Шум в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- radkopiradko
- Потребител
-
Шум в купето
При увеличаване на скороста над 120 км. ужасно ме дразни едно свистене от страна на шофьора..............., не мога да преценя от уплътнение на стъклото ли е или от уплътнението на самата врата.
Много колеги казват, че е нормално и е от уплатненията, но не мога да го хвана от кое.
Много колеги казват, че е нормално и е от уплатненията, но не мога да го хвана от кое.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
не е нормално, по лошия случай е да ти е изметната вратата, провери разстоянията между вратата и купето. Ако е уплътнение не се кахъри много.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Аз съм с купе и при мене е същото.Всеки път посягам към копчето да дозатворя прозореца.
Според мен е от това, че няма рамка джама и от там се получава.

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- radkopiradko
- Потребител
-
Изглежда перфектно от кам луфтове и посукване нямя....................., а да не би да сам се преебал сам, като няколко пъти защипвам езика на колана небрежно без да съм го видял, штото до преди няколко месеца си беше ок.
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Еми сложи ръката в горния ъгъл на стъклото от към средната колонка да провериш дали е от уплътнението.При мен спира да свести,ама освен с ново няма друг на4ин за оправия
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Ако е от уплътнението на вратата,регулираи малко щипката на бравата дето е на средната колона,премести е малко на вътре и шума спита.Успех,дано съм бил полезен.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1