Топка за скоростен лост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
batzlati написа:Днеска правих на един мой приятел интериорните лйсни от махагон на металик,като моите,алуминиеви. Много му харесаха. Утре ще направя някоя снимка,ама не знам как ще ги качвам. А като сложа новата топка на мойта пак ще пробвам да сложа някия снимка.
Влез в imageshack.us Там където пише Browse избираш снимката от компютъра ти и натискаш host it. После копираш линка и го пускаш тук. Ако имаш проблеми може да ми пишеш ЛС, аз ще кача снимките

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Аз искам да питам как седи въпроса с "монтажа" на топката на скоростния лост. Има ли някакъв чалъм или дърпаш с все сила с каска на главата.
- Scouser
- младши ентусиаст
-
valery написа:Аз искам да питам как седи въпроса с "монтажа" на топката на скоростния лост. Има ли някакъв чалъм или дърпаш с все сила с каска на главата.
С каската, на 2ра скорост и дърпаш здраво като внимаваш да не удраскаш каската.

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
Re: Топка за скоростен лост
batzlati написа:Искам да попитам,от къде мога да намеря алуминиева топка за скоростния лост за Е46. Интериора на колата е с алуминиеви апликации,а топката е черна кожа.
Ако някой има ндейка за споделяне,ще бъда мн. благодарен
алуминий с черна кожа от ибей, за 93,50 левчета /доставката е включена/. днес пристигна.

продавача е bimmerbumco
малко бавна доставка /точно 4 седмици/ но лоста е перфектен. препоръчвам.
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
обаче има проблем със свалянето на старата изгъзица дето е слагал италианеца, напъвах та ми отмаляха ръцете и нищо ... има нещо като три щифта на закрепването на стария лост, ама не успях да ги освободя ... за срам май ше ходя в дару тия дни. 

- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
алуминий с черна кожа от ибей, за 93,50 левчета /доставката е включена/. днес пристигна.
продавача е bimmerbumco
Аз си купих същата преди около месец,ама цената беше 112лв.
Оригиналната се вади с кораво дърпане и после само нанизах новата. Стои страхотно,спор няма. Особенно и като интериорните лайсни са алуминиеви
продавача е bimmerbumco
Аз си купих същата преди около месец,ама цената беше 112лв.
Оригиналната се вади с кораво дърпане и после само нанизах новата. Стои страхотно,спор няма. Особенно и като интериорните лайсни са алуминиеви

Re: Топка за скоростен лост
Колеги ... дали на тази топка може да се махне положението на скоростите (с надпис М) и да се сложи това от оригиналните ми.... интериорът ми е алуминии и ще стой много добре, но не ми се иска да имам //М на скоростния лост при условие, че не е М-пакет (предубеден съм, че е селско)
може ли ?

може ли ?
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
batzlati написа:Аз си купих същата преди около месец,ама цената беше 112лв.
топката беше 56 или 57 долара, остатъка беше шипинга, имаше две цени за доставка, аз избрах по-тънката /по-бавната/.

Оригиналната се вади с кораво дърпане и после само нанизах новата.
мойта старата топка не беше оригинална и имаше някви три щифта, затва не можах да измъкна, в дару с неква джаджа срещу 15 кинта за труд

Стои страхотно,спор няма. Особенно и като интериорните лайсни са алуминиеви
ъхъ, точно, заради алуминиевите лайсни си поръчах тази.
Колеги ... дали на тази топка може да се махне положението на скоростите (с надпис М) и да се сложи това от оригиналните ми.... интериорът ми е алуминии и ще стой много добре, но не ми се иска да имам //М на скоростния лост при условие, че не е М-пакет (предубеден съм, че е селско)
трябва да откъртиш цялото покритие отгоре. не става. има къде, къде по-големи изгъзици, щом не е ем лепенка на задния капак, къв е проблема.

- valery
- кандидат ентусиаст
-
tankishev написа:предубеден съм, че е селско
И ти си прав, ама едно малко М не трябва да те дразни толкова, иначе си е супер.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
valery написа:tankishev написа:предубеден съм, че е селско
И ти си прав, ама едно малко М не трябва да те дразни толкова, иначе си е супер.
Подкрепям

А като заговорихме за махане,сменям си и кожичката на ръчната скоро,там дръжката как се маха?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:А като заговорихме за махане,сменям си и кожичката на ръчната скоро,там дръжката как се маха?
нямаш спирка

На бриколажа се зареждах с молко шпрейчета, но не бяха за комбинизона........

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
Колеги, баварката ми пристигна с momo карбонова топка, за жалост не ми се връзва с интериора в купето и искам да я заменя за алуминиева такава, ако някой може да предложи бартер нека пише, при интерес ще пусна снимки.
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5