Морски му работи... и други пътувания!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Морски му работи... и други пътувания!
След като успях да се излекувам от най-гадната ангина посред лето/бех останал без звук -ма съвсем!/ реших да разсода народа до морето!!
Краен пункт-Лозенец!
На отиване-слаб трафик-нормално между Ст.Загора и Карнобат беше натовареничко,ма се ядваше. По спускането към Бургас тая кола направо лети!!!пердаши с 200 и нищо не се чува-тоя новият асфалтец мноо убав!
На морето нема жив човек-ни по плажа ,ни по улиците...! Водата става май за къпане,но не мога да кажа,щото бях с неупрен ,а с тоя неупрен си изкарах близо час и половина вътре и не усетих да ми е студено,но като гледах на плажа как подрипат у водата-явно още не става.
Никога не бях виждал такъв тюркоазен цвят на нащо море!!!Явно като е още чисто или е студено цвета му е приказен.
Новостите по Лозенец,са че всеки момент ше бият плоча на първа шамандура ,а тия дет са между чадърите на плажа вече ше са на трета линия...!адско застрояване ,както навсякъде по ивицата...!!
риба имаше ,ма не си открих харпуна и само се гледахме с нея и извадих няколко рака-иначе кефалчета доста се навъртат.
на връщане :
1. има нов път ,който заобикаля по-навътре от Аркутино за Созопол и не се минава през Дюни и Каваци!!Арен асфалт!
2.в Созопол явно за два дни бяха успели да се намъкнат маса народ и не можах да вляза за кафе-чичковците полицаи не пускаха!
3.на гадният завой ,на който Ставински ги изби вече има плоча на момчето...!кофти картинка-бях сигурен ,че е този завой и само от новините като го гледах-това е най-гадният завой по пътя с двоен апекс надясно...!!
4.на обратно движението беше в посока към морето,което ме учуди.
5. едни колеги с Е34 се залепиха почти през цялата магистрала зад мен/имат да черпят на два пъти антирадар ми ги спасява/ ,но към Ихтиман се откъснах май...!
краен резултат 3,36ч път от Лозенец! средна скорост -108км/ч ! разход на гориво 10,4л/100!
краен извод-времето и май месец е чудесно-водата само да беше по-топличка!!иначе няма живо пиле и редовната смрад,навалица и дандания липсва-човек може да си почине приятно и не много скъпо!
п.с. скоро на плаж ше се ходи с хеликоптер -скачане у водата с парашут и печене докат летиш надолу!!иначе нема как да се стигне до водата от хотели и огради!!! ебати откачената работа е тва нащо море....
Краен пункт-Лозенец!
На отиване-слаб трафик-нормално между Ст.Загора и Карнобат беше натовареничко,ма се ядваше. По спускането към Бургас тая кола направо лети!!!пердаши с 200 и нищо не се чува-тоя новият асфалтец мноо убав!
На морето нема жив човек-ни по плажа ,ни по улиците...! Водата става май за къпане,но не мога да кажа,щото бях с неупрен ,а с тоя неупрен си изкарах близо час и половина вътре и не усетих да ми е студено,но като гледах на плажа как подрипат у водата-явно още не става.
Никога не бях виждал такъв тюркоазен цвят на нащо море!!!Явно като е още чисто или е студено цвета му е приказен.
Новостите по Лозенец,са че всеки момент ше бият плоча на първа шамандура ,а тия дет са между чадърите на плажа вече ше са на трета линия...!адско застрояване ,както навсякъде по ивицата...!!
риба имаше ,ма не си открих харпуна и само се гледахме с нея и извадих няколко рака-иначе кефалчета доста се навъртат.
на връщане :
1. има нов път ,който заобикаля по-навътре от Аркутино за Созопол и не се минава през Дюни и Каваци!!Арен асфалт!
2.в Созопол явно за два дни бяха успели да се намъкнат маса народ и не можах да вляза за кафе-чичковците полицаи не пускаха!
3.на гадният завой ,на който Ставински ги изби вече има плоча на момчето...!кофти картинка-бях сигурен ,че е този завой и само от новините като го гледах-това е най-гадният завой по пътя с двоен апекс надясно...!!
4.на обратно движението беше в посока към морето,което ме учуди.
5. едни колеги с Е34 се залепиха почти през цялата магистрала зад мен/имат да черпят на два пъти антирадар ми ги спасява/ ,но към Ихтиман се откъснах май...!
краен резултат 3,36ч път от Лозенец! средна скорост -108км/ч ! разход на гориво 10,4л/100!
краен извод-времето и май месец е чудесно-водата само да беше по-топличка!!иначе няма живо пиле и редовната смрад,навалица и дандания липсва-човек може да си почине приятно и не много скъпо!

