До всички куки във форума(катаджии)!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
До всички куки във форума(катаджии)!
С тази ми случка от днес искам да изразя моята НЕПРИЯЗЪН към всички долни и мазни комплексарски катаджии,които са излезнали на пътя само и само да правят кинти,слагат всички под общ знаменател,не се интересуват от конкретни аргументи,заради които се извършва едно или друго маловажно нарушение на закона,който иначе трябва да се спазва от всички,но УВИ,не е така-"За кокошка- няма прошка,за милиони-няма закони!
Та значи:
Излизайки от една пряка до Орлов мост(бях тръгнал току-що),ме спира г-н Куката изхвърчайки пред колата самоотвержено,иска ми документите,гледа мазничко току-що измитата Е46-ца,която не че не може да си позволи,но не може да притежава,защото ще се огледат в него-от къде е извадил пара за такава кола с неговата заплата...бла,бла.....
Кука:Къде работиш?(дежурен първи въпрос)
Аз:Шофьор съм (еди къде си...)
Кука:Май си ни голям клиент,че имаш толкова дупки от телбод по талончето....(хили се тъпо)
Аз:Ми такава ми е работата,че ме карат да бързам и така....(за което не съм прав,че си слушам шефовете,но знаете как е...)
Кука:Нали знаеш за кво те спирам,караш без колан....Имаш ли останали точки,че тряя да пишеме...?
Аз:Знам,точно се бях обърнал назад да слагам колана на детето и после щях да си сложа и моя,карам винаги с колан!Ако съм вързан,не мога да се пресегна до отзад....Не и го закопчах преди да тръгнеме,защото и парила катарамата от слънцето и т.н(Самата истина)
Кука:Да бе,аре идвай с мен в патрулката!
Аз:Дай нещо да мислиме,че на детето му се ака...
(почнах да си правя та.ак с куката...)
Върна ми документите и ми вика:
"Отвори багажника,метни документите там,ма сложи нещо в тях да се почерпиме и ми ги дай пак ма по-ниско...."
Аз:10 стигат ли....?
Кука:Абе да не развалиме семейния бюджет,пък и утре е празника на Детето,трябва да му купиш нещо....!?(...и пак се хили като идиот
)
Мушнах десетка в документите,взе ги и си тръгнах.....
Ей,друг път като съм давал пара,съм го преглъщал,щото знам,че съм виновен и те си шушкат и траят,ама на тоя пумиар последното изречение ме изкара извън нерви направо....Ще ме щави мене и ще ми говори за празника на моето дете,а си храни сем.с моите пари и с на такива риби като мене....Що не се прави на остроумен на гъзарите G-класите и т.н!?
Когато са ме пускали за говорене по тел.и др.съм се връщал да им нося кола или кафе,щот ми става кеф,че има и от тях хора и ме разбират,на всеки се случва да сгафи....,нооо съм имал и случаи в които ми казват,че съм говорил по GSM,а аз просто си свалям слънчевите очила от главата.....караници,обжалвания,спечелвания и така.....
Един път се заричам да не им давам повече пари и да си пишат,но не може да те еб.ват за дреболии-каране на халогени и т.н.,а други да карат дрогирани,пиани и с 200! НЕ КАРАМ никога пил и НЕ МИНАВАМ на червено!!!
П.П Малко е гадно това от подписа ми,но понякога кара човек да се замисли.....
Дано го прочетат повече КУКИ,не че ще се промени някой......!

Та значи:
Излизайки от една пряка до Орлов мост(бях тръгнал току-що),ме спира г-н Куката изхвърчайки пред колата самоотвержено,иска ми документите,гледа мазничко току-що измитата Е46-ца,която не че не може да си позволи,но не може да притежава,защото ще се огледат в него-от къде е извадил пара за такава кола с неговата заплата...бла,бла.....
Кука:Къде работиш?(дежурен първи въпрос)
Аз:Шофьор съм (еди къде си...)
Кука:Май си ни голям клиент,че имаш толкова дупки от телбод по талончето....(хили се тъпо)
Аз:Ми такава ми е работата,че ме карат да бързам и така....(за което не съм прав,че си слушам шефовете,но знаете как е...)
Кука:Нали знаеш за кво те спирам,караш без колан....Имаш ли останали точки,че тряя да пишеме...?
Аз:Знам,точно се бях обърнал назад да слагам колана на детето и после щях да си сложа и моя,карам винаги с колан!Ако съм вързан,не мога да се пресегна до отзад....Не и го закопчах преди да тръгнеме,защото и парила катарамата от слънцето и т.н(Самата истина)
Кука:Да бе,аре идвай с мен в патрулката!
Аз:Дай нещо да мислиме,че на детето му се ака...

