проблем с кормилната уредба

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с кормилната уредба

Мнение от jorozlo » 15 Мар 2008, 11:01

появисе едно чукане при съвсем леко движение на волана на ляво и дясно мисля че се чува от връзката кормилен прът рейка можели там да има разбито каре ако няко има идея помогнете :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: проблем с кормилната уредба

Мнение от deyan-enchev » 15 Мар 2008, 12:50

jorozlo написа:появисе едно чукане при съвсем леко движение на волана на ляво и дясно мисля че се чува от връзката кормилен прът рейка можели там да има разбито каре ако няко има идея помогнете :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

ами може да е от карето или пък от незатегнат накрайник (аз съм го пробвал :mhihi: ). Отваряй капака и си върти волана наляво надясно докато държиш карето в ръка и така ще видиш дали има луфт. А за накрайника лягай отдолу и клати здраво :D . Става и на канал ама ако няма и дървени трупчета върщат работа. Луфт може да има във всичко но тези 2-те лесно сам можеш да ги провериш.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 31 Май 2008, 12:48

Какво излезе колега :?: Отстрани ли проблема вече :?:

Назад към E36