п.с. скоро на плаж ше се ходи с хеликоптер -скачане у водата с парашут и печене докат летиш надолу!!иначе нема как да се стигне до водата от хотели и огради!!! ебати откачената работа е тва нащо море....
Последна промяна SKISA на 11 Юни 2008, 20:36, променена общо 1 път
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
приятно разказваш,а иначе тря спрем да ходим и след 2г ще има разлика..може би 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SKISA
-
-
е ми аз хода за по два дни -колко да ги дразна!!
да знаат ,че мога да ида ,ма нема да ида!! по едно време даже се бях замислил нещо къщичка там-партийно с едни приятели и братчеда,ма то не е само човек да си я направи отвътре ,а тая гадост отстрани не мога да я гледам!! се едно съм си у некой ж.к у софия с тоя гъчканак,бетон и всичко разпределено и заплатено...!!не знам как некой не е застанал на скалите да къса билетчета за влизане у водата с плавници!! скапана история!! кат почнат да бутат като у испания ше се сетат!! миналата година като бях уж в началото на сезона ,та и преди почването разправях пак-на скалите бехме 10-12 харпунджии!!!само светофар требваше да ни турат да не се изтрепеме!аз като видех колко плавници и шнорхели шляпат из водата се изнесох,че некой като нищо може да ме направи на шиш...!!

Последна промяна SKISA на 17 Юни 2008, 10:55, променена общо 1 път
- павката
- старши ентусиаст
-
ама е елитно по съни,несебър и на около..
кофти тема,огледало на цялата действителност,ама дали им пука на онези диневите,че нещо красиво се похабява-важно е ивана да пее и небето да е цветно
кофти тема,огледало на цялата действителност,ама дали им пука на онези диневите,че нещо красиво се похабява-важно е ивана да пее и небето да е цветно
Браво, направил си си разходката !
Но нашето черноморие си е такова ! Понеже миналото лято бях 3 месеца в Испания на море и обиколих доста места, мога да кажа, че като нащо море НЯМА !
Там водата е прекалено солена и дъното е лошо, камъни и водорасли навсякъде !
Така че радвайте се защото може да е застроено, както е навсякъде, но поне водата е страхотна !
Успех !
Но нашето черноморие си е такова ! Понеже миналото лято бях 3 месеца в Испания на море и обиколих доста места, мога да кажа, че като нащо море НЯМА !
Така че радвайте се защото може да е застроено, както е навсякъде, но поне водата е страхотна !

Успех !
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: Морски му работи...
SKISA написа:краен извод-времето и май месец е чудесно-водата само да беше по-топличка!!иначе няма живо пиле и редовната смрад,навалица и дандания липсва-човек може да си почине приятно и не много скъпо!![]()
Харпунджи...
Хората нали затуй са измислили неопренЯ

