Лесните матури ??
Модератор: Общи модератори
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Лесните матури ??
Еееее са връщам от матура с дигнато кръвно
!! Абе къде ги тия лесни матури, тия беха нашибали адските идиотщини с яко терминология и на висок стил ..... Аз очаквах да е нещо достъпно и по-простичко, а тия ни нахендриха !! Аз по мои виждания сам я докарал до към 4 ( е разбира се тая недежда и за повече ), но бях учил горе долу и се надвах на по лесни работи и по- висока оценка, но имаше такива глупости, че се отчаях !!! Направо ми кипна канчето, като видех за какво говориме ... Абе и какви са тия глупости ?? Някакви патрулки се въртеха около даскало, пликове, сичко засекретено, един плик тураме у друг плик, трети у втори
, еба го !!! Анонимнист, все едно не са някакви пръдливи смешни матури, а проект за НАСА !!!! Направо съм потресен от тая пародия . Държавата колко там милиони дала за тия изкецотини, вместо да оправи пътищата да си караме BMW тата
!! Поне се нарадвах на един съученик, че дойде пиян
Беше къркал цела нощ и идва на матура
Квесторката беше кучка и половина , мама и да е.а ! Приятелчето къде се беше нафърлял вика по едно време " Госсссжа, елате кажете нещо, ебете го министъра у гъз
, тая седи такава и се пули
Много путки майни изеде тая от сите , тя и затова сигурно не смея да анулира на никой работата, щото като нищо можеше да отнесе боя !! Поооо едно време тая вика на подпйналия " Момчееее ти сигурен ли си , че ще си земеш матурата ??? А Коцката вика " Госпожа, ако не си я земем ега на министаро му изсанат и двата ташака , ДВАТА, не само единия !!! През целото време се чуваха реплики от зрелостниците като : На майка ти гъза, Да ти е.а майката, на майка ти у п.тката, пи.ка ти лелина, пи.ка ти майчина
Голяма психологическа атака беше за шибаната квесторка ...
Ааааа да пеееше се някаква песничка " Не пипай баба си по пъпа и дядо си по стария САКСОФОН
Поне весело си изкарахме с много простотиии
Пиянката седеше зад мене и по едно време си мрънкаше нещо " Кажииии нешо да те е.ем у дъртио вапир да те е.ем
Ама тая тва не го чу, или се направи, че не го чу
Абееее целия изпит беше една пародия, с много смях и опъване на нерви
И са няколко пожелания към министъ Вълчев
: Господин Вълчев ега сино ви зет да доведе; Гръм газо ви да резцепи" Огин да ви запали с бензин да ви гасът..... Ейййй искам да дойдат от BTV да си изкажа мнението за матурите
. Са па у вторник съм на другата по география
Извинявам се за цинизмите и псувните, но пресъздадох изпитната обстановка и се гордея, че се държахме като колектив и максимално унижихме квесторката, която беше кучка

Голяма психологическа атака беше за шибаната квесторка ...

Ааааа да пеееше се някаква песничка " Не пипай баба си по пъпа и дядо си по стария САКСОФОН

И са няколко пожелания към министъ Вълчев

Извинявам се за цинизмите и псувните, но пресъздадох изпитната обстановка и се гордея, че се държахме като колектив и максимално унижихме квесторката, която беше кучка
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Всичко това, което си описал само показва колко са нужни матурите и колко още по-жестоки трябва да бъдат
! Такива като въпросния пиян и другите дето само псували едва ли заслужават диплома за средно образование и едва ли са научили нещо от него
!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Е не беше толкова трудно.. Аз единствено играх тото на въпросите за литературата, в които те питат кое произведение на кой е и коя творба какъв жанр има. Просто защото не бях чел нито едно произведение, освен "Шибил" на Йовков и то взе, че се падна.
На въпросите за правописа и свободните не съм се затруднявал и да се надявам, че ще хвана 3-ка. По принцип всичко си направих и може и повече да имам, но не искам да съм прекалено голям оптимист, защото единствения път, когато учих, беше предишната вечер в 10 вечерта. Знам, че ниско се целя, но там където искам да кандидатствам не се иска оценката от БЕЛ. Важно ми е само да мина.. Иначе и аз очаквах да бъде направена, като за най-големите дебили... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Абе кой те е наредил тебе не знам.... матурата не беше трудна, и на финала Йовков - просото разкош
(при все че бях чела всичко на всичко само 5 автора). Не беше затормозяваща, много съм доволна 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Дааа,на колегата като му гледам правописа....не две, пет матури ви трябват. И така по-труднички. И квесторки да няма, да има квестори с по един колан, кожен, и през устата като си я отвориш. Като гледам над '88 поколението накъде я е подкарало след 40на години няма да има България.
Няма даскало,няма нищо. Правописа и правоговора се развиват наобратно. Диалекта се завръща, като много модерен начин на говорене. Някой като го видя така да пише, камо ли да говори, такъв смях ме напушва, че... Ех, как ми се ще аз да бях имал матура, щеше да е супер веселие... както правех по БЕЛ тестовете на целия клас... щях да седя и да си пия водичка след втория час на матурата
Няма даскало,няма нищо. Правописа и правоговора се развиват наобратно. Диалекта се завръща, като много модерен начин на говорене. Някой като го видя така да пише, камо ли да говори, такъв смях ме напушва, че... Ех, как ми се ще аз да бях имал матура, щеше да е супер веселие... както правех по БЕЛ тестовете на целия клас... щях да седя и да си пия водичка след втория час на матурата

