Шалтер или бендикс???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Шалтер или бендикс???
Здравейте!
От известно време имам проблеми при паленето особено при топъл мотор, не зацепла бендикса или шалтера незнам точно!Някой сменял ли е такова животно да сподели колко време отнема пък и колко струва това удоволствие, че доста почна да ме изнервя вече, а и незнам докога ще изкара така!
Предварително благодаря на всички взели отношение по темата!

От известно време имам проблеми при паленето особено при топъл мотор, не зацепла бендикса или шалтера незнам точно!Някой сменял ли е такова животно да сподели колко време отнема пък и колко струва това удоволствие, че доста почна да ме изнервя вече, а и незнам докога ще изкара така!
Предварително благодаря на всички взели отношение по темата!

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
И при мен беше така,оказа се бендикс. Почити съм сигорен,че при теб картинката е същата.На моята кола стартера се сваля със голяма мъка но всеки добър майстор се справя.Не заради друго просто няма необходимото място за да развие самият стартер.Като цена за труд ми взе 20 лв.а,самият бендикс струваше 40 лв.Сега всичко е ок. 

- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Колега чува ли се нещто като виене(свистене)!!ако се чува е бендикса купуваш един бендикс,намираш майстор да ти го смени(махането на стартера е трудничко) моят като го сменях преди 1 месец всичко ми излезе на 40лв. и 2 часа работа.(НО когато тарсиш бендикс вземи и стартера на него има номер по номера разбираш къв бендикс да вземеш)
5 мнения
• Страница 1 от 1