Въпрос за борнята на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Въпрос за борнята на Е36
Здравейте колеги,
Интересува ме има ли разлика между броните на Е36 купе и седан версиите.
Благодаря
Интересува ме има ли разлика между броните на Е36 купе и седан версиите.
Благодаря
SGV
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- Tender
- младши ентусиаст
-
booovd написа:Пa май нема
Тва и аз го знам колега

SGV
- Tender
- младши ентусиаст
-
sabi1984 написа:купе и седан нямат разлики в броните.за компакта само не съм сигурен
Kомпакта не ме вълнува колега само за купето и седана 100%та ли си сигурен. Защото на скоро ми предлагаха да си избера от две брони едната на купе другата на седан и като ги сложих една до друга ми се стори (даже бях сигурен) че тази на купето е малко по дълга. После един колега ми се закле че нямат разлики та сега нещо се колебая?
SGV
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Tender написа:sabi1984 написа:купе и седан нямат разлики в броните.за компакта само не съм сигурен
Kомпакта не ме вълнува колега само за купето и седана 100%та ли си сигурен. Защото на скоро ми предлагаха да си избера от две брони едната на купе другата на седан и като ги сложих една до друга ми се стори (даже бях сигурен) че тази на купето е малко по дълга. После един колега ми се закле че нямат разлики та сега нещо се колебая?
Според мен в широчината на предницата на купе и седан няма разлика. Има разлика в дължината. И по пътя на тази логика и в броните не би трябвало да има разлика, но пак казвам не съм 100% сигурен. Просто предполагам.

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
аз си бях взел М/// броня закупето но я махнах много барзо и я дарих на един седан и всичко си пасна едно кам едно 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
По каталожен номер ги дават еднакви .. поне в ЕТК-то ... стари, нови, фейслифтове .. не би трябвало да имат значения според мен ... уж размера на колата си е еднакъв 

Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аре използвайте я тая търсачка уе... вместо да седиш и да чакаш цял ден някой да ти отговори за 1 минута щеше да си разбрал...
предните брони на всички модели Е36 са абсолютно еднакви както и праговете и маската и бъбреците и фаровете... има малки разлики във фаровете единствено на компакта но няма проблем да се сложат и от купе и от седан задните брони също са еднакви на всички освен на компакт... лайстните на вратите на купе компакт са еднакви както предната малка лайстна на калника на седан туринг и компакт... воланите също са еднакви но не стават да се сложи от преди фейса на след фейса
да вземе някой да направи вече една тема за разликите в Е36 моделите на брони прагове лайстни и т.н и т.н. и да се сложи като важна тема
предните брони на всички модели Е36 са абсолютно еднакви както и праговете и маската и бъбреците и фаровете... има малки разлики във фаровете единствено на компакта но няма проблем да се сложат и от купе и от седан задните брони също са еднакви на всички освен на компакт... лайстните на вратите на купе компакт са еднакви както предната малка лайстна на калника на седан туринг и компакт... воланите също са еднакви но не стават да се сложи от преди фейса на след фейса
да вземе някой да направи вече една тема за разликите в Е36 моделите на брони прагове лайстни и т.н и т.н. и да се сложи като важна тема
Re: Въпрос за борнята на Е36
а във вратите на седан и компакт има ли разлика колеги за е36 става въпрос?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2