Поредната селяния...
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Поредната селяния...
еми да се оплача като млада булка и аз. Вчера си се прибирам най-порядъчно към 12ч. днес в 7 намирам колата с разбит джам и разбира се липсващо табло на дигиталния климатроник
Еми жив и здрав да е джигита който е го е откраднал. Парите, които ще вземе за лечение на рак да ги даде.

Еми жив и здрав да е джигита който е го е откраднал. Парите, които ще вземе за лечение на рак да ги даде.
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
- V3L1N
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 328Ci
- Мечтае да кара: всичко с ///М на багажника
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5

мен ако питате е някой дето си знае работата и знае какво точно търси,как да го свали и 100% е по поръчка.
според мен някой се информира от този форум и знае кое е ценно и кое не.немисля че са само наркоманите мисля че има някой който ги напътсва и естествено прибира голяма част от плячката

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Верно но разцепват копеленцата....моята като я разбиха и ми откраднаха CD-то...сега слушам на едно радио за 15 лв. Лошото е че всеки търси евтини части втора употреба и бизнеса процъфтява 

sabi1984 написа:доста струва това ''панелче'' те и затова са взели него![]()
към 200-300лв.втора ръка и то като гледам много трудно се намира
доста обнадеждаващо звучи... и аз знам че са по толкова втора ръка иче е трудно да се намерят... мерси все пак ще се надявам да изкочи от някъде 1 за мен
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
ехее ... аре съобразявайте се малко де ... бахти клетвите, що пъ и детето трябва да му страда ...
почнали са да пипат хора, знаещи какво се търси във форума, което ме наввява на мисли, че може би крадеца е сред нас ...
почнали са да пипат хора, знаещи какво се търси във форума, което ме наввява на мисли, че може би крадеца е сред нас ...
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Дам не е хубава тая работа с клетвите наистина. От друга страна ние сами сме си виновни за пазара на старо. Интересно ми е не го ли плаща застрахователя това управление - хайде лайсни и огледала не плащат ама това си е взлом. Или да ходя и както ми е застрахован касетофона да си застраховам отделно и климатици, жабки , топка на скоростен лост , волан. Не е истина ако не беше толкова жалко щеше да е смешно.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2