Върна ми документите и ми вика:
"Отвори багажника,метни документите там,ма сложи нещо в тях да се почерпиме и ми ги дай пак ма по-ниско...."
Аз:10 стигат ли....?
Кука:Абе да не развалиме семейния бюджет,пък и утре е празника на Детето,трябва да му купиш нещо....!?(...и пак се хили като идиот

Мушнах десетка в документите,взе ги и си тръгнах.....
Ей,друг път като съм давал пара,съм го преглъщал,щото знам,че съм виновен и те си шушкат и траят,ама на тоя пумиар последното изречение ме изкара извън нерви направо....Ще ме щави мене и ще ми говори за празника на моето дете,а си храни сем.с моите пари и с на такива риби като мене....Що не се прави на остроумен на гъзарите G-класите и т.н!?
Когато са ме пускали за говорене по тел.и др.съм се връщал да им нося кола или кафе,щот ми става кеф,че има и от тях хора и ме разбират,на всеки се случва да сгафи....,нооо съм имал и случаи в които ми казват,че съм говорил по GSM,а аз просто си свалям слънчевите очила от главата.....караници,обжалвания,спечелвания и така.....
Един път се заричам да не им давам повече пари и да си пишат,но не може да те еб.ват за дреболии-каране на халогени и т.н.,а други да карат дрогирани,пиани и с 200! НЕ КАРАМ никога пил и НЕ МИНАВАМ на червено!!!
П.П Малко е гадно това от подписа ми,но понякога кара човек да се замисли.....

Дано го прочетат повече КУКИ,не че ще се промени някой......!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- titto
- старши ентусиаст
-
grnka написа:ама ти си един...като си му дал парите почвай да се гавриш с него да видиш колко цветове може да си смени човешкото лицесамо му метни накрая че си имаш записани серийните номера на банкнотите и че отиваш в неговото районно да видиш как хвърчи зад тебе

"Длъжностното лице беше видимо в нетрезво състояние,нелюбезно и обсебено от гняв на лична основа,поради непонятни за мен причини....."
На повечето им идва да ударят фуражката от земята и да се свитнат пред мен ...

Кога ли ще напечатам някъде едни 20-толевки и ще ги черпя наред,поне бързо ги мушкат по джобовете и не гледат....!

--------------------------------------------------------------------------------------------
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ... 

- titto
- старши ентусиаст
-
Шшшт,стига сме ги отваряли,че ще почнат да си носят лупи и ще заничат да ги гледат в патрулката....!tZv3t0zAr написа:Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ...

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
titto написа:Шшшт,стига сме ги отваряли,че ще почнат да си носят лупи и ще заничат да ги гледат в патрулката....!tZv3t0zAr написа:Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ...
Тъй то лесно ще те издирят,хем са те спряли и няма начин да са написали кого са спирали и хем ти си фалшификатора на 20-то левки!
- titto
- старши ентусиаст
-
И кво,ще се оплаче,че не са му дали истински ли....!?cucko написа:titto написа:Шшшт,стига сме ги отваряли,че ще почнат да си носят лупи и ще заничат да ги гледат в патрулката....!tZv3t0zAr написа:Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ...
Тъй то лесно ще те издирят,хем са те спряли и няма начин да са написали кого са спирали и хем ти си фалшификатора на 20-то левки!

titto написа:И кво,ще се оплаче,че не са му дали истински ли....!?cucko написа:titto написа:Шшшт,стига сме ги отваряли,че ще почнат да си носят лупи и ще заничат да ги гледат в патрулката....!tZv3t0zAr написа:Един познат така ги черпи с печатани 20то левки. Те като видят 20ка бързо прибират и после си представям колко се ядосват ...
Сякак може да те извъртят, особено ако намерят в теб още бройки !
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Абе стига бе човек, те полицайте не са чак такива балами, нали треа да кажа от къде са дошли тея 20лв в техните ръце 

- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
Абе незнам кфо против подкупа имат някой шото като помислиш като ти праснат някой акт тряяя да чакаш 94385735 години да ти пристигне талончето в кат,там опашки,глупости>следователно по добре да им дам направо на куките пари и да ми дреме на шперца!!
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Когато съм в нарушение и давам пари изобщо не ме е яд- да не би да е по-хубаво да ми треснат акт и да вися цял ден в КАТ, да спонсорирам изродите от си-банк с някакви безбожни такси и пр.Ако съм прав бих стигнало и до съд с куките, но досега не ми се е налагало 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
те митничарите хвърляха хиляди евра оня ден през джама ,мамицата им насрана .. ама и куките тряа им направят такива проверки ... сещам се оня случай Бойко Борисов като беше министър на вътрешните работи го спрели с джип с много тъмни стъкла .. спуска се стъклото 1 пръст и се подават 50 лв .. куката ги хваща ама оня вътре не ги пуска ... спуска се надолу стъклото - Бойко Борисов на волана:mhihi:
ако един от двамата не е с бела капа гледам тъпо(аз така си гледам де) и нищу не давам винаги ме пускат те са охранителна полиция и немогат да пишат актове ,вади акта и почва да ми се обяснява и като види как гледам и че ич не се притеснявам камо ли да се бъркам вика абе аре бегаи ама на бела капа плащам
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5