Лаврака на топла вода нема да дойде да те пощипне по задника, приятел. 15-16 градуса е идеал за пасажите. Баш в най - доброто време си дошъл.
- SKISA
-
-
pLaM3N написа:Браво, направил си си разходката !
Така че радвайте се защото може да е застроено, както е навсякъде, но поне водата е страхотна !![]()
Успех !
е така де -аз за водата казвам,че като я обиколат целата с мрежа и ше я стигаме само по въздух! па ти викай ,че е екстра...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Верно е солена водата,и е адски неприятно това,ама плаж4ето,палми4ките,жегата и неизменното слънце,което е по4ти 340 дни годишно...Не навсякъде е с камъни и водорасли,не си прав!Ако ни беше малко по чисто моренцето,щях да съм съгласен с тебpLaM3N написа:Браво, направил си си разходката !
Така че радвайте се защото може да е застроено, както е навсякъде, но поне водата е страхотна !![]()
Успех !

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Loewe
- младши ентусиаст
-
За Испания не знам, но в Гърция водата също е много солена и това не е недостатък, а напротив! Солената вода не е много полезна за кожата, но иначе убива всякви микроби по кожата и е полезна против ревматизъм и още куп неща
Бил съм на Родос и там водата е толкова чиста, че нашата е като канална, така че да не се заблуждавате, че морето ни е тоооолкова неповторимо
Готиното е, че си е наше и си правим яко купона, кръчми, жени и тн.
ПП. Обслужването по морето ни е мноооого Зле. Миналата година в Несебър, сервитьорката в голямата кръчма до дискотека Хелп, идва, хвърля менюто на масата и изчезва. Няма добър вечер и тн. После нямало бакшиш, ми няма да има я

ПП. Обслужването по морето ни е мноооого Зле. Миналата година в Несебър, сервитьорката в голямата кръчма до дискотека Хелп, идва, хвърля менюто на масата и изчезва. Няма добър вечер и тн. После нямало бакшиш, ми няма да има я

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- павката
- старши ентусиаст
-
е аз кат немоям да плавам,вися на сянка с ботъла
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Skisa само на Шабла с харпуна, чисто, строежи няма, нема хора има яко риба /задължително с неопрена че целогодишно е студ водата/. Километър по надолу от фара на шабла почват скали влизаш там и излизаш на тюленово. Направо си утепал рибата.
Щото то на юг нема вече, там се търсат други риби

Щото то на юг нема вече, там се търсат други риби

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Еми то все повече и повече ще се застроява...след 10год. може и във водата да е хотела
Смисъл на мен не ми пречи това, че има супер голямо строителство...нали нека да има, ама да им правеха и подзмни гаражи...муцка...
ама като почнат да навлизат към плажа...е тука вече убиват рибата...
Та по тоя ред на мисли един приятел ми разказваше за някакво място след Каварна, където абсолютно нищо не било застроено, плажната ивица била супер дълга и водата чиста
Но какво и да е по Черноморието, след толкова време по чужбина на море, верно тука и пясъка и водата са много хубави / по Средиземноморието пясъка е пълен с камъни и водата също/, а и от веселата част сме непобедими / тия в Испания бате в 12 вече са по креватите
/Ама цените тука равни на цените там
Абе каквото и да се говори, има си и хубавите, и лошите страни...са вече си зависи и от човека какво търси - почивка или пък веселба с компания.

Та по тоя ред на мисли един приятел ми разказваше за някакво място след Каварна, където абсолютно нищо не било застроено, плажната ивица била супер дълга и водата чиста

Но какво и да е по Черноморието, след толкова време по чужбина на море, верно тука и пясъка и водата са много хубави / по Средиземноморието пясъка е пълен с камъни и водата също/, а и от веселата част сме непобедими / тия в Испания бате в 12 вече са по креватите

Абе каквото и да се говори, има си и хубавите, и лошите страни...са вече си зависи и от човека какво търси - почивка или пък веселба с компания.

- павката
- старши ентусиаст
-
стига с тая риба бе,пиене няма ли?
иначе аз харесвам само сальотка ли беше
,ма незнам къде се лови
иначе аз харесвам само сальотка ли беше

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2