автоматик

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: всъдеход

автоматик

Мнение от mitkoy » 30 Май 2008, 19:33

Здравейте колеги мой познат има проблем с автоматика и четох из нета че имало някакъв много добър сервиз в София в кв.Малинова долина майстора се казвал Коко.Ако някой може да ми даде телефон на Коко ще съм му благодарен.Трябва ми спешно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 31 Май 2008, 8:37

Колега, здрасти!! По служебен повод се запознах с Коко през 1998г.. Потвърждавам, че е един от най-добрите майстори на автомати в страната. Носеше се приказка, че работи основно колите на Фатиците и че стария Фатик го е пращал в Германия да овладява тайните на автомата......Не знам доколко това е истина, но е факт, че тогава около целия сервиз бяха разхвърляни маняшки незаключени автомобили и никой не смееше да ги пипне........Спомням си, че на "яйцето" ми сложи масло Харлей Дейвидсън / майтапех се после, че сигурно съм единственото Ауди с такова масло в автоматика /.
За съжаление от 2000г. не съм се виждал с Коко / запален риболовец / и нямам никакви негови координати - тогава отговаряше на някакъв мобифон! Предполагам, че някой колега ще помогне!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: всъдеход

Мнение от mitkoy » 31 Май 2008, 13:33

Мерси колега и аз съм запален риболовец, дали няма регистрация в някой риболовен сайт.

Назад към E36