видим анализа
но.....идва утре,втората матурааа,аз ще държа по биология...и ми е много важна,тъй като ми я приемат като изпит там където искам да кандидаствам(е,взимат по-високата,ако евентуално на изпита изкарам по-висока оценка,но се съмнявам,защото там се пишат теми...)
Успех на всички!!!
но.....идва утре,втората матурааа,аз ще държа по биология...и ми е много важна,тъй като ми я приемат като изпит там където искам да кандидаствам(е,взимат по-високата,ако евентуално на изпита изкарам по-висока оценка,но се съмнявам,защото там се пишат теми...)
Успех на всички!!!

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Въобще не беше трудна матурата. Всеки би могъл да отговори на почти всички въпроси от обща култура. Очаквах къде-къде по-сложни въпроси.
Dare To Dream
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
cherry_dream написа:Въобще не беше трудна матурата. Всеки би могъл да отговори на почти всички въпроси от обща култура. Очаквах къде-къде по-сложни въпроси.
Ако си учила в мъжки техникум едва ли ще мислиш така

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Втората ми е по Физика и Астрономия...
---Макс---, къде си учил? Може да сме колеги.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Оу!Едно приятелче от НПМГ ще ходи на физика.. не ви завиждам, дано да е лесно..Аз си метнах английски, че да ми е мирна глават и с минимални усилия да минавам, математиката си я оставям за кандидатстудентските

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Матурите бяха лесни стига се правихте! Сега утре на матурата вече ще е малко по-тежко с световната история ама какво да се прави...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Тази по физика нямаше нищо общо с примерната в сайта на МОН и като тип задачи и като ниво на трудност..
Тестовите всички ги написах, дано съм ги уцелил, а от задачите - 4-5 направих от 10.
Въпроса е сега как ще оценяват. А за квесторките да не говорим - ужасни бяха, едната особено само ме обикаляше и ми киснеше над главата, дори и след като я помолих да престане.
Както и да е, станало, дано поне с начина на оценяване ни дадът бонус...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
математиката не беше мн мн трудна но беше по-трудна от всички примерни които бяха показаникатопримери!!

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
alpina-ma6inata написа:Втората ми е по Физика и Астрономия...
ТКК

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Йордан Йовков написа:Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
И пак се загледа подир каруцата.
Като гледам зрелостниците днес, не ми се мисли утре кво го чака тоз народ...
---
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)