Търся строителен предприемач за София
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Търся строителен предприемач за София
Става дума за имот в Лозенец, търся човек с който може да се говори и да се върши работа. Ако някой има човек с протекции да казва, щото ми писна да се занимавам с дебили. Който има интерес, в темата, на ЛС или 0885721222, 0887611991, 0889637677
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Re: Търся строителен предприемач за София
sonny написа:Става дума за имот в Лозенец, търся човек с който може да се говори и да се върши работа. Ако някой има човек с протекции да казва, щото ми писна да се занимавам с дебили. Който има интерес, в темата, на ЛС или 0885721222, 0887611991, 0889637677
За какво по-точно става дума?

Ако споделиш подробности, може и да мога да помогна...

"... _ _ _ ..."
Стига сте ми застроявали кварталчето ! Тука море няма !
Сонни само не се хващаи с Явор Капитанов да строиш...
Сонни само не се хващаи с Явор Капитанов да строиш...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Re: Търся строителен предприемач за София
sonny написа:Става дума за имот в Лозенец, търся човек с който може да се говори и да се върши работа. Ако някой има човек с протекции да казва, щото ми писна да се занимавам с дебили. Който има интерес, в темата, на ЛС или 0885721222, 0887611991, 0889637677
Сонни, аз търся парцели за жилищно застрояване за една арна фирма АЙ СИ БИЛД ООД, фирмата е варненска, но търсим палцели и в София. Утре ще ти звънна за да се разберем

www.icbuild.com
8 мнения
• Страница 1 от 1