Пак откраднати огледала!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Пак откраднати огледала!
Днес след обед тръгвам с най-добро настроение да прозатъпча красавицата за последно (капарираха я) и не мога да включа защо не виждам нищо в страничните огледала? След секунда ми се изяснява - просто нямам такива
Някой гад(-ове) през ноща е напазарувал в квартала странични огледала за Е39.
От начало си помислих, че е целенасочена дейност на някой комшия, но минавайки през квартала забелязах, че и на друга Е39 и липсват огледалата. До сега в Надежда не бяха пипали нищо по колите ни, но явно става дума за "огледална" акция, и то само от Е39!
Идиотите не само са свалили огледалата, но и са отрязали кабелите за подгряването!
Направо съм извън кожата си от яд
Ако някой колега има бегла информация на някой да са му лепкави ръчичките и му е неудобно да вземе драстични мерки от приятелски чувства, нека да пусне едно ЛС. Гарантирам пълна конфиденциалност!
Не знам по какъв начин трябва да се реагира при подобни ситуации, хем полицията не си мърда пръста, а вероятно има идея кои са джамбазите, хем търговията с крадени части на Симеон процъфтява....
Лошото е, че пищова ми е регистриран
, което ме възпира да го ползвам по предназначение, но вече не се издържа!
Както има отрязани уши, така трябва да започне и рязане на ръце,
мамка им наркоманска 

От начало си помислих, че е целенасочена дейност на някой комшия, но минавайки през квартала забелязах, че и на друга Е39 и липсват огледалата. До сега в Надежда не бяха пипали нищо по колите ни, но явно става дума за "огледална" акция, и то само от Е39!
Идиотите не само са свалили огледалата, но и са отрязали кабелите за подгряването!
Направо съм извън кожата си от яд

Ако някой колега има бегла информация на някой да са му лепкави ръчичките и му е неудобно да вземе драстични мерки от приятелски чувства, нека да пусне едно ЛС. Гарантирам пълна конфиденциалност!
Не знам по какъв начин трябва да се реагира при подобни ситуации, хем полицията не си мърда пръста, а вероятно има идея кои са джамбазите, хем търговията с крадени части на Симеон процъфтява....
Лошото е, че пищова ми е регистриран

Както има отрязани уши, така трябва да започне и рязане на ръце,

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Колега съчувствам ти една вечер мернах 1 да се опитва на един голф да пипа ама като ме видя избяга веднага, и не беше циганин или наркоман а обикновенно момче на около 25 години..
Аз също съм от надежда и за съжеление доста пипат в квартала, а на въпросът кой точно никой неможе да отговори по простата причина,че самият ни квартал е пълно с криминални типове дето са лежали по затвора. Направо ме е срам идват приатели в квартала разхождаме се и чуваме двама си говорят как всичко си е ебало майката и в затвора не е както преди,и почнаха си спомнят с носталгия добрите стари времена в софииския затвор...
Иначе редовно има акции на всякаде като видяха,че огледалата се крадат сравнително лесно пък без тях неможе и се продават скъпичко...
Аз също съм от надежда и за съжеление доста пипат в квартала, а на въпросът кой точно никой неможе да отговори по простата причина,че самият ни квартал е пълно с криминални типове дето са лежали по затвора. Направо ме е срам идват приатели в квартала разхождаме се и чуваме двама си говорят как всичко си е ебало майката и в затвора не е както преди,и почнаха си спомнят с носталгия добрите стари времена в софииския затвор...
Иначе редовно има акции на всякаде като видяха,че огледалата се крадат сравнително лесно пък без тях неможе и се продават скъпичко...
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Не виждам как ще се оправят нещата - до сега не съм чул някой от когото са откраднали да каже че има ефект от действията на полицията. На мен колата ми я разбиха преди повече от 2 месеца и досега ни вест ни кост. Та като никога няма заловен си мисля че полицаите не търсят въобще, застрахователите не плащат за липсващи части и картинката става доста мрачна...
betona написа:Не виждам как ще се оправят нещата - до сега не съм чул някой от когото са откраднали да каже че има ефект от действията на полицията. На мен колата ми я разбиха преди повече от 2 месеца и досега ни вест ни кост. Та като никога няма заловен си мисля че полицаите не търсят въобще, застрахователите не плащат за липсващи части и картинката става доста мрачна...
Tо проблема не е само в полицията. Законите ни са толкова тъпи, че ако не те хванат с откраднатата част, не могат да докажат че ти си извършител. Съседа кат му разбиха апартамента някви цигани, ги хванаха на следващия ден и при наличието на 3 свидетели дет са ги видяли да изнасят неща познайте.... един голям КУР. В момента на ареста не са намерили нищо от откраднатото и дотам. А те дори и циганите не са толкоз тъпи да си занесат крадените неща у тях.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Само неприятности! Застрахователите като няма остатък - няма щета
Най-много да начислят ремонт на ел. инсталицята за прерязаните кабели и смяна на едното моторче. Другото - първа вноска за платен паркинг.
Днес в Армеец дойде и един колега без странични лайстни.
Абе ма** им стара, бе трябва да има няколко обесени на собствените си черва на някой стълб

Днес в Армеец дойде и един колега без странични лайстни.
Абе ма** им стара, бе трябва да има няколко обесени на собствените си черва на някой стълб

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Баси,на мен ли ми се струва или напоследък доста зачестиха кражбите по коли от форума(включително и на моята)
Няма спасение от тия копелета
Дано с изкараните пари да купят лекарства на близките си!

Няма спасение от тия копелета

Дано с изкараните пари да купят лекарства на близките си!
12 мнения
• Страница 1 от 1