снимка без коментар
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
вие па къде видехте толко много обекти!?!?
аз виждам само една убава кола у облак пушек....!!!
добре си се "возат" тия орица! нисанката е много яка машина и жорката я пренебрегва неправилно. както и аз де...
само дето като са вадили снимката са я обърнали на обратно и волана и се е паднал от педалската страна!!!
а за СМГто кой каза ,че са му скъпи дефектите!?!? аз смених помпа на съединителя в дару и филтър некъв на маслото вътре : 650лв -целата далавера със се труда! даже се кръстех в началото като казаха кво ше сменят ,па то излезе не толку страшно!!!

аз виждам само една убава кола у облак пушек....!!!

добре си се "возат" тия орица! нисанката е много яка машина и жорката я пренебрегва неправилно. както и аз де...

а за СМГто кой каза ,че са му скъпи дефектите!?!? аз смених помпа на съединителя в дару и филтър некъв на маслото вътре : 650лв -целата далавера със се труда! даже се кръстех в началото като казаха кво ше сменят ,па то излезе не толку страшно!!!
SKISA написа:а за СМГто кой каза ,че са му скъпи дефектите!?!? аз смених помпа на съединителя в дару и филтър некъв на маслото вътре : 650лв -целата далавера със се труда! даже се кръстех в началото като казаха кво ше сменят ,па то излезе не толку страшно!!!
ти на кое викаш смг?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
само се чудя на наште коли що им слагат фаровете отпред, като обикновено вратите водят 

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- SKISA
-
-
alx написа:SKISA написа:а за СМГто кой каза ,че са му скъпи дефектите!?!? аз смених помпа на съединителя в дару и филтър некъв на маслото вътре : 650лв -целата далавера със се труда! даже се кръстех в началото като казаха кво ше сменят ,па то излезе не толку страшно!!!
ти на кое викаш смг?
ми секи случай не на софийската математическа гимназия!! смг викам на SMG!!! що се чудиш...!?!?
SKISA написа:alx написа:SKISA написа:а за СМГто кой каза ,че са му скъпи дефектите!?!? аз смених помпа на съединителя в дару и филтър некъв на маслото вътре : 650лв -целата далавера със се труда! даже се кръстех в началото като казаха кво ше сменят ,па то излезе не толку страшно!!!
ти на кое викаш смг?
ми секи случай не на софийската математическа гимназия!! смг викам на SMG!!! що се чудиш...!?!?
ми щото смг-то го има само във определени коли... и твоята не мисля че е от тях... освен ако случайно нямаш някоя "м"-ка...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Azrail
- UFO Pilot
-
Еми виж му галерията... И на мене не ми се вярва да е СМГ, ма човекът си го твърди и аз лично като не до толкова запознат не оспорвам!
MORE BEER!
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
смг - 3500 лв. диф. - 4000 лв. двигател- 13000 лв.
при4ината заради която не си смених колата с гаранционна , ина4е разликата с в-макс е кьм 30-35 евра ако трябва да я сменям за нова. а и ако колата се подьржа не виждам проблем с двигателя.
а и от опит знам 4е това е една от най-здравите коли
пс. цените са от дару

а и от опит знам 4е това е една от най-здравите коли

пс. цените са от дару
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
BMW монтират SMG не само в М моделите...Малко по-бавна е но пак е ръчна трансмисия с хидромеханично управление. Има я и в стандартните Е46 (325 и 330), в Е60/61 , в Е63/64 мисля че го има и в Е90, но за него не съм сигурен...
В М моделите трансмисията се казва SMG (SEQUENTIAL M TRANSMISSION) и е с DRIVELOGIC, докато при нормалните коли е SEQUENTIAL MANUAL TRANSMISSION и няма DRIVELOGIC.Ето пример при Е46:
М3:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=23&fg=05
330Ci:
В М моделите трансмисията се казва SMG (SEQUENTIAL M TRANSMISSION) и е с DRIVELOGIC, докато при нормалните коли е SEQUENTIAL MANUAL TRANSMISSION и няма DRIVELOGIC.Ето пример при Е46:
М3:
330Ci:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
interlagos написа:смг - 3500 лв. диф. - 4000 лв. двигател- 13000 лв.при4ината заради която не си смених колата с гаранционна , ина4е разликата с в-макс е кьм 30-35 евра ако трябва да я сменям за нова. а и ако колата се подьржа не виждам проблем с двигателя.
а и от опит знам 4е това е една от най-здравите коли![]()
пс. цените са от дару
3500 лв за смг и 13000 за двигател? аз знам че числата са доста по солени- $20к ми се върти за двигател.
за смг-то че го имало във други бмв-та освен м-ките... толкова и ги знам другите явно...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
имам снимка на интериора ,бе колега! колата е 525 -бензин. има си перца на волана и на лоста долу пише SMG. в упътването ми също пише как да се управлява СМДжи...!
и като превключвам на място си се чува като нормални скорости...!!така че май е СМДжи...!ходя често на Дунев -четвъртъците-може да се погледне и там..
а за бързината-да!на нормален режим наистина превключва малко по-бавничко ,обаче като се превключи на режим спорт става доста добре работата! сега се прибирам от път и по магистралата не я закачам и я оставям сама да се оправя ,но от стара загора до карнобат си цъкам на ръчни . още нещо интересно е ,че като е режим спорт не качва над 5та!не знам може и да не съм изпълнил достатъчно оборотите,но дигах доста висока скорост и не ще да включи на 6та!
и като превключвам на място си се чува като нормални скорости...!!така че май е СМДжи...!ходя често на Дунев -четвъртъците-може да се погледне и там..
а за бързината-да!на нормален режим наистина превключва малко по-бавничко ,обаче като се превключи на режим спорт става доста добре работата! сега се прибирам от път и по магистралата не я закачам и я оставям сама да се оправя ,но от стара загора до карнобат си цъкам на ръчни . още нещо интересно е ,че като е режим спорт не качва над 5та!не знам може и да не съм изпълнил достатъчно оборотите,но дигах доста висока скорост и не ще да включи на 6та!
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
SKISA написа:... още нещо интересно е ,че като е режим спорт не качва над 5та!не знам може и да не съм изпълнил достатъчно оборотите,но дигах доста висока скорост и не ще да включи на 6та!
Спокойно - така е настроена фабрично

Live and let Die!
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:interlagos написа:смг - 3500 лв. диф. - 4000 лв. двигател- 13000 лв.при4ината заради която не си смених колата с гаранционна , ина4е разликата с в-макс е кьм 30-35 евра ако трябва да я сменям за нова. а и ако колата се подьржа не виждам проблем с двигателя.
а и от опит знам 4е това е една от най-здравите коли![]()
пс. цените са от дару
3500 лв за смг и 13000 за двигател? аз знам че числата са доста по солени- $20к ми се върти за двигател.
за смг-то че го имало във други бмв-та освен м-ките... толкова и ги знам другите явно...
и на мене не ми се вярваше но е факт лично проверих . за сега има един счупен дв. на м5 в бг. заради кофти бенз. и нередовна смяна на масло и недоливане, та резултата е 13000 лв.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
За 13 бона са го пратили в Моторшпорт и са го отремонтирали.
45000 струва двигателя като резервна част.
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
bmwdriver написа:За 13 бона са го пратили в Моторшпорт и са го отремонтирали.
ти да не работиш в дару?
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4