От къде научихте за bmwpower-bg.net?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

От къде научихте за bmwpower-bg.net?

clubs.dir.bg
29
20%
от стикер на някоя кола
22
15%
от приятели
53
36%
други линкове по мрежата
17
12%
от някоя търсачка
23
16%
IRC, ICQ , MSN и т.н.
3
2%

Общо гласове : 147
ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 28 Юли 2004, 11:05

При мен всичко тръгна от дата.бг там намерих линк на тунинг.бг а от там четох за отнопението на рацерите към бмв ентусиастите :) и от там всъщност разбрах за форума
what a helluva ride

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 28 Юли 2004, 17:52

Ами и аз от тунинг.бг нещо се зачетох и ах...бмв форум... от както влезнах все още не съм излезнал ;-)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Юли 2004, 18:41

[steeN] написа:Седя си един ден в марсилията на втория етаж (едно кафе в студентски град) и едно червено комби паркира долу- гледам БМВ е30... Още нямах кола и исках точно такава да си взема и се загледах ;) Някакъв стикер със саит.... И ето ме до къде съм стигнал :)

п.с. Доколкото съм чел постовете сигурно е бил Пенчев?
п.п.с. Очаквайте ме скоро на ЕКО :)

Опа... не знам как не го видял това комби в цялата му светлина :lol: какви неща прави "магическата" шперова пръчица по асфалта :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 28 Юли 2004, 22:14

на мен Veyron ми каза
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Мнение от VEYRON » 30 Юли 2004, 17:29

BiTurbo написа:на мен Veyron ми каза

:ok:

Аз лично се ровичках в нета и се регистрирах още докато набираше популярност.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 30 Юли 2004, 18:43

Аз преди 1 година от други линкове.И по-точно от streetracers.hit.bg там има секция клубове или нещо такова и като жъкнах познайте кой беше първия сайт дето включих :D .А иначе ако не беше bmwpower-bg.net нямаше да се познавам с нито един Врачански фен и нямаше и да има сбирки.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 08 Авг 2004, 0:44

Разбрах за форума неотдавна от един от ентусиастите и оттогава всеки ден влизам :wink: и все по честичко забравям да излизам :P :wink: :)
:driving: born on the road :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Авг 2004, 8:03

аз отдавна се регистрирах ама отскоро влизам по сериозно... просто ми трябваха няколко месеца да се примиря, че не ми давате да пиша на латиница... :(
също така и чаках да ми дадат Е30-ката де.. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 17 Авг 2004, 19:18

аз пък идвам от VW клуб-не ме бийте...
едно приятелче от там-ника му е golfer ми спомена да ида в БМВ и да почета малко интереснотии.
вика-особено има там един alx тоя е :bowdown:
и ей ме на!
наистина ви е хубава къщата-обещавам да помагам и аз с каквото мога-колкото мога (а някои казват че съм можел доволно....)
апропо-все още съм си и във VW клуб-заповядайте
http://vwclub-bg.org/forum/index.php
дано можеме да сме си полезни-колите са си коли-кои ни харесват повече кои по малко-важното е да сме хора и да се държиме като такива!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36 M52B20 coupe
Мечтае да кара: E46 M3 Convertible

:)

Мнение от SHEGAJIQ » 17 Авг 2004, 23:34

Ами разбрах 4е има форум на Ауди и си викам 4е как пак няма да има на БМВ срамота 6те е...и бе6е въпрос на време да видя стикерите по колите от събора 8)
http://www.youtube.com/watch?v=JTMhcN2o0N0 За това си говорим :)

Потребител
Аватар

Мнение от Don Curleone » 21 Авг 2004, 1:36

///M Power написа:от едно филмче което случайно си дръпнах

И аз така.Даже бях позабравил :oops: и после видях на едно БМВ стикер и от тогава всяка вечер чета :mrgreen:
Една жена иска един мъж да й задоволи всички желания, а един мъж иска всички жени да задоволят неговото желание!!! اُمّر

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 27 Авг 2004, 0:28

Ами аз научих от приятеля ми,той е много голям фен на BMW.Та той веднъж се беше зачел в нещо в интернет и не ми обръщаше внимание и накрая разбрах защо е така и си викам :"А,бе дай и аз да видя какво толкова интересно има тук!" и накрая и аз зачетох.Между другото този голям фен(приятеля ми) е Paff.Като е на работа(той работи в интернет клуб)почти не излиза от форума.Понякога форума ни създава проблеми,ама без него не си струва да живееш! :lol: Дано скоро да ме повози в новото си BMW!!! :bowdown: Много ще се радвам,все пак това ми е любимата марка кола!Много ми се ще да дойда на някое от събиранията ви,но нямам още 18(ще ги навърша на 14 януари) и нашите едва ли ще ме пуснат.Но като ги навърша ще гледам да дойда.Това не е за пропускане!!!!Толкова много екземпляра от любимата ми марка кола.....,ще е невероятно!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Авг 2004, 1:53

Айде аз нищо няма да казвам, че rtzankov пак тука ще ме обвинява в разни неща :lol: :wink: :oops: :wink:

П.С. Ама да знаете, че си го помислих :oops: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 27 Авг 2004, 8:25

!!Asen_X написа:Влизах в clubs.dir.bg, там имаше форумче БМВ ... после Андро направи bmwpower-bg.net и всички се прехвърлихме тука. Та и аз оттогава все не излизам от тук :wink:

И аз съм оттогава. Да е жив и здрав Андро, защото без него най-добрия авто - форум в България надали щеше да го има.
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 31 Авг 2004, 13:30

ами а ен от много време приятелчета ми пускат препрадки ама аз все нямам време и нямам време ама нейсе и аз съм на пангара щото неможе иначе това е колата и трябва да се виждаме и да си говорим щото човек се учи докато е жив нал тъй....

еваларка пичове за този сайт и за този форум....

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум