Малко помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ
Здравеите от скоро съм притежател на БМВ 94'316и и много му се радвам но има някои неща които ме притесняват и не знам дали са нормални проверих в търсачката но не открих нищо...та 2 са нещата които които ме притесняват
1.когато загрее колата предимно в града когато се чака повече по сфетофарите се чува едно много неприятно виене от перката и спира малко след като тръгна нз това дали е нормално дали е от жегите или е за ремонт
2.другото което ме тормози най много когато запаля колата сутрин и е студена оборотите стоян на 900 след като подам гас някаде до 3-4к и пусна падат до около 500 почти ше огасне след което започват да се колебаят м-у 900 и 1000 без да го пипам и така някаде около 1-2 мин докато загрее.Когато загрее се оправя но ми се струва 4е не трябва да падат чак толкова дори при студен мотор.
Ако някои е имал подобни проблем да пише.
Благодаря предварително и се извинявам ако се повтаря темата
1.когато загрее колата предимно в града когато се чака повече по сфетофарите се чува едно много неприятно виене от перката и спира малко след като тръгна нз това дали е нормално дали е от жегите или е за ремонт

2.другото което ме тормози най много когато запаля колата сутрин и е студена оборотите стоян на 900 след като подам гас някаде до 3-4к и пусна падат до около 500 почти ше огасне след което започват да се колебаят м-у 900 и 1000 без да го пипам и така някаде около 1-2 мин докато загрее.Когато загрее се оправя но ми се струва 4е не трябва да падат чак толкова дори при студен мотор.
Ако някои е имал подобни проблем да пише.
Благодаря предварително и се извинявам ако се повтаря темата

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
2. --> Моторчето за празен ход. Също така аз имах проблем с ламбд сондата, като имах същите симптоми и я смених. Сега също се появява същия проблем и ще си почистя моторчето за празни ход, като се надявам след това да нямам проблеми. Има много писано по тая тема порови се малко назад из темите. Аз лично си спомням че има поне 5 теми 

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Благодаря ви колеги за мненията но мисля че всичнд е наред тъй като се консултирах с един приятел дългогодишен притежател на БМВ който мисля че е компетентен по въпроса и каза 4е това е нормално и няма нишо притеснително.Това го прави само парвите 30 сек ако я форсирам след като загрее малко вси4ко се оправя но сега ми се струва 4е има друго..мисля си че прекалено бавно ми падат оборотите но може и да е параноя нз
.
А по ватроса за газта - не нямам газ...все още

А по ватроса за газта - не нямам газ...все още

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Хахаха това го знае всяко дете.Като не вярваш на хората от форума,защо пускаш тема.Питаи твоя дългогодишен притежател на БМВ.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1