ангелски очи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- i--v--o
- кандидат ентусиаст
-
Във форума продават готови рингове - диодни и CCFL, които пасват идеално. Безмислено е да си играеш с огъване на пръчки, защото фабрично огънатите са по-здрави и ..... еднакви до милиметър. Ако слагаш диодни Angel Eyes гледай да слагаш на всеки диод по едно съпротивление, за да не ти горят никога диодите. Всеки един кръг (диод - съпротивление) трябва да е свързан паралелно и резистора трябва да е с точно определено съпротивление, за да не горят диодите. Когато си купих моите Angel Eyes имаше схема на която в един кръг имаше едно съпротивление и два диода, направих всичко точно по схемата и след 2 месеца ми изгоряха два диода. След това един приятел ме светна как трябва да се свързват и сега нямам никакъв проблем...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
moni76 написа:недей със силиконразтапя се
Разтапя се ако го правиш с пистолет за топъл силикон, иначе с прозрачния няма проблеми

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
За диодните ясно а тия CCFL какви са, може да е глупав въпроса ама не знам каква им е рзликата

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
За диодните ясно а тия CCFL какви са, може да е глупав въпроса ама не знам каква им е рзликата
Ако искаш да се виждат и през деня ти трябва CCFL!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Nukem написа:За диодните ясно а тия CCFL какви са, може да е глупав въпроса ама не знам каква им е рзликата
Ако искаш да се виждат и през деня ти трябва CCFL!
И да светят чисто бяло, а вечер да вадят очите на хората

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2