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
В матурите има само един глупав момент.
Тъпо е да са еднакви за всички.
Т.е. всички да държат матура по литература например.
Едно, че не всеки е литератор, две че за мен учителките по литература са въобще най - ниския клас учителки в българскот ообразование... Те считат литературата за разказвателен предмет, искат да назубриш произведението и рецензията на произведението от великия мислител Сульо... И толкоз. Нито езикова култура, нито друга литература, нито дар слово ги интересува... Те и не знаят какво е...
Добре е да има елемент на избираемост на всички предмети в матурата, макар че ясно че тъй е по - лесно и по - евтино.
Иначе, на Голямата Печка мога да му кажа само, че никой не е задължен да се дипломира, братче. Никой не е длъжен да има средно. И ако не, наесен с песен.
Нормално е, то е тъпанска история аз да излеза от една от най - елитните гимназии в страната с 5, ти да излезеш от гимназията в село Гиген с 6-ица и да те смятат за по - грамотен.
За съжаление, тъй като вероятно вашите даскалки ще проверяват матурата, а не комисия към министрството, ще ви нашия незаслужено високи оценки, но какво да се прави. Все отнякъде трябва да се почне.
Тъпо е да са еднакви за всички.
Т.е. всички да държат матура по литература например.
Едно, че не всеки е литератор, две че за мен учителките по литература са въобще най - ниския клас учителки в българскот ообразование... Те считат литературата за разказвателен предмет, искат да назубриш произведението и рецензията на произведението от великия мислител Сульо... И толкоз. Нито езикова култура, нито друга литература, нито дар слово ги интересува... Те и не знаят какво е...
Добре е да има елемент на избираемост на всички предмети в матурата, макар че ясно че тъй е по - лесно и по - евтино.
Иначе, на Голямата Печка мога да му кажа само, че никой не е задължен да се дипломира, братче. Никой не е длъжен да има средно. И ако не, наесен с песен.
Нормално е, то е тъпанска история аз да излеза от една от най - елитните гимназии в страната с 5, ти да излезеш от гимназията в село Гиген с 6-ица и да те смятат за по - грамотен.
За съжаление, тъй като вероятно вашите даскалки ще проверяват матурата, а не комисия към министрството, ще ви нашия незаслужено високи оценки, но какво да се прави. Все отнякъде трябва да се почне.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
D3BEP написа:Нормално е, то е тъпанска история аз да излеза от една от най - елитните гимназии в страната с 5, ти да излезеш от гимназията в село Гиген с 6-ица и да те смятат за по - грамотен.
Единственото хубаво нещо на матурите.

А иначе сега си проверих отговорите от матурата и на теста до 33-ти въпрос (свободните отговори) имам около 5-6 грешки, което за мен си е добре, имайки предвид, че правилата за правопис и пунктуация за последен път ги учих преди 5 години (в 8 клас). Но чакаме само да решат как ще оценяват.

Последна промяна alpina-ma6inata на 01 Юни 2008, 17:01, променена общо 1 път
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
D3BEP написа:... аз да излеза от...
... Айде да не издребняваме.

2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
alpina-ma6inata написа:D3BEP написа:... аз да излеза от...
... Айде да не издребняваме.
Бате, подчертал си Ят-а. Формата на преминаване на Я във Е. Излязох, но излезе.... Помисли пак

Или чети за изпитите, да не те наклепаме пред баща ти за правописа, че....

Имам чудесен правопис, но нямам претенции, пък и като пиша не се напъвам да поправям грешките от шпация не на място или нещо такова

Но ти предяви претенции и при това изсипа термин, от матурата, очебийно сбъркан братле

Напъни се повече. Не ти го казвам с лоши чувства, ти грешки можеш да ми намериш, не вярвам да ти докарат шестици на изпитите!
Поздрави!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Аз съм доволен от матурките, на фона на примерните, които решавах, за да се подготвя тази беше лесничка.Само за Шибил не бях много подготвен ама.. писах, пък ще видим, от теста по-голямата част от отговорите ми излизат, ще видиме на 41ви как ще ме оценят..Но матурата си беше на доста ниско ниво в сравнение с това, което даваха като подготовка.Ама нормало, те си прибраха паричките от ЕС, това си беше просто някъф параван, който за сажаление ние играехме.
Нещо което ме изуми - на квесторите не им се плаща
Понеже имаше разногласия между една от квесторките и зам. директорката на училището ми, коментара на квесторката беше - "Еми..за без пари толкова, госпожо!" .. просто нямам думи..прибират 20 милиона, а не дават и лев за труда на хората..
Нещо което ме изуми - на квесторите не им се плаща

Понеже имаше разногласия между една от квесторките и зам. директорката на училището ми, коментара на квесторката беше - "Еми..за без пари толкова, госпожо!" .. просто нямам думи..прибират 20 милиона, а не дават и лев за труда на хората..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!